App-Connect. Så tar du med dina appar i bilen.
App-Connect. Så tar du med dina appar i bilen.
App-Connect. Så tar du med dina appar i bilen.

App-Connect. Så tar du med dina appar i bilen.

Så fungerar det

Vill du använda dina smartphone-appar säkert och bekvämt i fordonet? Tack vare App-Connect är det lättare än någonsin. Det gör att du enkelt kan använda utvalda appar och innehåll direkt i din Volkswagen. De överförs till displayen av infotainmentsystemet och kan användas bekvämt och tydligt i ditt synfält. Så det är väldigt enkelt att komma åt till exempel musik, nyheter, kartor eller ljudböcker.

Volkswagen erbjuder tre gränssnitt för att ansluta smartphones med många alternativ: Apple CarPlay™, Googles Android AutoTM och MirrorLink®. Att använda Apple CarPlay™ för We Connect-aktiverade fordon är enkelt med trådlös anslutning för ”Discover Media”- och ”Discover Pro”-navigationssystem. För att undvika att informationen tar uppmärksamheten från körningen kan endast certifierade appar startas under körning. 1

Dina anslutningsmöjligheter med App-Connect

Apple CarPlay™

Apple CarPlay™

Apples CarPlay™ låter dig kontrollera utvalda appar från din iPhone under körning.  För We Connect-aktiverade fordon nu också trådlösa.

Mer om Apple CarPlay™

Android Auto

Android Auto™

Med Google™ och Android Auto™ kan du säkert köra lämpliga appar från din smartphone när du kör.

Mer om Android Auto

MirrorLink

MirrorLink®

Med MirrorLink® har du tillgång till praktiska appar bakom ratten.

Mer om MirrorLink

Villkor från Volkswagen
1.
Endast tillgänglig i förbindelse med radiorna "Composition", "Composition Colour" och "Composition Media" eller navigationssystemen "Discover Media och "Discover Pro". App-Connect inkluderar teknologierna MirrorLink®, Apple CarPlay™ och Android Auto™. Tänk också på att vissa appar inte erbjuds för var och en av de tre teknikerna och tillgängligheten för dessa tekniker kan variera beroende på land. För information om smartphone-kompatibilitet, se Apple CarPlay™ på https://www.apple.com/se/ios/ios-13/features/, för Android Auto™ på https://www.android.com/intl/se_sv/auto/ och för MirrorLink® på https://mirrorlink.com/. 

Vi rekommenderar att du uppdaterar din webbläsare

För att få en bättre upplevelse kan du använda Chrome eller Firefox..