En blå ID.4 står parkerad vid en fotbollsplan, spelare i bakgrunden
1

ID.4.
Elektrifiera livet. 

ID.4.
Elektrifiera livet. 

ID.4 har gott om utrymme både för passagerare och sommarens packning, oavsett om det handlar om våtdräkter, vandringsryggsäckar eller kanske badflamingos. ID.4 är helt uppkopplad, du kommer upp till 51 mil mellan laddningarna och säkerheten är femstjärnig. 

Välj och bygg din ID.4

Utforska ID.4

Privatleasa ID.4 från 4 945 kr/månOpens an external link

Hitta lagerbil med snabb leveransOpens an external link

Boka provkörning av ID.4Opens an external link

Pris från
554 900kr
Räckvidd
496 - 530km
Motoreffekt
204hk
Bagagerumsvolym
1.575l

ID.4 ger många nya möjligheter

Elektricitet som ger försprång

Åk hela veckan på en enda laddning. Batterikapaciteten i ID.4 kan ta dig över 50 mil1 på en laddning.

1 Den faktiska räckvidden under verkliga förhållanden varierar beroende på körstil, hastighet, användning av komfortfunktioner eller extrautrustning, utomhustemperatur, antal passagerare och last, samt höjdskillnader i terrängen.

Förberedd för dina behov

Med dragkroken kan du lasta 750-1000 kg.1

1. Vid 12 % lutning.

Himmelska vyer

Interiörbelysningen tillsammans med panoramaglastaket ger loungekänsla.

Elektricitet som ger försprång

Kanske pendlar du till och från jobbet, kör mellan aktiviteter och planerar för en weekendresa med din elbil. Det kommer inte vara några problem med ID.4. Batterikapaciteten i ID.4 kan ta dig över 50 mil1 på en laddning.

1. Den faktiska räckvidden under verkliga förhållanden varierar beroende på körstil, hastighet, användning av komfortfunktioner eller extrautrustning, utomhustemperatur, antal passagerare och last, samt höjdskillnader i terrängen.

Testrapporter & Omdömen

En gång elbil, alltid elbil – ID.4-kunder om sitt bilägande

Volkswagen Sverige har genomfört en kundundersökning bland ägare till nya ID.4 – en modell som toppar listan av Sveriges mest registrerade elbilar under detta år. 99 procent säger att de ser elbil som ett alternativ även i framtiden.

Läs mer här

ID.4 bäst i test

Vem bygger bästa och smartaste elbilen för familjen? Den frågan ställde sig tidningen Motor i deras test mellan ID.4 och Hyundai Ioniq 5. Svaret är: ID.4.

ID.4 utsedd till "Årets bil i världen 2021" – Läs om utmärkelsen och även vad pressen som provkört vår nya elsuv säger.

Över 90 motorjournalister från 28 länder har sagt sitt: Volkswagens nya eldrivna SUV ID.4 är ”World Car of the Year 2021”.

”ID.4 har styrkor som gör helheten till en av de bästa och vettigaste elbilarna för familjen hittills” (Dagens PS, 14 januari 2021)

”En ren fullträff”  (TT (nyhetsbyrå), 2 februari 2021)

Köpa & Äga

Privatleasing3 anpassad för din ID.4:
Volkswagen Lease&Care

Ung kvinna med hörlurar

Vårt mål är att så många som möjligt ska ha tillgång till nya ID.4. Därför har vi tagit fram konkurrenskraftiga erbjudanden som ger dig en stor rörelsefrihet och ett enkelt och förmånligt bilinnehav.

Business Lease4 – Förmånlig och enkel leasing för företag

Med Volkswagen Företagsleasing får ditt företag ett förmånligt enkelt bilinnehav. Gör som många andra företag och leasa Volkswagen ID.4.

Elektrifiera livet. 

En rymlig familjesuv som tar dig upp till 51 mil mellan laddningarna, och snabbladdar 32 mil på en halvtimme. Behöver du lasta extra mycket? Takreling är standard och dragkrok finns som tillval. Utsedd till World Car of the Year 2021 av motorjournalister världen över, och finns även i en fyrhjulsdriven version, ID.4 GTX.

ID.4 Business Lease från 4.565 kr/månOpens an external link

Frågor och svar om ID.4

En blå ID.4 på en vinterväg i Vindelfjällen.

Nio tips för bättre räckvidd med ID.-modellerna i vinter

Är det möjligt att minska förlusten av räckvidd i din helt eldrivna ID.-modell i vinter, utan att kompromissa med komforten? Självklart!

Ladda bilen med 100 % förnybar energi. Just nu tre år fritt!

Vi är glada över att tillsammans med Jämtkraft kunna erbjuda förnybar energi till din laddbara bil. Just nu får du ett fördelaktigt elavtal med 100 % förnybar el från jämtländsk vattenkraft. Ingenting annat. Och i avtalet ingår inte mindre än tre års fri laddning av bilen där hemma. Allt för att du ska kunna köra förnybart med din laddbara bil.

Exteriör & Interiör

Utsökt funktionell form

En SUV med fantastisk design kombinerat med vändradien hos en småbil. Nya ID.4 visar vad elbilar verkligen kan vara. 

Eleganta lättmetallfälgar, takreling för extra bagage, infällda dörrhandtag för lägre luftmotstånd, allt för att skapa en elegant design. Du kan även välja till 3D LED-bakljus med dynamiska blinkers och en läcker ljuslinje utmed hela bilsidan från logotypen i fronten hela vägen bak.

Förberedd för dina behov