Anslut ditt ID. med We Connect Start
1

We Connect ID
Ansluter, stödjer och underhåller dig fram till din destination

2.
Elförbrukning i kWh/100 km: blandad körning 16,3–15,2; CO2-utsläpp i g/km: blandad körning 0. För bilarna finns endast förbruknings- och utsläppsvärden enligt WTLP och inte enligt NEDC. Förbrukning och koldioxidutsläpp beror på bilens utrustning.

Den smarta anslutningen till ditt Volkswagen-ID.


Kör du en modell ur ID.-familjen? Då kör du inte bara helt eldrivet utan också uppkopplat. Onlinetjänsterna från We Connect Start för ID. -modeller (med ID. Software under 3.0) ger dig digitala assistenter i bilen som informerar om aktuell laddhantering och trafik och låter dig styra valda funktioner med We Connect ID. -appen. 

Fr.o.m. ID. Software 3.0 utökar din anslutningsnivå från We Connect Start till We Connect för din ID. Vilka onlinetjänster som din ID. har stöd för kan du se med kompatibilitetskontrollenOpens an external link

Dina fördelar:

  • Uppkopplad och onlineanpassad
  • Få åtkomst till många fordonsfunktioner via We Connect ID.-appen
  • Utan kostnad de första tre åren

Startklar, när du är det

Vill du kontrollera återstående räckvidd för din ID.-modell? Via din smartphone och med We Connect ID.-appen har du alltid koll på batteriets laddningsnivå och återstående räckvidd. Har du en onlineanslutning till din ID. och kan kontrollera om laddkabeln är ansluten? Om ja kan du starta eller avsluta laddningen direkt från soffan. Ange bara den tid du brukar åka till arbetet i appen så kommer din ID. vänta på dig laddad och klar varje  morgon.

We Charge

We Charge - gör det enkelt att ladda

Med We Charge är det ännu bekvämare att ladda din ID. Hemma vid den uppkopplade laddboxen och på vägen vid de offentliga laddpunkterna i ett av det största och snabbast växande laddningsnätverken i Europa. Den integrerade In-Car-appen som finns i infotainmentsystemet är extra praktisk. Använd den för att hitta tillgängliga laddstolpar på kartan i närheten av din aktuella plats och starta navigeringen dit – du får också information om tillgängliga typer av uttag och laddhastigheter.

4.
Laddtarifferna, laddkortet samt ID. Charger-modellerna är ett erbjudande från Volkswagen Group Charging GmbH (Elli, Utgivare & juridisk information).
Onlinefunktioner

Anslut med We Connect ID.-appen

Onlinefunktioner

Anslut med We Connect ID.-appen

We Connect ID., appen för din ID.
5,6,7,8
5.
Bilderna kan skilja sig åt
6.
Elförbrukning i kWh/100 km: blandad körning 16,3- 15,2; CO2-utsläpp i g/km: blandad körning 0. För bilen finns endast förbruknings- och utsläppsvärden enligt WTLP och inte enligt NEDC. Räckvidd: blandad körning 402–560 km. Förbrukning och koldioxidutsläpp beror på bilens utrustning.

Ladda ner komfortuppdateringen för ID.-familjen nedan: We Connect ID.-appen är kopplingen mellan ditt Volkswagen ID. och allt som är viktigt. Den förvandlar din smartphone till en fjärrkontroll, som du kan styra flera hjälpsamma fordonsfunktioner med, på så sätt har du full koll på din ID. – även när du inte sitter i den.

Utnyttja onlinetjänster från hela världen med We Connect till din ID. 

We Connect för din ID. utökar de digitala möjligheterna från och med ID. Software 3.0 med fler intelligenta hjälpredor i vardagen som ger dig anslutning till din bil och tillgång till en mängd användbar information. 

We Connect för din ID.

De allsidiga onlinetjänsterna ger extra komfort till din ID., på samma sätt som de smarta tjänsterna i ditt hem. Här kan du se vilka tjänster som du kan använda i din bil fr.o.m. ID. Software 3.0. 

