ID.4 GTX har många fördelar:

Fronten på en röd VW ID.4 GTX.

Fyrhjulsdrift

Elektrisk drivning på alla fyra hjulen för en sportig åktur.

Design

Eleganta 20 tums lättmetallfälgar skapar en intensiv framtoning.

Räckvidd

Rejäl räckvidd som gör att du klarar de flesta utmaningarna.

Elektrifierande fyrhjulsdrift

Idén med en suv är att få plats med livet och att kunna ta dig dit du vill. Med ID.4 GTX har du utrymmet, fyrhjulsdriften och räckvidden för det. De dubbla elmotorerna ger gott om kraft och accelerationen är blixtrande, samtidigt som elkostnaden per mil är låg och de lokala koldioxidutsläppen är noll om du laddar med förnybar el. Dessutom är säkerheten femstjärnig.

En röd ID.4 GTX står och laddar i ett vinterlandskap.

Låg elkostnad per mil

En av alla fördelarna med att köra elektriskt är att det inte kostar många kronor att ladda bilen jämfört med att tanka fossilt.

Du kan till exempel köra Stockholm till Uppsala från så lite som 21 kronor.

Testrapporter & Omdömen

Motorpressen om ID.4 GTX

Ordet fullträff ligger nära tillhands
Vi Bilägare
19 augusti 2021
ID.4 GTX på bana.
Foto: James Holm

Att resa till fjällen, med helt eldrivna ID.4 GTX, är ett bekvämt äventyr utan lokala utsläpp, hela vägen.

Se filmen från resan från Stockholm hela vägen upp på fjälltoppen i Vemdalen här.

Köpa & Äga

Tar dig vidare

Att bekvämt ta sig till kontoret på morgonen efter ett pass på gymmet och sedan köra iväg på en helgtur direkt efter jobbet fullastad med allt som behövs, är inget problem med en ID.4 GTX. Ett batteri på 77 kWh nettokapacitet och en körvänlig räckvidd på 340–475 km1 gör att du klarar de flesta utmaningarna.

1) Spann för räckvidden hos ID.4 GTX med 77 kWh netto batterikapacitet och fyrhjulsdrift. Den praktiska räckvidden kan variera beroende på körstil, användning av komfortutrustning, utomhustemperatur, antal passagerare, mängden bagage och höjdskillnader i terrängen. För varje fordon anges upplysningsvis ett spann för räckvidd som 80% av kunderna förväntas uppnå på ett år. Det lägre intervallet täcker även in körning på motorväg i normal hastighet samt körning vintertid med låga temperaturer.

En röd ID.4 GTX står och laddar i ett vinterlandskap.

Nio tips för bättre räckvidd med ID.-modellerna i vinter

Är det möjligt att minska förlusten av räckvidd i din helt eldrivna ID.-modell i vinter, utan att kompromissa med komforten? Självklart!

Frågor & svar om elbilar

Elbilarna kommer förändra våra liv. Många saker kommer bli lättare och smartare. Elbilar är framtiden men det finns många frågor. Här har vi samlat de vanligaste frågorna gällande elbilar.

ID. Charger – laddboxen från Volkswagen

Nya ID. Charger från Volkswagen är den anpassade lösningen för att ladda din elbil i hemmet. Intelligent och effektiv.

Ladda bilen med 100 % förnybar energi. Just nu tre år fritt!

Vi är glada över att tillsammans med Jämtkraft kunna erbjuda förnybar energi till din laddbara bil. Just nu får du ett fördelaktigt elavtal med 100 % förnybar el från jämtländsk vattenkraft. Ingenting annat. Och i avtalet ingår inte mindre än tre års fri laddning av bilen där hemma. Allt för att du ska kunna köra förnybart med din laddbara bil.

CO2-neutral med Volkswagen ID.

Volkswagen har signerat ett omfattande program för minskade koldioxidutsläpp för att år 2050 uppnå CO2-neutral balans inom alla områden − från fordonsflotta och produktion till administration.

Exteriör & Interiör

Extremt sportig

ID.4 GTX visar hur hisnande körning med en elbil kan vara. Med futuristiska 20-tums lättmetallfälgar i exklusiv GTX-design, det svarta taket som är karakteristiskt för ID.4, med takräcke och det svarta, högblanka luftintagsgallret. Takramslisten och C-stolparnas dekor är i svart. Ytterligare en elegant detalj är ljuslisten mellan strålkastarna och Volkswagen-logotypen. GTX-märkningen framtill på sidan och på bakluckan med diffuser i galvanogrå metallic-lack ger bilen ett atletiskt utseende. Och allt det här är standard.