Nya golf parkerad vid vägkant, en kvinna går framför
Nya golf parkerad vid vägkant, en kvinna går framför
Nya golf parkerad vid vägkant, en kvinna går framför

Våra halvkombibilar

En förening av pålitlighet och ekonomi

Redo för vad helst livet har i beredskap. Det är tjusningen med en halvkombi från Volkswagen. Att bilarna dessutom erbjuder låga ägandekostnader och hög pålitlighet är ett extra plus.

Våra halvkombibilar:

e-up!
ID.3
Nya Golf
Golf Sportsvan
e-Golf

kvinna laddar en VW e-up!

e-up!
Nya kvicka och smidiga e-up! har 70 % längre räckvidd – upp till 260 km. Och den har fler nyheter: lastutrymmet är större, klimatanläggning ingår, den håller automatiskt filen och du kan hantera laddning, navigation och mycket mer med din smartphone.

Utforska e-up!

Volkswagen ID.3

ID.3
ID.3 är helt utvecklad för att ta till vara elbilens alla fördelar. Interiören är rymlig, den är komfortabel och tyst, säkerheten är hög, den erbjuder uppkoppling och assisterad körning på en ny nivå. Du kommer upp till 54 mil på en laddning

Upptäck ID.3

Nya Volkswagen Golf

Nya Golf

En ikon utvecklad på nytt. Som alltid hos Golf är själen en pålitlig körglädje. Nu i den åttonde generationen kompletteras den med ytterligare egenskaper, bland annat en digital förarupplevelse och uppkopplad körning på en helt ny nivå.

Utforska  Golf

Golf Sportsvan snett framifrån

Golf Sportsvan

Golf Sportsvan är lite högre, längre och rymligare än vanliga Golf, men med samma oslagbara köregenskaper och avancerad teknik. Högre insteg gör att du kan kliva rakt in i bilen och baksätet är skjutbart.

Utforska Golf Sportsvan

--:--

e-Golf

Oavsett om du tar korta turer in till stan eller vill åka lite längre så kan e-Golf ta dig så långt som upp till 231 km1 på en laddning. Du kan lita på att kilometrarna inte bara avverkas, de är roliga också. Som det brukar vara med Golf.

Upptäck e-Golf

Fortsätt bygga din bil där du slutade

Med Volkswagenkoden kan du hämta en tidigare sparad konfiguration och fortsätta bygga bilen där du slutade.

Vi rekommenderar att du uppdaterar din webbläsare

För att få en bättre upplevelse kan du använda Chrome eller Firefox..