Anslut ditt ID. med We Connect Start
1,2,3
2.
Elförbrukning i kWh/100 km: blandad körning 16,5–15,2; CO2-utsläpp i g/km: blandad körning 0. För bilarna finns endast förbruknings- och utsläppsvärden enligt WTLP och inte enligt NEDC. Förbrukning och koldioxidutsläpp beror på bilens utrustning.

We Connect Start – hela vägen fram i lugn och ro

Den smarta anslutningen till ditt Volkswagen-ID.

Kör du en modell ur ID.-familjen? Då kan du inte bara köra helt eldrivet utan också uppkopplat: Onlinetjänsterna från We Connect Start för ID.-modeller med ID. Software under 3.0 ger dig digitala assistenter i bilen som ger dig aktuell information om laddhantering och trafik och låter dig styra utvalda funktioner med Volkswagen-appen. 

Med en uppdatering till minst ID. Software 3.0 kan du utöka ditt utbud av onlinefunktioner med tjänsterna från We Connect för din ID. Vilka onlinetjänster som din ID. har stöd för kan du se med kompatibilitetskontrollenOpens an external link

Dina fördelar:

  • Uppkopplad och onlineanpassad
  • Få åtkomst till många fordonsfunktioner via Volkswagen-appen

Startklar, när du är det

Vill du kontrollera återstående räckvidd för din ID.-modell? Via din smartphone och Volkswagen-appen har du alltid koll på batteriets laddningsnivå och återstående räckvidd om du har en onlineuppkoppling till din ID. och kan kontrollera om laddkabeln är ansluten. Om ja, kan du starta eller avsluta laddningen från soffan. Ställ bara in din ivägkörningstid till arbetet en gång i appen och varje morgon väntar din ID. på dig, laddad och klar.  

We Charge

We Charge - gör det enkelt att ladda

Med We Charge är det ännu bekvämare att ladda din ID. Hemma vid den uppkopplade laddboxen och på vägen vid de offentliga laddpunkterna i ett av det största och snabbast växande laddningsnätverken i Europa. Den integrerade In-Car-appen som finns i infotainmentsystemet är extra praktisk. Använd den för att hitta tillgängliga laddstolpar på kartan i närheten av din aktuella plats och starta navigeringen dit – du får också information om tillgängliga typer av uttag och laddhastigheter.

5.
Laddtarifferna, laddkortet samt ID. Charger-modellerna är ett erbjudande från Volkswagen Group Charging GmbH (Elli, Utgivare & juridisk information).
Onlinefunktioner

Uppkopplad med Volkswagen-appen

Onlinefunktioner

Uppkopplad med Volkswagen-appen

Volkswagen-appen – den digitala följeslagaren till din ID.

Ladda ner komfortuppdateringen för ID.-familjen:Volkswagen-appen är kopplingen mellan din Volkswagen ID. och allt som är viktigt för dig. Den förvandlar din smartphone till en fjärrkontroll, som du kan styra flera användbara fordonsfunktioner med. Så har du full koll på din ID – även när du inte för stunden sitter i den.

Utnyttja det kompletta utbudet av onlinetjänster med VW Connect eller We Connect för din ID. 

VW Connect eller We Connect för din ID. utökar dina digitala möjligheter från och med ID. Software 3.0 med fler intelligenta hjälpredor i vardagen, som ger dig anslutning till din bil och tillgång till en mängd användbar information. 

VW Connect och We Connect för din ID.  

De allsidiga onlinetjänsterna ger extra komfort till din ID., på samma sätt som de smarta tjänsterna i ditt hem. Här kan du se vilka tjänster som du kan använda i din bil fr.o.m. ID. Software 3.0. 

ID. programvaruuppdateringar

Programvaruuppdateringarna håller din bil uppdaterad så att du alltid kan använda de senaste tjänsterna. Hit hör de utökade onlinetjänsterna till We Connect för din ID. De är tillgängliga fr.o.m. ID. Software 3.0. 

Enkelt att registrera och starta

Här förklarar vi hur du med några enkla steg i We Connect Start aktiverar och använder våra digitala tjänster i bilen och på din smartphone.