ID. Software 3.0

Programvaruuppdateringarna håller din bil uppdaterad så att du alltid kan använda de senaste tjänsterna. Hit hör de utökade onlinetjänsterna till We Connect för din ID. De är tillgängliga fr.o.m. ID. Software 3.0. 

Enkelt att registrera och starta

Här förklarar vi hur du med några enkla steg i We Connect Start aktiverar och använder våra digitala tjänster i bilen och på din smartphone.

--:--

Aktiveringsinstruktionerna kan du även ladda ner som PDF.

Hör av dig till oss

Hör av dig till oss

Kontakt

Har du frågor, idéer eller återkoppling? Då får du gärna kontakta oss.

Du når oss på 0200 - 8834 24Opens a phone link (gratis från alla telefonnät i Sverige). Du kan nå oss dygnet runt. Om din telefonoperatör inte stöder detta gratisnummer, ring 08 - 5664 2516Opens a phone link. Kostnaderna är beroende av leverantörens avtal. Avgifter för roaming kan tillkomma för samtal från utlandet.

Du får också mycket gärna skicka e-post till:
weconnect-support@volkswagen.deOpens a mail link

Detta kan också intressera dig

Villkor från Volkswagen

1.
För att kunna använda We Connect Start-tjänsterna behöver du ett Volkswagen ID-användarkonto och du måste logga in på We Connect Start med ditt användarnamn och lösenord. Dessutom måste du ingå ett separat We Connect Start-avtal med Volkswagen AG online. Efter överlämnadet av fordonet har du 90 dagar på dig att registrera fordonet via We Connect ID.-appen (tillgänglig i App Store och Google Play Store) för att kunna använda tjänsterna från We Connect Start under hela den avtalade kostnadsfria giltighetstiden. Användning av We Connect Starts mobila onlinetjänster möjliggörs via en integrerad internetanslutning. De tillhörande datakostnaderna som uppstår övertas av Volkswagen AG inom ramen för nätverkstäckningen, med undantag för ”Webbradio” och ”WLAN-hotspot”. För användning av tjänsterna ”Webbradio” och ”WLAN-hotspot” kan kostnadspliktiga datapaket erhållas via den externa mobilkommunikationspartnern ”Cubic Telecom” och användas inom nätverkets täckning inom många europeiska länder. Information om priser och vilka länder som stöds finns på https://vw.cubictelecom.com. Alternativt är det möjligt att använda tjänsten ”Webbradio” och ”WLAN-hotspot” via en mobil enhet (t.ex. smartphone) som har möjlighet att fungera som en mobil WLAN-hotspot. I detta fall är motsvarande tjänster endast tillgängliga med ett befintligt mobilabonnemang eller ett separat mobilabonnemang som sluts med din mobiloperatör och endast inom täckningsområdet för respektive mobilnät. Att ta emot datapaket från internet kan leda till ytterligare kostnader (t.ex. avgifter för roaming), beroende på ditt mobilabonnemang, i synnerhet vid användning utomlands. För att använda den kostnadsfria We Connect ID.-appen krävs en smartphone med lämpligt iOS eller Android-operativsystem och ett SIM-kort med dataalternativ med ett befintligt mobilabonnemang eller separat mobilabonnemang som sluts med din mobiloperatör.  Tillgängligheten hos individuella tjänster som beskrivs i paketen kan variera beroende på utrustning, fordon och land. Tjänsterna är tillgängliga under den överenskomna avtalsperioden och dess innehåll kan komma att ändras under avtalsperioden. Ytterligare information finns på www.connect.volkswagen-we.com och hos ditt Volkswagen-ombud. Kontakta din mobiloperatör för information om villkor för avgifter.
3.
Röststyrningen förutsätter en klimatanläggning med 2 eller 3 zoner. Online-röststyrning finns för närvarande tillgänglig för följande språk: engelska, (GB och US), franska, italienska, nederländska, polska, portugisiska, spanska, svenska, tjeckiska och tyska.
7.
Fastställda värden enligt den globalt harmoniserade mätmetoden för personbilar och lätta nyttofordon (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP). Räckviddsspannet för en modells utrustningsvarianter framgår av mätningar med chassidynamometer. Den faktiska räckvidden avviker i praktiken beroende på körstil, hastighet, användning av komfort-/kringutrustning, yttertemperatur, antal passagerare/last och topografi.
8.

