VW Golf R sedd från sidan

Sport­iga bilar - Volkswagens R-modeller

Nyfiken på Volkswagens sportigaste modeller? Då har du kommit rätt. Upptäck mer om våra kraftfulla R-modeller – exempelvis Golf R eller den första R-modellern med laddhybriddrift: Touareg R.

Våra sportiga bilar:

• Touareg R
Golf R
T-Roc R
• Tiguan R
• Arteon Shooting Brake R
• Golf GTI

Får blickarna på sig – våra R-modeller

Den starkaste Golf R – någonsin

Får du rysningar när du hör om en fyrcylindrig, tvåliters-turbo med ett maximalt vridmoment på 420 Nm? Det får vi. Upptäck mer och lär känna Golf R.

Golf Sportscombi R: perfekt för vardagen

Vår högprestanda Golf Sportscombi är underbar att köra – oavsett som du ska till jobber eller ut på ett äventys. 0 till 100 km/h går på 4,9 sekunder och du kan samtidigt lasta upp till 1642 liter i bagageutrymmet. Gör vardagen speciell och upptäck mer om Golf Sportscombi R här.

Touareg R – både kraftfull och imponerande

Dynamisk och intelligent effektiv: Det är var Touareg R handlar om. Vår eHybrid är en högprestanda-modell som kan köras helt på el. Redo för Touareg R? 

Hjälte i vardagen: Tiguan R

Här är den – den populära suven i sin kraftfullaste form. Tiguan R är en multitalang och gör den dagliga körningen till en fröjd. Effekt finns det gott om: 320 hästkrafter och ett maximalt vridmoment på 420 Nm. Vill du veta mer?

Arteon Shooting Brake R – sportig elegans

Ingen annan modell kombinerar estetik och prestanda så bra som Arteon Shooting Break R. Luftintagen i fronten är ett bra exempel. De både ser bra ut, samtidigt som de höjer prestandan genom att leda kylande luft till bromsarna.

Nya T-Roc R: styrkan sitter i skönheten

Nya T-Roc R är din trogna följeslagare i vardagen. Detta kraftpaket imponerar med sin smidighet och karaktäristiska design, samtidigt som den är väldigt praktisk. Släpp lös kraften!

VW Golf GTI Performance kör på en väg

Golf GTI

Det här är inte bara en bil, utan en legend. Fortfarande klassledare med sin tidlösa design och förmåga att utveckla äkta körglädje.

Utforska Golf GTI

Hitta rätt Volkswagen utifrån typ och användningsområde.

För att göra det lite enklare för dig att hitta vad du söker har vi kategoriserat våra modeller utifrån typ och användningsområde.

Fortsätt bygga din bil där du slutade

Med Volkswagenkoden kan du hämta en tidigare sparad konfiguration och fortsätta bygga bilen där du slutade.

Dags att provköra?

Hitta närmaste Volkswagenpartner

Utforska alla våra modeller