Framtiden är den starkaste drivkraften

Vårt mål är att bygga kraftfulla bilar på ett ansvarsfullt sätt. Nya Touareg R eHybrid med plugin-hybrid-teknik är vår mest kraftfulla Volkswagen någonsin, med en genomtänkt balans mellan eldrift och bensindrift plus fantastisk prestanda inspirerad av den supersnabba elbilen ID.R. Du kommer upp till 47 km på enbart el enligt WLTP.

--:--

Nya Touareg R har mycket att erbjuda

e-Mode

Vardagskörningen klarar du helt och hållet i e-mode.

Den moderna förarplatsen i VW Touareg R med Innovision mätartavla.

Innovision mätartavla

En titt in i framtiden med den helt digitala kombinations-skärmen.

A sporty blue VW Touareg R

R-styling

Designen är genomsyrad av sportiga detaljer med ny formgivning av stötfångare och eleganta svarta designelement som kylargrill och kantlister.

Prestanda

Framtiden är elektrisk

Ute på vägen med det nya flaggskeppet. Elegant, nästan ljudlös och med noll lokala utsläpp i stadstrafik. Samtidigt kraftfull och långfärdsbekväm på landsvägen. När batteriet är tillräckligt laddat startar bilen alltid i e-mode. Samverkan mellan förbränningsmotorn och eldriften är optimerad i hybridläge, speciellt när navigationssystemet är aktiverat.

R-Styling

Prestandans nya affischnamn

Uppseendeväckande och omisskännlig. Med exteriörfärgen ”Lapiz Blue” är det ingen tvekan om att det handlar om Volkswagen R. Ny stötfångare och eleganta svarta designelement som kylargrill, luftintag, kantlister och yttre backspegelkåpor ger en tydlig signal. Till och med kantlisterna på framskärmar och dörrar understryker kopplingen till motorsport. R-logotypen på kylargrillen och bakluckan ger den slutliga bekräftelsen.

Teknik

Upplyst utan att blända

Oavsett om du kör i staden på dagen, på landet när det skymmer eller motorvägen på natten, så kommer IQ.LIGHT LED-Matrixstrålkastarna att anpassa sig. Tack vare den dynamiska helljusassistenten "Dynamic Light Assist" så behöver du inte oroa dig för att blända dina medtrafikanter. Individuella LED-segment slås på eller av för att anpassa ljuset till körsituationen. Det gör körningen med Touareg enklare för dig, och även för dina medtrafikanter.

Ytterligare funktioner i nya Touareg R

Översikt

Välj din Touareg R

Välj vilken version av Touareg R du vill bygga och klicka sedan på Bygg bilen.

Har du redan byggt en bil?

 

Har du redan en Volkswagenkod för en bil som du har konfigurerat tidigare?

Har du frågor? Tveka inte att höra av dig.

Skapa en digital förfrågan genom att lämna dina kontaktuppgifter nedan. En expert från den valda återförsäljaren kommer att kontakta dig och besvara dina frågor.

Sportig utväxling, otrolig prestanda, härlig körglädje. Det är vad du får med Volkswagens sportigare modeller.

Hitta närmaste återförsäljare

Vill du veta mer om våra modeller, provköra eller har någon
annan fråga om Volkswagen? Våra återförsäljare hjälper dig gärna. 

Utforska alla våra modeller

Har du inte hittat din drömbil och vill titta vidare? Välkommen att fortsätta utforska våra bilar. Det finns mycket att titta och välja på i vårt modellprogram.