• Pris från661 900 kr
  • Räckvidd512 km
  • Acceleration5,4 s
  • Dragvikt1 200 kg
  • Motoreffekt340 hk
Vårkampanj

ID.4 GTX Edition

Vårkampanj

ID.4 GTX Edition

Just nu erbjuder har vi kampanjpris på uppdaterade ID.4 GTX Edition. 


Vi har också kampanjpriser på flera andra modeller.

ID.4 GTX har många fördelar:

Bakpartiet på en röd VW ID.4 GTX.

4MOTION-fyrhjulsdrift

Elektrisk drivning på alla fyra hjulen för en sportig åktur.


Design

Eleganta 20 tums lättmetallfälgar skapar en intensiv framtoning.


Räckvidd

Rejäl räckvidd som gör att du klarar de flesta utmaningarna.

Elektrifierande fyrhjulsdrift

Idén med en suv är att få plats med livet och att kunna ta dig dit du vill. Med ID.4 GTX har du utrymmet, fyrhjulsdriften och räckvidden för det. De dubbla elmotorerna ger gott om kraft och accelerationen är blixtrande, samtidigt som elkostnaden per mil är låg och de lokala koldioxidutsläppen är noll om du laddar med förnybar el. Dessutom är säkerheten femstjärnig.

En röd ID.4 GTX står och laddar

Låg elkostnad per mil

En av alla fördelarna med att köra elektriskt är att det inte kostar många kronor att ladda bilen jämfört med att tanka fossilt.

Du kan till exempel köra Stockholm till Uppsala från så lite som 21 kronor.

Testrapporter & Omdömen

Motorpressen om ID.4 GTX

Ordet fullträff ligger nära tillhands
Vi Bilägare
19 augusti 2021
ID.4 GTX på bana.
Foto: James Holm

Köpa & Äga

Privatleasa din nya Volkswagen

Med Volkswagen Privatleasing får du ett enkelt bilinnehav, gör som många andra och leasa din bil. Du betalar ingen insats och betalar endast en kostnad per månad. När leasingavtalet löper ut lämnar du enkelt tillbaka din bil till din återförsäljare. Du behöver alltså inte bry dig om bilens framtida värde.

Förmånligt enkelt. Business Lease.

Attraktivt helhetserbjudande. Leasing, serviceavtal och försäkring samlat på en faktura. 

Låna till din nya Volkswagen

Anpassa lånet efter dina villkor. Vid ett billån betalas 20 % i kontantinsats (inget formellt krav för företag). Välj en avtalstid mellan 12-84 månader efter vilken du kan köpa loss bilen, byta till en ny Volkswagen eller förlänga finansieringen. Om du väljer ett upplägg med garanterat restvärde kan du även lämna tillbaka bilen efter avtalstiden.

Så fungerar värmepumpen i en ID. 4 GTX

--:--

Exteriör & Interiör

Extremt sportig

ID.4 GTX visar hur hisnande körning med en elbil kan vara. Med futuristiska 20-tums lättmetallfälgar i exklusiv GTX-design, det svarta taket som är karakteristiskt för ID.4, med takräcke och det svarta, högblanka luftintagsgallret. Takramslisten och C-stolparnas dekor är i svart. Ytterligare en elegant detalj är ljuslisten mellan strålkastarna och Volkswagen-logotypen. GTX-märkningen framtill på sidan och på bakluckan med diffuser i galvanogrå metallic-lack ger bilen ett atletiskt utseende. Och allt det här är standard.

Säg ”hej” till din ID.4 GTX

Slipp att bli distraherad av vippbrytare eller knappar. Håll ögonen på vägen, men med full kontroll på radio, navigationssystem eller din telefon genom intuitiv röststyrning. Säg bara ”Hej ID.” och systemet kommer att förstå dig.

IQ.Drive & Teknik

Körglädje som en SUV

Kör vidare på alla underlag. ID.4 GTX med 4MOTION-fyrhjulsdrift tar dig dit du vill. Motoreffekten fördelas beroende på väglaget för bästa dragkraft. Den maximala motoreffekten är 299 hk (220 kW)1. När du aktiverar körläget ”Traction” får du ännu bättre väggrepp och stabilare väghållning även på löst eller slirigt underlag2.

1) Max effekt uppmätt i enlighet med UN-GTR.21 som kan uppnås under maximalt 30 sekunder. Den tillgängliga effekten för det specifika fallet beror på flera faktorer som utetemperatur liksom temperatur, laddningsstatus och status på energiinnehållet i högvoltsbatteriet. Den tillgängliga maxeffekten kräver en batteritemperatur mellan 23 och 50 grader och en laddningsnivå i batteriet på minst 88 %.
2) Inom systemets gränser.