VW Golf R sedd från sidan.

Sportiga bilar

Sportig utväxling, otrolig prestanda, härlig körglädje. Det är vad du får med Volkswagens sportigare modeller.

Våra sportiga bilar:

Golf R
T-Roc R
• Tiguan R
• Golf GTI
• Arteon Shooting Brake R
• Arteon R
• Touareg R

Volkswagen Golf R

Golf R

En stjärna i sin generation.  En bil som förkroppsligar en ny dimension av prestanda, vilket inte bara gör den till kronjuvelen i Golf-serien men också en stjärna inom R-modellerna.
 
Sportiga T-Roc R

T-Roc R

T-Roc R har racing i blodet. Du känner det när du kör. Kombination av kraftfull motor tillsammans med toppmodern styr- och bromsteknik är till för dig som vill ha genuin sportkänsla varje gång du sätter dig i bilen.
 
Man går framför en Tiguan R

Tiguan R

Nya Tiguan R är en multitalang skapad för vardagsbruk, men ändå med en omisskännlig R-stil. Det är en allroundbil som erbjuder säkerhet, komfort och framför allt utomordentlig prestanda.
 
VW Golf GTI Performance kör på en väg

Golf GTI

Det här är inte bara en bil, utan en legend. Fortfarande klassledare med sin tidlösa design och förmåga att utveckla äkta körglädje.

Utforska Golf GTI

En blålackerad VW Arteon R Shooting Brake står framför ett trästaket.

 Arteon Shooting Brake R

Uttrycksfull, självständig och självsäker, men utan att vara arrogant. Den omedelbara responsen från drivlinan ger säkerhet och fantastisk väghållning. Arteon Shooting Brake R är själva essensen av kraft. Hoppa in och upplev känslan av komfort och sportighet.

Utforska Arteon Shooting Brake R

En blålackerad VW Arteon R

Arteon R

Arteon R utgör en optimerat synkroniserad balans mellan dynamisk kraft och förfining. Du kommer att bli övertygad av den rena körglädjen när du upplever den med alla sinnen. Körkomfort, perfekt design och fantastisk prestanda är en treenighet som gör Arteon R till din perfekta partner.

Utforska Arteon R

VW Touareg R sedd bakifrån

Touareg R

Nya Touareg R PHEV som pluginhybrid är vår kraftfullaste serietillverkade Volkswagen någonsin, med en genomtänkt balans mellan eldrift och bensindrift plus fantastisk prestanda inspirerad av den supersnabba elbilen ID.R.
 

Hitta rätt Volkswagen utifrån typ och användningsområde.

För att göra det lite enklare för dig att hitta vad du söker har vi kategoriserat våra modeller utifrån typ och användningsområde.

Fortsätt bygga din bil där du slutade

Med Volkswagenkoden kan du hämta en tidigare sparad konfiguration och fortsätta bygga bilen där du slutade.