VW Passat GTE Sportscombi står på laddning framför ett garage som är utsmyckat med ballonger

Elektrifiera vardagen.
Passat Sportscombi GTE.

Elektrifiera vardagen.
Passat Sportscombi GTE.

Passat Sportscombi GTE  kommer med många funktioner:

VW Passat GTE Sportscombi: knappar till vänster om växelspaken, upplyst GTE-knapp, start-/stoppknapp

Laddhybrid

Dubbel körglädje.

Uppkoppling

Din smartphone har en nyckelroll.

IQ.Drive

ACC hjälper dig att hålla avståndet.

Längre räckvidd på el.

Mer än hälften av alla bilresor som görs i Sverige är kortare än 5 km. Till och från jobbet. För att hämta på förskolan. Eller för att åka till affären och köpa brödet du glömde till frukosten.

Så varför inte en laddhybrid som klarar vardagsresorna utan utsläpp? Passat Sportscombi GTE har dessutom längre räckvidd på el, så du kan köra ännu mer utan utsläpp – upp till 61 kilometer helt på el. Och eftersom det är en laddhybrid klarar den även de längre resorna. En bra idé alla dagar i veckan, helt enkelt.

Köpa & Äga

Välj rätt finansiering

När du ska välja ny bil kan det vara svårt att veta om du ska köpa eller leasa bilen. Passar ett Billån bättre än Privatleasing? Vad skiljer mellan de olika finansieringarna och vad passar mig. Vi har försökt att göra det enklare för dig att välja genom att beskriva skillnaderna mellan att leasa eller låna. 

Leasa din nya Volkswagen

Det enklaste sättet att köra en ny Volkswagen. Inget krav på insats. Med garanterat restvärde får du ett förutsägbart bilinnehav. Efter avtalstiden återlämnar du helt enkelt tillbaka bilen till din Volkswagen-återförsäljare.

Låna till din nya Volkswagen

Anpassa lånet efter dina villkor. Vid ett billån betalas 20 % i kontantinsats (inget formellt krav för företag). Välj en avtalstid mellan 12-84 månader efter vilken du kan köpa loss bilen, byta till en ny Volkswagen eller förlänga finansieringen. Om du väljer ett upplägg med garanterat restvärde kan du även lämna tillbaka bilen efter avtalstiden.

Exteriör & Interiör

IQ.Drive & Teknik

IQ. Drive – Våra assistanssystem

IQ. Drive – Våra assistanssystem

Passat Sportscombi GTE är standardutrustad med Front Assist. Fler assistanssystem finns tillgängliga som till tillval, exempelvis Side Assist.

Dubbel drivning. Dubbel körglädje.

Passat Sportscombi GTE är en laddhybrid med elmotor och TSI-bensinmotor. Bilen startar nästan helt ljudlöst, med enbart elektrisk drivning, och ger inga lokala koldioxidutsläpp. Om du trycker på boost-knappen för att aktivera GTE-läget kombinerar du effektivt den koncentrerade kraften från båda motorerna.

Detta ger en kort men kraftig systemeffekt på 160 kW (218 hk) med ett vridmoment på upp till 400 Nm och en acceleration från 0 till 100 km/h på 7,6 sekunder, tillsammans med en topphastighet på upp till 222 km/h.

Bygg din bil

Välj din Passat Sportscombi GTE

Välj vilken version av Passat Sportscombi GTE du vill bygga och klicka sedan på Bygg bilen

Har du redan byggt en bil?

 

Har du redan en Volkswagenkod för en bil som du har konfigurerat tidigare?

App:ar & Tillbehör

Din Passat GTE har ett stort nätverk. Även online.

Med en mängd We Connect-tjänster tillgängliga kan du få full uppkoppling från start. När du väl har slutfört engångsaktiveringen och loggat in med ditt Volkswagen-ID är det otroligt enkelt att använda våra kostnadsfria, innovativa onlinetjänster. We Connect1 gör inte bara din vardag med din Volkswagen trevligare, utan också bekvämare. Det ger dig tillgång till viktig fordonsinformation och erbjuder användbara och bekväma funktioner som samtal vid fordonshaveri eller Servicebokning. Och med appen We Connect för din smarta mobiltelefon kan du hålla koll på viktiga data om din Volkswagen även när du inte är i bilen. Du kan exempelvis kontrollera återstående räckvidd eller om alla dörrar och fönster är stängda.

1För att använda We Connect-tjänsterna måste en kund ha ett Volkswagen ID-konto och logga in på We Connect med användarnamn och lösenord. Ett separat avtal för We Connect eller We Connect Plus måste också vara upprättat online med Volkswagen AG. För We Connect Plus har du 90 dagar efter att fordonet överlämnats till dig att registrera bilen hos Volkswagen AG och använda tjänsterna för hela den överenskomna perioden.

Ladda bilen med 100 % förnybar energi. Just nu tre år fritt!

Vi är glada över att tillsammans med Jämtkraft kunna erbjuda förnybar energi till din laddbara bil. Just nu får du ett fördelaktigt elavtal med 100 % förnybar el från jämtländsk vattenkraft. Ingenting annat. Och i avtalet ingår inte mindre än tre års fri laddning av bilen där hemma. Allt för att du ska kunna köra förnybart med din laddbara bil.

Fler modeller

Våra laddhybrider. Det bästa av två världar.

Våra laddhybrider är en praktisk lösning för dig som ännu inte känner dig redo för en helt eldriven bil. Med kombinationen av bensinmotor för längre sträckor och elmotor inne i stan får du det bästa av två världar.

Utforska alla våra modeller

Har du inte hittat din drömbil och vill titta vidare? Välkommen att fortsätta utforska våra bilar. Det finns mycket att titta och välja på i vårt modellprogram.

Hitta närmaste Volkswagenpartner

Vill du veta mer om våra modeller, provköra eller har någon annan fråga om Volkswagen? Våra partner hjälper dig gärna.