Anslut ditt ID. med We Connect Start
1

We Connect ID
Ansluter, stödjer och underhåller dig fram till din destination

2.
ID.3 Pro Performance: Elförbrukning i kWh/100 km: blandad körning 13,5–12,9; CO₂-utsläpp i g/km: blandad körning 0; effektivitetsklass: A+++. ID.3 Pro S (4 & 5-dörrars): Elförbrukning i kWh/100 km: blandad körning 13,7–13,1; koldioxidutsläpp i g/km: blandad körning 0; effektivitetsklass: A+++.

Den smarta anslutningen till ditt Volkswagen-ID.


Kör du en modell ur ID.-familjen? Då kör du inte bara helt eldrivet utan också uppkopplat. Onlinetjänsterna från We Connect Start för ID. -modeller (med ID. Software under 3.0) ger dig digitala assistenter i bilen som informerar om aktuell laddhantering och trafik och låter dig styra valda funktioner med We Connect ID. -appen. 

Fr.o.m. ID. Software 3.0 utökar din anslutningsnivå från We Connect Start till We Connect för din ID. Vilka onlinetjänster som din ID. har stöd för kan du se med kompatibilitetskontrollenOpens an external link

Dina fördelar:

  • Uppkopplad och onlineanpassad
  • Få åtkomst till många fordonsfunktioner via We Connect ID.-appen
  • Utan kostnad de första tre åren

Startklar, när du är det

Vill du kontrollera återstående räckvidd för din ID.-modell? Via din smartphone och med We Connect ID.-appen har du alltid koll på batteriets laddningsnivå och återstående räckvidd. Har du en onlineanslutning till din ID. och kan kontrollera om laddkabeln är ansluten? Om ja kan du starta eller avsluta laddningen direkt från soffan. Ange bara den tid du brukar åka till arbetet i appen så kommer din ID. vänta på dig laddad och klar varje  morgon.

We Charge

We Charge - gör det enkelt att ladda

Med We Charge är det ännu bekvämare att ladda din ID. Hemma vid den uppkopplade laddboxen och på vägen vid de offentliga laddpunkterna i ett av det största och snabbast växande laddningsnätverken i Europa. Den integrerade In-Car-appen som finns i infotainmentsystemet är extra praktisk. Använd den för att hitta tillgängliga laddstolpar på kartan i närheten av din aktuella plats och starta navigeringen dit – du får också information om tillgängliga typer av uttag och laddhastigheter.

4.
Laddtarifferna, laddkortet samt ID. Charger-modellerna är ett erbjudande från Volkswagen Group Charging GmbH (Elli, Utgivare & juridisk information).
Onlinefunktioner

Anslut med We Connect ID.-appen

Onlinefunktioner

Anslut med We Connect ID.-appen

We Connect ID., appen för din ID.
5
5.
Bilderna kan skilja sig åt

Ladda ner komfortuppdateringen för ID.-familjen nedan: We Connect ID.-appen är kopplingen mellan ditt Volkswagen ID. och allt som är viktigt. Den förvandlar din smartphone till en fjärrkontroll, som du kan styra flera hjälpsamma fordonsfunktioner med, på så sätt har du full koll på din ID. – även när du inte sitter i den.

Utnyttja onlinetjänster från hela världen med We Connect till din ID. 

We Connect för din ID. utökar de digitala möjligheterna från och med ID. Software 3.0 med fler intelligenta hjälpredor i vardagen som ger dig anslutning till din bil och tillgång till en mängd användbar information. 

We Connect för din ID.

De allsidiga onlinetjänsterna ger extra komfort till din ID., på samma sätt som de smarta tjänsterna i ditt hem. Här kan du se vilka tjänster som du kan använda i din bil fr.o.m. ID. Software 3.0. 

ID. Software 3.0

Programvaruuppdateringarna håller din bil uppdaterad så att du alltid kan använda de senaste tjänsterna. Hit hör de utökade onlinetjänsterna till We Connect för din ID. De är tillgängliga fr.o.m. ID. Software 3.0. 

