ID. 3 laddningen blir enkel med We Charge
2,3

Ladda överallt – med We Charge

We Charge gör det bekvämt att ladda din elektriska Volkswagen. Du kan ladda via en uppkopplad laddbox hemma eller via en av över 200 000 offentliga laddpunkter i Europa, varav 4000 finns i Sverige Enkelt med ett kort. Allt i en app.

1.
Elförbrukning i kWh/100 km: 15,4–13,1 (blandad körning); CO2-utsläpp i g/km: 0; effektivitetsklass: A+

We Charge gör det bekvämt att ladda din elektriska Volkswagen. Du kan ladda via en uppkopplad laddbox hemma eller via en av över 200 000 offentliga laddpunkter i Europa, varav 4000 finns i Sverige Enkelt med ett kort. Allt i en app.

Lättare att ladda din Volkswagen

We Charge via We Connect ID.-appen kopplar ihop dig med laddstationer överallt och erbjuder exklusiva kostnadsfördelar för dig som är Volkswagen ID.-förare. Här och i vår digitala handbok kan du läsa hur We Charge-laddning gör det enklare för dig.

  • Välj bland över 200 000 offentliga laddpunkter
  • Ladda i hela Europa med ett enda laddkort
  • Hitta rätt We Charge-taxa för alla behov
  • Exklusiva prisfördelar för snabbladdningsnätet IONITY
  • Ladda bekvämt hemifrån med smarta laddningsfunktioner för din privata laddbox
--:--

We Charge i detalj

Med We Charge är det lätt att hitta laddstolpar på resor

Ladda på vägen

We Charge hittar laddstationer i närheten av dig, hjälper dig med ruttplanering och gör det möjligt att ladda på över 200 000 offentliga laddpunkter i hela Europa via ditt laddkort. Hit hör även snabbladdstolparna från IONITY som finns längs med de viktigaste motorvägarna, och du kan utan problem använda dem via We Charge. Full kostnadskontroll på köpet. 

Via ID. Charger har du även kontroll över laddningen hemifrån.

Ladda hemma

We Charge gör det lättare att ladda via Volkswagens uppkopplade laddboxar ID. Charger Connect och ID. Charger Pro. Med hjälp av appen har du koll på dina laddningar och kan styra dem via din smartphone, dela din laddbox med andra eller utnyttja smarta funktioner som fjärrunderhåll.4

Med appen We Connect ID. har du alltid överblick över We Charge

We Charge i appen We Connect ID. 

We Charge-funktionerna är integrerade i appen We Connect ID. I appen är det enkelt att söka efter offentliga laddstationer och även kontrollera om de är tillgängliga 5. För att få fullständig kostnadstransparens kan du se alla dina laddningar. Smidigt och enkelt att hålla koll på ditt laddkort och din laddtaxa. Låter det bra? Här kan du hämta appen.

Ladda hos vår partner Mer med We Charge

Med We Charge-kortet kan du naturligtvis även ladda hos vår partner Mer. Med We Charge betalar du följande priser på Mer’s laddstationer: 

5,37 kr/kWh för snabbladdning

3,22 kr/kWh för normalladdning

Som gjorda för dig:
våra We Charge-laddtaxor