Angivna förbruknings- och utsläppsvärden har uppmätts i enlighet med lagstadgade mätmetoder. 1 januari 2022 ersatte WLTP-testcykeln helt NEDC-testcykeln vilket innebär att för fordon med typgodkännande efter detta datum saknas NEDC-värden.

Uppgifterna avser inte ett separat fordon och utgör inte en del av erbjudandet, utan anges endast för att möjliggöra en jämförelse mellan olika fordonstyper. Extrautrustning och valda tillbehör (påbyggnader, däckdimensioner osv.) kan ändra relevanta fordonsparametrar såsom vikt, rullmotstånd och aerodynamik och därmed vid sidan om väderlek, trafikförhållanden och individuellt körbeteende påverka bränsleförbrukning, elförbrukning, CO₂-utsläpp och fordons körprestanda. På grund av de mer realistiska testvillkoren blir värden på bränsleförbrukning och CO₂-utsläpp uppmätta enligt WLTP i många fall högre än de som uppmätts enligt NEDC. Detta kan leda till motsvarande ändringar av fordonens beskattning fr.o.m. 1 september 2018. Mer information om skillnaderna mellan WLTP och NEDC finns på https://www.volkswagen.se/sv/om-volkswagen/wltp.html.

Mer information om den officiella bränsleförbrukningen och officiella, specifika CO₂-utsläpp för nya personbilar finns i ”Guide för bränsleförbrukning, CO₂-utsläpp och strömförbrukning på nya personbilar” som finns att få gratis på alla försäljningsställen och hos DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, D-73760 Ostfildern, Tyskland eller på www.dat.de/co2.

10.
För att kunna använda We Connect- och We Connect Plus-tjänsterna för ID.-familjen behöver du ett Volkswagen ID-användarkonto och du måste logga in på We Connect/We Connect Plus med ditt användarnamn och lösenord. Dessutom måste du ingå ett separat We Connect-/We Connect Plus-avtal med Volkswagen AG online. Giltighetsperioden för avtalet för We Connect för ID.-familjen är inte begränsat till tre år. We Connect Plus är initialt begränsat till en giltighetsperiod om tre år och kan därefter förlängas mot en avgift. Efter överlämnandet av fordonet har du 90 dagar på dig att registrera fordonet på myvolkswagen.net eller via We Connect ID.-appen (tillgänglig i App Store och Google Play Store) för att kunna använda tjänsterna från We Connect Plus under hela den avtalade kostnadsfria giltighetsperioden. Vid en registrering senare förkortas den kostnadsfria perioden. Vissa mobila onlinetjänster i We Connect/We Connect Plus kan endast användas via We Connect ID.-appen. För att använda den kostnadsfria appen behöver du en smartphone med lämpligt iOS- eller Android-operativsystem och ett SIM-kort med datamöjlighet och ett mobilabonnemang (befintligt eller separat) med din mobiloperatör. Att ta emot datapaket från internet kan leda till ytterligare kostnader (t.ex. avgifter för roaming), beroende på ditt mobiltelefonabonnemang, i synnerhet vid användning utomlands.De mobila onlinetjänsterna är tillgängliga under den överenskomna avtalsperioden och dess innehåll kan komma att ändras under avtalsperioden. Vilka tjänster som ingår i paketen We Connect och We Connect Plus kan variera från land till land. Tillgängligheten är också beroende av fordonsmodell, utrustning och installerad mjukvaruversion. Detta gäller även för tjänster från tredjepartsleverantörer. Ytterligare information finns på www.connect.volkswagen-we.com och hos ditt Volkswagen-ombud. Observera dessutom de aktuella allmänna affärsvillkoren för de digitala tjänsterna för ID.-familjen.
  • Bilden kan avvika från svensk standard.