Enkelt att registrera och starta

Här förklarar vi hur du med några enkla steg i We Connect Start aktiverar och använder våra digitala tjänster i bilen och på din smartphone.

--:--

Aktiveringsinstruktionerna kan du även ladda ner som PDF.

Hör av dig till oss

Hör av dig till oss

Kontakt

Har du frågor, idéer eller återkoppling? Då får du gärna kontakta oss.

Du når oss på 0200 - 8834 24Opens a phone link (gratis från alla telefonnät i Sverige). Du kan nå oss dygnet runt. Om din telefonoperatör inte stöder detta gratisnummer, ring 08 - 5664 2516Opens a phone link. Kostnaderna är beroende av leverantörens avtal. Avgifter för roaming kan tillkomma för samtal från utlandet.

Du får också mycket gärna skicka e-post till:
weconnect-support@volkswagen.deOpens a mail link

Detta kan också intressera dig

Kompatibilitetskontroll. Kontrollera om din fordonsmodell är kompatibel med We Connect eller Car-Net.

Ta de digitala möjligheterna i din ID. -modell till en ny nivå.

Detta kan också intressera dig

Villkor från Volkswagen

1.
För att kunna använda We Connect Start-tjänsterna behöver du ett Volkswagen ID-användarkonto och du måste logga in på We Connect Start med ditt användarnamn och lösenord. Dessutom måste du ingå ett separat We Connect Start-avtal med Volkswagen AG online. Efter överlämnadet av fordonet har du 90 dagar på dig att registrera fordonet via We Connect ID.-appen (tillgänglig i App Store och Google Play Store) för att kunna använda tjänsterna från We Connect Start under hela den avtalade kostnadsfria giltighetstiden. Användning av We Connect Starts mobila onlinetjänster möjliggörs via en integrerad internetanslutning. De tillhörande datakostnaderna som uppstår övertas av Volkswagen AG inom ramen för nätverkstäckningen, med undantag för ”Webbradio” och ”WLAN-hotspot”. För användning av tjänsterna ”Webbradio” och ”WLAN-hotspot” kan kostnadspliktiga datapaket erhållas via den externa mobilkommunikationspartnern ”Cubic Telecom” och användas inom nätverkets täckning inom många europeiska länder. Information om priser och vilka länder som stöds finns på https://vw.cubictelecom.com. Alternativt är det möjligt att använda tjänsten ”Webbradio” och ”WLAN-hotspot” via en mobil enhet (t.ex. smartphone) som har möjlighet att fungera som en mobil WLAN-hotspot. I detta fall är motsvarande tjänster endast tillgängliga med ett befintligt mobilabonnemang eller ett separat mobilabonnemang som sluts med din mobiloperatör och endast inom täckningsområdet för respektive mobilnät. Att ta emot datapaket från internet kan leda till ytterligare kostnader (t.ex. avgifter för roaming), beroende på ditt mobilabonnemang, i synnerhet vid användning utomlands. För att använda den kostnadsfria We Connect ID.-appen krävs en smartphone med lämpligt iOS eller Android-operativsystem och ett SIM-kort med dataalternativ med ett befintligt mobilabonnemang eller separat mobilabonnemang som sluts med din mobiloperatör.  Tillgängligheten hos individuella tjänster som beskrivs i paketen kan variera beroende på utrustning, fordon och land. Tjänsterna är tillgängliga under den överenskomna avtalsperioden och dess innehåll kan komma att ändras under avtalsperioden. Ytterligare information finns på www.connect.volkswagen-we.com och hos ditt Volkswagen-ombud. Kontakta din mobiloperatör för information om villkor för avgifter.
3.
Röststyrningen förutsätter en klimatanläggning med 2 eller 3 zoner. Online-röststyrning finns för närvarande tillgänglig för följande språk: engelska, (GB och US), franska, italienska, nederländska, polska, portugisiska, spanska, svenska, tjeckiska och tyska.
  • Bilden kan avvika från svensk standard.