ID.4 parkerad framför en villa.

Volkswagen ID.4 
Ladda familjelivet.

Idén med familjesuven ID.4 är att den är helt elektrisk med alla fördelar det innebär – och samtidigt stor och praktisk nog att fungera i livet. Så välkommen att boka en laddad provkörning. Gärna med hela familjen.

Leveranstiden på en ID.4 är cirka 2-3 månader. Vi har också ett stort urval helt nya ID.4 för omgående leverans hos våra Volkswagenpartners.

 • Pris från512 900 kr
 • Räckvidd360 - 547 km
 • Motoreffekt170, 286, 340 hk

ID.4 ger många nya möjligheter

Elektricitet som ger försprång

Åk hela veckan på en enda laddning. Batterikapaciteten i ID.4 kan ta dig över 50 mil1 på en laddning.

1 Den faktiska räckvidden under verkliga förhållanden varierar beroende på körstil, hastighet, användning av komfortfunktioner eller extrautrustning, utomhustemperatur, antal passagerare och last, samt höjdskillnader i terrängen.

Förberedd för dina behov

Med dragkroken kan du lasta 750-1000 kg.1

1. Vid 12 % lutning.

Himmelska vyer

Interiörbelysningen tillsammans med panoramaglastaket ger loungekänsla.

Elektricitet som ger försprång

Kör bekvämt till kontoret på morgonen, träna på gymmet efter jobbet och åk sen direkt på en weekendresa med allt du behöver – inga problem med ID.4. Batterikapaciteten i ID.4 kan ta dig över 50 mil1 på en laddning.

1. Den faktiska räckvidden under verkliga förhållanden varierar beroende på körstil, hastighet, användning av komfortfunktioner eller extrautrustning, utomhustemperatur, antal passagerare och last, samt höjdskillnader i terrängen.

Testrapporter & Omdömen

 • ”ID.4 som personalbil ger mer frihet”

  Kim Cannerheim har tagit steget in i elbilserans tystnad och frihet med ID.4 – ett val som präglats av både miljömedvetenhet och ekonomiska fördelar.

 • En blå ID.4 vid fotbollsplan

  En gång elbil, alltid elbil

   – ID.4-kunder om sitt bilägande

  VolkswagenSverige har genomfört en kundundersökning bland ägare till nya ID.4 – en modell som toppar listan av Sveriges mest registrerade elbilar under detta år. 99 procent säger att de ser elbil som ett alternativ även i framtiden.

 • Gul ID.4 körbild på landsväg

  ID.4 blev Sveriges populäraste elbil 2022

  – Läs om utmärkelsen och även vad pressen som provkört vår nya elsuv säger.

  Över 90 motorjournalister från 28 länder har sagt sitt: Volkswagens nya eldrivna SUV ID.4 är ”World Car of the Year 2021”.

  ”ID.4 har styrkor som gör helheten till en av de bästa och vettigaste elbilarna för familjen hittills” (Dagens PS, 14 januari 2021)

  ”En ren fullträff”  (TT (nyhetsbyrå), 2 februari 2021)

 • ID.4 bäst i test  

  Smartaste elbilen för familjen

  Vem bygger bästa och smartaste elbilen för familjen? Den frågan ställde sig tidningen Motor i deras test mellan ID.4 och Hyundai Ioniq 5. Svaret är: ID.4.

Köpa & Äga

Privatleasa din nya Volkswagen

Med Volkswagen Privatleasing får du ett enkelt bilinnehav, gör som många andra och leasa din bil. Du betalar ingen insats och betalar endast en kostnad per månad. När leasingavtalet löper ut lämnar du enkelt tillbaka din bil till din återförsäljare. Du behöver alltså inte bry dig om bilens framtida värde.

Förmånligt enkelt. Business Lease.

Attraktivt helhetserbjudande. Leasing, serviceavtal och försäkring samlat på en faktura. 

Låna till din nya Volkswagen

Anpassa lånet efter dina villkor. Vid ett billån betalas 20 % i kontantinsats (inget formellt krav för företag). Välj en avtalstid mellan 12-84 månader efter vilken du kan köpa loss bilen, byta till en ny Volkswagen eller förlänga finansieringen. Om du väljer ett upplägg med garanterat restvärde kan du även lämna tillbaka bilen efter avtalstiden.

Ung kvinna med hörlurar
Privatleasing anpassad för din ID.4:
Volkswagen Lease&Care

Vill du njuta av alla fördelar med elektrisk mobilitet på ett avslappnat sätt? Då är de individuella Lease&Care-paketen precis rätt för dig. I paketen får du både leasingbil och praktiska tjänster till attraktiva priser.

Business Lease – Förmånlig och enkel leasing för företag

Med Volkswagen Företagsleasing får ditt företag ett förmånligt enkelt bilinnehav. Gör som många andra företag och leasa Volkswagen ID.4.

Beräkna räckvidd och laddningstid för ID.-bilar

Vi har tagit fram en kalkylator som hjälper dig att beräkna och få en uppskattning kring räckvidden för våra olika ID.-bilar. Med hjälp av den kan du se hur räckvidden påverkas av exempelvis temperatur, fälgar, stads- eller landsvägskörning.

Beräkna räckvidd

Det finns även en kalkylator som hjälper dig att beräkna hur laddningstiden hos våra ID.-bilar påverkas av temperatur, typ av laddning och aktuell laddningsnivå.

Beräkna laddningstid

Så fungerar värmepumpen i en ID. 4

--:--
En blå ID.4 på en vinterväg i Vindelfjällen.

Nio tips för bättre räckvidd med ID.-modellerna i vinter

Är det möjligt att minska förlusten av räckvidd i din helt eldrivna ID.-modell i vinter, utan att kompromissa med komforten? Självklart!

Exteriör & Interiör

Utsökt funktionell form

En SUV med fantastisk design kombinerat med vändradien hos en småbil. Nya ID.4 visar vad elbilar verkligen kan vara. 

Eleganta lättmetallfälgar, takreling för extra bagage, infällda dörrhandtag för lägre luftmotstånd, allt för att skapa en elegant design. Du kan även välja till 3D LED-bakljus med dynamiska blinkers och en läcker ljuslinje utmed hela bilsidan från logotypen i fronten hela vägen bak.