Våra familjebilar

Rymlig, säker, praktisk. Våra rymliga familjebilar erbjuder en kombination av proaktiv teknikutveckling, säkerhetstänkande och praktiska vardagslösningar.

 • ID.4 kör på enlandsväg genom skogsmiljö

  ID.4

  Vår populära elsuv ID.4 är rymlig för alla. Den är tyst och underhållande på vägen, säkerheten är femstjärnig och du kommer långt mellan laddningarna. 

 • En grå ID.5 fotad snett framfrån.

  ID.5

  Elbilen ID.5 förenar kraftfull elektrisk prestanda och en elegant konturlinje mellan suv och coupé. Med möjlighet till trådlös uppdatering är den redo att verkligen omdefiniera vad en elbil innebär.

 • Helektriska ID.7 Tourer

  ID.7 Tourer

  Vår helelektisla kombi ID.7 Tourer är det senaste tillskottet i ID.-familjen.

 • Tiguan Allspace

  Tiguan Allspace är en rymlig familjebil med plats för sju, som trivs lika bra i stan som på skogsvägar. Den har 4MOTION fyrhjulsdrift samt flera körassistans- och säkerhetssystem som standard. 

 • Röd VW Tiguan parkerad ramför en byggnad, ung kvinna på väg mot bilen på förarsidan.

  Tiguan

  En optimal bil med 4MOTION fyrhjulsdrift, högre markfrigång, LED-strålkastare, avancerade säkerhetssystem och körprofiler som anpassar bilen för varierande underlag.

 • Familjebilen Volkswagen Golf Sportscombi

  Golf Sportscombi

  Golf Sportscombi har samma sportiga köregenskaper, snygga linjer och oslagbara känsla som Golf. Men med mer utrymme för allt du vill fylla livet med. 

 • Passat

  Rymlig, lätt att lasta, skön att köra – det är inte undra på att Passat sedan decennier är en av de populäraste bilarna i Sverige. Nya Passat är mer uppkopplad än någonsin, med avancerade säkerhetssystem, delvis självkörande och med nya funktioner. 

 • Passat Alltrack

  Med högre markfrigång och 4MOTION fyrhjulsdrift är nya Passat Alltrack förberedd för det mesta. Den ger dig helljus utan att blända, nödbromsar för hinder på vägen och kan delvis köra sig själv. Och självklart gott om utrymme för hela familjen.

 • VW Touran parkerad framför en garageport, familj i bakgrunden

  Touran

  Med Touran tar du familjen på resa med en känsla av ljus och rymd. Det är familjebilen som erbjuder dig ett 1,4 kvadratmeter stort panoramaglastak, som både kan vinklas upp och skjutas i sidled.

 • Blå Multivan eHybrid familjebil

  På jakt efter en ännu större bil?

  Klicka dig vidare till Volkswagen Transportbilar och upptäck fler extra rymliga familjebilar.

Hitta rätt Volkswagen utifrån typ och användningsområde.

För att göra det lite enklare för dig att hitta vad du söker har vi kategoriserat våra modeller utifrån typ och användningsområde.

Bilar i lager för snabb leverans