• Pris från929 900 kr
  • Räckvidd el49, 51 km
  • Systemeffekt340 kW (462 PS)
  • Dragvikt3 500 kg

Framtiden är den starkaste drivkraften

Vårt mål är att bygga kraftfulla bilar på ett ansvarsfullt sätt. Touareg R eHybrid med plugin-hybrid-teknik är vår mest kraftfulla Volkswagen någonsin, med en genomtänkt balans mellan eldrift och bensindrift plus fantastisk prestanda inspirerad av den supersnabba elbilen ID.R. Du kommer upp till 51 km på enbart el enligt WLTP.

--:--

e-Mode

Vardagskörningen klarar du helt och hållet i e-mode.

Den moderna förarplatsen i VW Touareg R med Innovision mätartavla.

Innovision mätartavla

En titt in i framtiden med den helt digitala kombinations-skärmen.

A sporty blue VW Touareg R

R-styling

Designen är genomsyrad av sportiga detaljer med ny formgivning av stötfångare och eleganta svarta designelement som kylargrill och kantlister.

Exteriör & Interiör

Prestandans nya affischnamn

Uppseendeväckande och omisskännlig. Med exteriörfärgen ”Lapiz Blue” är det ingen tvekan om att det handlar om Volkswagen R. Ny stötfångare och eleganta svarta designelement som kylargrill, luftintag, kantlister och yttre backspegelkåpor ger en tydlig signal. Till och med kantlisterna på framskärmar och dörrar understryker kopplingen till motorsport. R-logotypen på kylargrillen och bakluckan ger den slutliga bekräftelsen.

IQ.Drive & Teknik

Framtiden är elektrisk

Ute på vägen i vårt flaggskepp. Elegant, nästan ljudlös och med noll lokala utsläpp i stadstrafik. Samtidigt kraftfull och långfärdsbekväm på landsvägen. När batteriet är tillräckligt laddat startar bilen alltid i e-mode. Samverkan mellan förbränningsmotorn och eldriften är optimerad i hybridläge, speciellt när navigationssystemet är aktiverat.

Upplyst utan att blända

Oavsett om du kör i staden på dagen, på landet när det skymmer eller motorvägen på natten, så kommer IQ.LIGHT LED-Matrixstrålkastarna att anpassa sig. Tack vare den dynamiska helljusassistenten "Dynamic Light Assist" så behöver du inte oroa dig för att blända dina medtrafikanter. Individuella LED-segment slås på eller av för att anpassa ljuset till körsituationen. Det gör körningen med Touareg enklare för dig, och även för dina medtrafikanter.

Ytterligare funktioner i Touareg R

Översikt

Bygg din bil

Fler modeller

Här är den. Tiguan Allspace.

ID.4 GTX. Sportig elsuv.

Hitta närmaste återförsäljare

Vill du veta mer om våra modeller, provköra eller har någon
annan fråga om Volkswagen? Våra återförsäljare hjälper dig gärna.