Cykelhållare på biltaket till en Volkswagen.

Lasta & dra

Lasta & dra

Din Volkswagen rymmer (nästan) allt

Din Volkswagen är visserligen en ovanligt genomtänkt och funktionell produkt. Men vid enstaka tillfällen hade det inte skadat med lite mer utrymme. Med våra smarta transportlösningar- och system slipper du trolla för att få med dig allt som du och familjen behöver ha med er på resan.

Vad du än behöver frakta, förvara eller transportera hittar du en dragkrok, lasthållare, cykelhållare, takbox eller avdelare för bagageutrymmet som fungerar tillsammans med din Volkswagen-modell. Kvaliteten, funktionen och slitstyrkan kommer som standard – precis som det ska vara med en originalprodukt från Volkswagen. I vår tillbehörskatalog hittar du vårt fullständiga utbud av transport- och förvaringslösningar.

Volkswagen Original lasthållare – en bra början

Volkswagen Original lasthållare är själva grundstommen för allt som du ska transportera på taket på din Volkswagen, från takboxar till cykel- och skidhållarmoduler. Volkswagen Original lasthållare erbjuds i ett flertal utföranden till samtliga Volkswagen-modeller – med eller utan takreling. Samtliga utföranden är låsbara och har klarat grundliga tester för maximal funktion, slitstyrka och aerodynamik.

Till Volkswagen tillbehörskatalogOpens an external link

Bild på cykel stående på Volkswagen original lasthållare på en bil

Universallösningen för bilsemestern 

I samarbete med Thule och Packline erbjuder vi en serie snygga, användarvänliga och rymliga takboxar för alla slags transportbehov. Gemensamt för samtliga takboxar är att de är lättmonterade och försedda med användarvänliga funktioner inklusive flexibla och smarta lås- och öppningsfunktioner för maximal i- och urlastningskomfort. Hitta din takbox i vår tillbehörskatalog.

Till Volkswagen tillbehörskatalogOpens an external link

Materialsporter är inget hinder - vi har transportlösningar för de flesta discipliner 

Den uppenbara flaskhalsen, oavsett om du håller på med vinter- eller sommarsporter, är att få med sig utrustningen. Med Volkswagen Originaltillbehör slipper du oroa dig – vi erbjuder smarta och funktionella hållare och transportlösningar för allt från skidor och snowboardar till cyklar, surfbrädor och kajaker. Titta i vår tillbehörskatalog för att hitta det transporttillbehör som passar din utrustning.

Till Volkswagen tillbehörskatalogOpens an external link

Optimera din Volkswagen – ge den rätt drag

Med en dragkrok öppnas helt nya horisonter och perspektiv upp för dig och din Volkswagen. Vi erbjuder en mängd dragkrokar som är utvecklade för att passa de flesta Volkswagen-modeller. Beroende på modell kan du välja om du vill ha en fast, infällbar eller avtagbar dragkrok. Sen kan du koppla allt från släpvagnar till husvagnar och cykelhållare till din Volkswagen och ge dig ut på vägarna. Ge din Volkswagen rätt drag – med en dragkrok från Volkswagen Originaltillbehör. 

Till Volkswagen tillbehörskatalogOpens an external link