Anslut ditt ID. med We Connect Start
2
2.
ID.3: Elförbrukning i kWh/100 km vid blandad körning: 16,3–14,9; koldioxidutsläpp i g/km vid blandad körning: 0. För bilarna finns endast förbruknings- och utsläppsvärden enligt WTLP och inte enligt NEDC. Förbrukning och koldioxidutsläpp beror på bilens utrustning.

We Connect Start – hela vägen fram i lugn och ro

Den smarta anslutningen till ditt Volkswagen-ID.

Kör du en modell ur ID.-familjen? Då kan du inte bara köra helt eldrivet utan också uppkopplat: Onlinetjänsterna från We Connect Start för ID.-modeller med ID. Software under 3.0 ger dig digitala assistenter i bilen som ger dig aktuell information om laddhantering och trafik och låter dig styra utvalda funktioner med Volkswagen-appen. 

Med en uppdatering till minst ID. Software 3.0 kan du utöka ditt utbud av onlinefunktioner med tjänsterna från We Connect för din ID. Vilka onlinetjänster som din ID. har stöd för kan du se med kompatibilitetskontrollenÖppnar nytt fönster/tab

Dina fördelar:

  • Uppkopplad och onlineanpassad
  • Få åtkomst till många fordonsfunktioner via Volkswagen-appen

Startklar, när du är det

Vill du kontrollera återstående räckvidd för din ID.-modell? Via din smartphone och Volkswagen-appen har du alltid koll på batteriets laddningsnivå och återstående räckvidd om du har en onlineuppkoppling till din ID. och kan kontrollera om laddkabeln är ansluten. Om ja, kan du starta eller avsluta laddningen från soffan. Ställ bara in din ivägkörningstid till arbetet en gång i appen och varje morgon väntar din ID. på dig, laddad och klar.  


We Charge

We Charge - gör det enkelt att ladda

Med We Charge är det ännu bekvämare att ladda din ID. Hemma vid den uppkopplade laddboxen och på vägen vid de offentliga laddpunkterna i ett av det största och snabbast växande laddningsnätverken i Europa. Den integrerade In-Car-appen som finns i infotainmentsystemet är extra praktisk. Använd den för att hitta tillgängliga laddstolpar på kartan i närheten av din aktuella plats och starta navigeringen dit – du får också information om tillgängliga typer av uttag och laddhastigheter.

5.
Laddtarifferna, laddkortet samt ID. Charger-modellerna är ett erbjudande från Volkswagen Group Charging GmbH (Elli, Utgivare & juridisk information).
Onlinefunktioner

Uppkopplad med Volkswagen-appen

Onlinefunktioner

Uppkopplad med Volkswagen-appen

Volkswagen-appen – den digitala följeslagaren till din ID.

Ladda ner komfortuppdateringen för ID.-familjen:Volkswagen-appen är kopplingen mellan din Volkswagen ID. och allt som är viktigt för dig. Den förvandlar din smartphone till en fjärrkontroll, som du kan styra flera användbara fordonsfunktioner med. Så har du full koll på din ID – även när du inte för stunden sitter i den.

Utnyttja det kompletta utbudet av onlinetjänster med VW Connect eller We Connect för din ID. 

VW Connect eller We Connect för din ID. utökar dina digitala möjligheter från och med ID. Software 3.0 med fler intelligenta hjälpredor i vardagen, som ger dig anslutning till din bil och tillgång till en mängd användbar information. 

VW Connect och We Connect för din ID.  

De allsidiga onlinetjänsterna ger extra komfort till din ID., på samma sätt som de smarta tjänsterna i ditt hem. Här kan du se vilka tjänster som du kan använda i din bil fr.o.m. ID. Software 3.0. 

ID. programvaruuppdateringar

Programvaruuppdateringarna håller din bil uppdaterad så att du alltid kan använda de senaste tjänsterna. Hit hör de utökade onlinetjänsterna till We Connect för din ID. De är tillgängliga fr.o.m. ID. Software 3.0. 

Enkelt att registrera och starta

Här förklarar vi hur du med några enkla steg i We Connect Start aktiverar och använder våra digitala tjänster i bilen och på din smartphone.

Detta kan också intressera dig

Detta kan också intressera dig