Tjänstebilserbjudanden från Volkswagen

Här hittar du några av våra aktuella tjänstebils- och Business Lease-erbjudanden. Du kan också besöka våra modellsidor för att läsa mer om modellerna.

Våra aktuella erbjudanden för privatköp, privatleasing och Lease & Care hittar du här.

Aktuella erbjudanden

Vårkampanj

Just nu kan vi erbjuda flera av våra mest populära modeller till riktigt bra kampanjpriser – till exempel nya Tiguan och nya Passat som du kan se nedan.

Vi har också förmånliga erbjudanden på flera av våra övriga modeller.

Upptäck fler tjänstebilserbjudanden här

Passat TSI 150 mHEV Business

I Introduktionserbjudandet ingår bland annat:

  • Backkamera Rear Assist
  • Navigationssystem
  • Digital Cockpit Pro
  • Framstolar med massagefunktion
  • Dragpaket (Dragkrok och Trailer Assist)

Ordinarie pris från: 465.800 kr
Kampanjpris från: 437.900 kr
Förmånsvärde netto (preliminärt): 3.885 kr/mån

En vit ID.4 körandes på en väg med lövträd i bakgrunden.

ID.4 Pro Performance Executive Edition Lagerbilar

Nu har vi gjort Sveriges populäraste elbil 2022 ännu förmånligare som tjänstebil. ID.4 Executive Edition har de populäraste tillvalen redan från början inbyggda i både bilen och förmånsvärdet. Dessutom ingår tryggheten med femstjärnig säkerhet, lång räckvidd och att du alltid har nära till tips, råd, service och support över hela landet. 

Förmånsvärde netto från 2 549 kr/månad*

Just nu finns ID.4 Executive Edition för omgående leverans hos våra Volkswagenpartners.

Läs mer om ID.4

*Preliminärt förmånsvärde netto per månad exklusive bränsle, exempel beräknat vid 50 % marginalskatt.Läs mer på skv.se.

ID.5 Pro Performance Executive Edition Lagerbilar

Elsuvcoupén som förenar det bästa från många världar har blivit ännu förmånligare som tjänstebil. ID.5 Executive Edition har de populäraste tillvalen redan från början inbyggda i bilen och i förmånsvärdet. Dessutom ingår tryggheten med lång räckvidd, femstjärnig säkerhet och att du alltid har nära till råd, service och support. 

Förmånsvärde netto från 2 625 kr/månad*

Just nu finns ID.5 Executive Edition för omgående leverans hos våra Volskwagenpartners.

Läs mer om ID.5
*Preliminärt förmånsvärde netto per månad exklusive bränsle, exempel beräknat vid 50 % marginalskatt.Läs mer på skv.se.

Fleeterbjudanden

För många fleetkunder är bilens färg en viktig del i identiteten. Det är vanligt förekommande att bilar förses med företagets logotyper etc. Därför är det extra glädjande att vi nu kan erbjuda nya Passat & Tiguan i färgen Pure White utan merkostnad vilket är vanligt förekommande på andra bilmärken! För en TCO-baserad bilpolicy innebär detta ett mervärde på 250 kr månaden.

En förmånsbil har oftast lite mer omfattande extrautrustning. Bland de populäraste tillvalen återfinns bl a dragkrok och fjärrstyrd parkeringsvärmare. Volkswagens attraktiva introduktionsbjudande på nya Passat och Tiguan där dragpaket och värmarpaket ingår utan kostnad (mervärde 27 900 kr) bidrar även detta till en attraktiv TCO-kalkyl.

Det bidrar till ett lägre förmånsvärde med ca 300 kr brutto per månad för förmånsbilsinnehavaren, men även till en sänkt TCO-kostnad med ca 600 kr per månad (lägre leasingkostnad samt lägre sociala avgifter på förmånsvärdet)!

Nya Passat & Tiguans låga drivmedelsförbrukningssiffror bidrar även de till en bra totalekonomi, både för förmånsbilsinnehavaren men även för företaget. Den låga förbrukningen gör att introduktionsbilarna med bensinmotor hamnar på en milkostnad understigande den skattefria milersättningen vid körning i tjänst som idag ligger på 12.00 per mil.

Nya ID.7

Nya ID.7 erbjuder en högkomfortabel resa kombinerat med en väldigt låg elförbrukning som ligger på endast 14,3 kW/100 km, vilket bidrar till en attraktiv milkostnad. Vid blandad körning är räckvidden så lång som upp till 614 km (enligt WLTP). Förmånsvärdet ligger på låga 5 553 kr som innebär låga 2 776 kr netto per månad vid 50% marginalskatt. En utmärkt förmånsbil med andra ord!

Pro Editionpaket till ID.7 ingår just nu utan extra kostnad vilket genererar lägre TCO-kostnad för företaget samt lägre förmånsvärde för förmånsbilsinnehavaren.

ID.4 GTX. Sportig elsuv.

Elsuvcoupén ID.5

Helt elektriska ID.5 GTX 

Hitta närmaste Volkswagenpartner

Vill du veta mer om våra modeller, provköra eller har någon annan fråga om Volkswagen? Våra partner hjälper dig gärna.