En mångsidig hjälp i vardagen

Laddbara Tiguan eHybrid klarar vardagspendlingen helt på el upp till 49 km och är redo för riktigt långa färder när så behövs. Den är rymlig i både kupén och bagageutrymmet, den är full med säkerhetsfunktioner, fullt uppkopplad och kan dra upp till 1,8 tons släpvagnsvikt. Den är helt enkelt en mångsidig hjälp för dig. Alla dagar i veckan. 

Tiguan eHybrid har många fördelar:

Volkswagen Tiguan eHybrid står på laddning, en man kliver ur

Hybridteknik

Två är mer än en.

Exteriör

Exceptionell exteriör.

Travel Assist

Systemet hjälper dig.

Teknik

Två är mer än en. Nya Tiguan som plugin-hybrid.

Nu elektrifieras Tiguan med en ny modern laddhybridversion. Nya Tiguan eHybrid kan köras i helt elektriskt läge i upp till 49 km enligt WLTP.  Den genomsnittliga sträckan för en vanlig vardagsresa klaras därför galant på enbart eldrift utan lokala utsläpp.

Design

Exceptionell exteriör

Nya Tiguan visar med sin uttrycksfulla design vad det innebär att ständigt förnya sig själv. De samstämda proportionerna och den omdesignade fronten med framhävda linjer ut mot skärmarna skapar konturen av en kraftfull modern bilmodell. Stark, vägledande och funktionell.

Assistanssystem

Systemet hjälper dig

Nya Tiguan sätter ny teknik i rörelse för att ta dig dit du ska på ett smidigare sätt. Bland annat inkluderar det tillvalet Travel Assist. Med en knapptryckning ger det körkomfort av bästa kvalitet genom att stödja dig vid monotona körsituationer. 

• Speciellt på motorväg och väl underhållna vägar kan Travel Assist hålla dig i rätt körfält och hålla rätt hastighet samt hålla koll på trafiken framför.
 • I kombination med DSG-automatlåda får du en bekväm körning vid köbildning och trafikstockning.

1.
Inom systemets gränser.

Mer om nya Tiguan

Se vad mer nya Tiguan har att erbjuda.

Fler highlights

Välj din Tiguan

Välj vilken version av Tiguan du vill bygga och klicka sedan på Bygg bilen

Har du redan byggt en bil?

 

Har du redan en Volkswagenkod för en bil som du har konfigurerat tidigare?

Har du frågor? Tveka inte att höra av dig.

Skapa en digital förfrågan genom att lämna dina kontaktuppgifter nedan. En expert från den valda återförsäljaren kommer att kontakta dig och besvara dina frågor.

Vill du läsa mer om Tiguan?

Våra laddhybrider. Det bästa av två världar.

Våra laddhybrider är en praktisk lösning för dig som ännu inte känner dig redo för en helt eldriven bil. Med kombinationen av bensinmotor för längre sträckor och elmotor inne i stan får du det bästa av två världar.

Utforska alla våra modeller

Har du inte hittat din drömbil och vill titta vidare? Välkommen att fortsätta utforska våra bilar. Det finns mycket att titta och välja på i vårt modellprogram.