VW servicetekniker mellan två Volkswagenbilar

Delar till din Volkswagen

Oavsett om du har en ny eller begagnad Volkswagen kan du känna dig trygg med att vi har rätt del till just din bil.  

Volkswagen Originaldelar

Utvecklat för din Volkswagen

Volkswagen Originaldelar är specifikt utvecklade för att passa just din bil. En Originaldel från Volkswagen håller alltid samma höga kvalitet som delarna som monterades på din Volkswagen när den var ny. Det innebär att varje komponent är konstruerad för maximal livslängd, säkerhet och prestanda. Kort sagt: med Volkswagen Originaldelar kommer din Volkswagen fortsätta vara 100 procent Volkswagen. Precis som det var tänkt.

Volkswagen Ekonomidelar

Låt din Volkswagen rulla länge.

Det ska löna sig att hålla den i 100 % originalskick. För då fungerar din Volkswagen som allra bäst – oavsett om den är ny eller äldre. Därför erbjuder vi vår produktfamilj Volkswagen Ekonomidelar för dig som har en Volkswagen som är åtta år eller äldre. 

Volkswagen Bytesdelar

Prisvärda bytesdelar

Bytesdelarna är som nya, håller samma höga kvalitet och har samma exakta passform och långa livslängd som du förväntar dig av en originalprodukt från Volkswagen. Dessutom är den mer resurssnål och därmed bra för miljön. Skillnaden för dig är att en bytesdel har ett lägre pris än en nytillverkad originaldel.

Golf i delar

Volkswagen Classic Parts

Ännu vet ingen hur gammal en Volkswagen kan bli

Volkswagen Classic Parts spelar en viktig roll i att hålla Volkswagens produkthistoria vid liv runt om i världen och håller de allra äldsta Volkswagenmodellerna som rullar ute på vägarna i bästa möjliga skick.