Elektrifiera livet. 

En rymlig familjesuv som tar dig upp till 51 mil mellan laddningarna, och snabbladdar 32 mil på en halvtimme. Behöver du lasta extra mycket? Takreling är standard och dragkrok finns som tillval. Utsedd till World Car of the Year 2021 av motorjournalister världen över, och finns även i en fyrhjulsdriven version, ID.4 GTX.

ID.4 Business Lease från 4.665 kr/månOpens an external link

En gång elbil, alltid elbil – ID.4-kunder om sitt bilägande

Volkswagen Sverige har genomfört en kundundersökning bland ägare till nya ID.4 – en modell som toppar listan av Sveriges mest registrerade elbilar under detta år. 99 procent säger att de ser elbil som ett alternativ även i framtiden.

Läs mer här

ID.4 bäst i test

Vem bygger bästa och smartaste elbilen för familjen? Den frågan ställde sig tidningen Motor i deras test mellan ID.4 och Hyundai Ioniq 5. Svaret är: ID.4.

ID.4 utsedd till "Årets bil i världen 2021" – Läs om utmärkelsen och även vad pressen som provkört vår nya elsuv säger.

Över 90 motorjournalister från 28 länder har sagt sitt: Volkswagens nya eldrivna SUV ID.4 är ”World Car of the Year 2021”.

”ID.4 har styrkor som gör helheten till en av de bästa och vettigaste elbilarna för familjen hittills” (Dagens PS, 14 januari 2021)

”En ren fullträff”  (TT (nyhetsbyrå), 2 februari 2021)

I samarbete med Spotify:
Ladda batterierna.

VW ID.4 i samarbete med spotify

Musik är energi för själen. Därför har vi tillsammans med Spotify skapat Ladda batterierna. Det är en unik musikupplevelse, där du får en specialgjord personlig spellista med musik som laddar dagen med positiv energi. Den blandar dina favoriter med musik du aldrig tidigare hört, och beroende på vilken sorts energi du vill ha väljer du mellan tre modes: Chill Effect, Energizing Harmony och Power Up.

Ladda batterierna. Starta härOpens an external link

Världspremiär för ID.4 GTX. Vår sportiga elsuv.

Världspremiär för ID.4 GTX. Vår sportiga elsuv.

Sidvy av en röd VW ID.4 GTX som står på laddning. En kvinna är påväg mot elbilen.

Upplev prestandan hos syskonet till ID.4 som har rejäl räckvidd och elektrisk drivning på alla fyra hjulen. ID.4 GTX är sportig som en GTI, bekväm som en SUV och långsiktigt hållbar som en ID.4.

ID.4 ger många nya möjligheter

2
2.
Färgen Honey Yellow går inte längre att beställa.

e-Teknik

Åk hela veckan på en enda laddning. Elektricitet som ger dig försprång.

Komfort

Förberedd för dina behov. Med dragkroken kan du lasta 750-1000 kg.

 
 
Imponerande utrymme. Interiörbelysningen tillsammans med panoramaglastaket ger loungekänsla.
 
 

e-Teknik

Elektricitet som ger försprång

Kanske pendlar du till och från jobbet, kör mellan aktiviteter och planerar för en weekendresa med din elbil. Det kommer inte vara några problem med ID.4. Batterikapaciteten i ID.4 kan ta dig över 50 mil1 på en laddning.

1. Den faktiska räckvidden under verkliga förhållanden varierar beroende på körstil, hastighet, användning av komfortfunktioner eller extrautrustning, utomhustemperatur, antal passagerare och last, samt höjdskillnader i terrängen.

Design

Utsökt funktionell form

En SUV med fantastisk design kombinerat med vändradien hos en småbil. Nya ID.4 visar vad elbilar verkligen kan vara. 

Eleganta lättmetallfälgar, takreling för extra bagage, infällda dörrhandtag för lägre luftmotstånd, allt för att skapa en elegant design. Du kan även välja till 3D LED-bakljus med dynamiska blinkers och en läcker ljuslinje utmed hela bilsidan från logotypen i fronten hela vägen bak.

Komfort

Förberedd för dina behov

Transporter med släp är inget problem för ID.4. Dragkroken är anpassad för last upp till 750 kg (obromsad) eller 1000 kg (bromsad)1. När du inte har användning för dragkroken fäller du enkelt in den under stötfångaren.

1. Vid 12 % lutning.