Pris från
517 900kr
CO2-utsläpp, blandad
27g/km
Räckvidd el
60km
Systemeffekt
160 kW (218 PS)kW (PS)

Passat Sportscombi GTE  kommer med många funktioner:

VW Passat GTE Sportscombi: knappar till vänster om växelspaken, upplyst GTE-knapp, start-/stoppknapp

Laddhybrid

Dubbel körglädje.

Uppkoppling

Din smartphone har en nyckelroll.

IQ.Drive

ACC hjälper dig att hålla avståndet.

Längre räckvidd på el.

Mer än hälften av alla bilresor som görs i Sverige är kortare än 5 km. Till och från jobbet. För att hämta på förskolan. Eller för att åka till affären och köpa brödet du glömde till frukosten.

Så varför inte en laddhybrid som klarar vardagsresorna utan utsläpp? Passat Sportscombi GTE har dessutom längre räckvidd på el, så du kan köra ännu mer utan utsläpp – upp till 61 kilometer helt på el. Och eftersom det är en laddhybrid klarar den även de längre resorna. En bra idé alla dagar i veckan, helt enkelt.

Köpa & Äga

Se Martins introduktion av Passat GTE

--:--

Exteriör & Interiör

IQ.Drive & Teknik

Håller avståndet. Och hastighetsbegränsningen.

Den adaptiva farthållaren (standard) känner av både hastighetsbegränsningar, vägkorsningar och rondeller och anpassar farten efter dessa. Systemet hjälper dig att hålla ett tillräckligt avstånd till fordonet framför (upp till en hastighet av 210 km/h).

2.
Inom systemets gränser.

Dubbel drivning. Dubbel körglädje.

Nya Passat GTE är en laddhybrid med en elmotor och TSI bensinmotor. Bilen startar med tyst gång och nollutsläpp med bara elmotorn. Laddhybridtekniken ser sedan till att hålla förbrukningen nere genom att använda elmotorns och förbränningsmotorns bästa egenskaper i kombination. Och du kan välja att köra helt på el upp till 61 km.

Bygg din bil

Välj din Passat Sportscombi GTE

Välj vilken version av Passat Sportscombi GTE du vill bygga och klicka sedan på Bygg bilen

Har du redan byggt en bil?

 

Har du redan en Volkswagenkod för en bil som du har konfigurerat tidigare?

App:ar & Tillbehör

Din smarta telefon har en nyckelroll.

Med mobilnyckel så kan du snabbt och enkelt låsa upp och starta Passat GTE med din kompatibla smarta telefon. Du kan också skicka din mobila nyckel till vänner och familj genom en säker anslutning och låta dem använda din Passat GTE. Två nyckel-licenser, var och en giltig under ett år, finns tillgängliga till att börja med. Du kan köpa ytterligare nycklar i webbshopen eller direkt från din nya Passat GTE. Hur många bestämmer du själv.

Endast tillgängligt med tillvalet Navigation Discover Pro och tillsammans med appen We Connect. Två fria mobilnycklar medföljer och kan inlösas inom fyra år från startdatum för We Connect-avtalet. Överföringen av mobilnycklar kräver en identitetskontroll av den som skickar nyckeln genom Volkswagens Ident-procedur. Efter installation på en kompatibel smart telefon har mobilnyckeln en giltighet på ett år på enheten. 

Kontakta din återförsäljare för aktuell information om vilka telefoner som är kompatibla.

Ladda bilen med 100 % förnybar energi. Just nu tre år fritt!

Vi är glada över att tillsammans med Jämtkraft kunna erbjuda förnybar energi till din laddbara bil. Just nu får du ett fördelaktigt elavtal med 100 % förnybar el från jämtländsk vattenkraft. Ingenting annat. Och i avtalet ingår inte mindre än tre års fri laddning av bilen där hemma. Allt för att du ska kunna köra förnybart med din laddbara bil.

Fler modeller

Våra laddhybrider. Det bästa av två världar.

Våra laddhybrider är en praktisk lösning för dig som ännu inte känner dig redo för en helt eldriven bil. Med kombinationen av bensinmotor för längre sträckor och elmotor inne i stan får du det bästa av två världar.

Utforska alla våra modeller

Har du inte hittat din drömbil och vill titta vidare? Välkommen att fortsätta utforska våra bilar. Det finns mycket att titta och välja på i vårt modellprogram.

Hitta närmaste återförsäljare

Vill du veta mer om våra modeller, provköra eller har någon
annan fråga om Volkswagen? Våra återförsäljare hjälper dig gärna.