Detta kan också intressera dig

Detta kan också intressera dig

Villkor från Volkswagen

1.
För att kunna använda We Connect Start-tjänsterna behöver du ett Volkswagen ID-användarkonto och du måste logga in på We Connect Start med ditt användarnamn och lösenord. Dessutom måste du ingå ett separat We Connect Start-avtal med Volkswagen AG online. Efter att du har mottagit fordonet har du 90 dagar på dig att registrera det via Volkswagen-appen (tillgänglig i App Store och Google Play Store) och använda tjänsterna från We Connect Start under hela den avtalade kostnadsfria perioden. Användning av We Connect Starts mobila onlinetjänster möjliggörs via en integrerad internetanslutning. De tillhörande datakostnaderna som uppstår övertas av Volkswagen AG inom ramen för nätverkstäckningen, med undantag för ”Webbradio” och ”Wifi-hotspot”. För användning av tjänsterna ”Webbradio” och ”Wifi-hotspot” kan kostnadspliktiga datapaket erhållas via den externa mobilkommunikationspartnern ”Cubic Telecom” och användas inom nätverkets täckning inom många europeiska länder. Information om priser och de länder som stöds finns på https://vw.cubictelecom.com. Alternativt är det möjligt att använda tjänsten ”Webbradio” och ”Wifi-hotspot” via en mobil enhet (t.ex. smartphone) som har möjlighet att fungera som en mobil wifi-hotspot. I detta fall är motsvarande tjänster endast tillgängliga med ett mobilabonnemang (befintligt eller separat) med din mobiloperatör och endast inom täckningsområdet för respektive mobilnät. Att ta emot datapaket från internet kan leda till ytterligare kostnader (t.ex. avgifter för roaming), beroende på ditt mobilabonnemang, i synnerhet vid användning utomlands.  För att använda den kostnadsfria Volkswagen-appen behöver du en smartphone med lämpligt iOS- eller Android-operativsystem och ett SIM-kort med datamöjlighet och ett mobilabonnemang (befintligt eller separat) med din mobiloperatör.   Tillgängligheten hos individuella tjänster som beskrivs i paketen kan variera beroende på utrustning, fordon och land. Tjänsterna är tillgängliga under den överenskomna avtalsperioden och dess innehåll kan komma att ändras under avtalsperioden. Mer information finns på https://connect.volkswagen.com  och hos din Volkswagen-partner. Kontakta din mobiloperatör för information om gällande villkor för ditt mobilabonnemang.
3.

Angivna förbruknings- och utsläppsvärden har uppmätts i enlighet med lagstadgade mätmetoder. 1 januari 2022 ersatte WLTP-testcykeln helt NEDC-testcykeln vilket innebär att för fordon med typgodkännande efter detta datum saknas NEDC-värden.

Uppgifterna avser inte ett separat fordon och utgör inte en del av erbjudandet, utan anges endast för att möjliggöra en jämförelse mellan olika fordonstyper. Extrautrustning och valda tillbehör (påbyggnader, däckdimensioner osv.) kan ändra relevanta fordonsparametrar såsom vikt, rullmotstånd och aerodynamik och därmed vid sidan om väderlek, trafikförhållanden och individuellt körbeteende påverka bränsleförbrukning, elförbrukning, CO₂-utsläpp och fordons körprestanda. På grund av de mer realistiska testvillkoren blir värden på bränsleförbrukning och CO₂-utsläpp uppmätta enligt WLTP i många fall högre än de som uppmätts enligt NEDC. Detta kan leda till motsvarande ändringar av fordonens beskattning fr.o.m. 1 september 2018. Mer information om skillnaderna mellan WLTP och NEDC finns på https://www.volkswagen.se/sv/om-volkswagen/wltp.html.

Mer information om den officiella bränsleförbrukningen och officiella, specifika CO₂-utsläpp för nya personbilar finns i ”Guide för bränsleförbrukning, CO₂-utsläpp och strömförbrukning på nya personbilar” som finns att få gratis på alla försäljningsställen och hos DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, D-73760 Ostfildern, Tyskland eller på www.dat.de/co2.

4.
Röststyrningen förutsätter en klimatanläggning med 2 eller 3 zoner. Online-röststyrning finns för närvarande tillgänglig för följande språk: danska, engelska (GB och US), franska, italienska, nederländska, norska, polska, portugisiska, spanska, svenska, tjeckiska och tyska. Vilket språk du kan använda för att interagera med röststyrningen beror på vilket språk som har valts i ditt infotainmentsystem.
7.
* För att kunna använda VW Connect- och VW Connect Plus- eller We Connect- och We Connect Plus-tjänsterna för ID.-familjen behöver du ett Volkswagen-användarkonto och du måste logga in på VW Connect/VW Connect Plus eller We Connect/We Connect Plus med ditt användarnamn och lösenord. Dessutom måste du ingå ett separat VW Connect-/VW Connect Plus- eller We Connect-/We Connect Plus-avtal med Volkswagen AG online. Efter att du har mottagit fordonet har du 90 dagar på dig att registrera det på myvolkswagen.net eller via appen Volkswagen” (tillgänglig via App Store och Google Play Store) och använda tjänsterna hos VW Connect Plus/We Connect Plus under hela den avtalade kostnadsfria perioden. Vid registrering senare förkortas den initiala löptiden. Den exakta löptiden kan du se inom ramen för aktiveringen eller efter aktiveringen på myvolkswagen.net. Efter att den initiala löptiden för VW Connect Plus/We Connect Plus har löpt ut kan den förlängas mot en avgift.    Vissa mobila onlinetjänster i VW Connect/VW Connect Plus eller We Connect/We Connect Plus kan endast användas via appen Volkswagen”. För att använda den kostnadsfria appen behöver du en smartphone med lämpligt iOS- eller Android-operativsystem och ett SIM-kort med datamöjlighet och ett mobilabonnemang (befintligt eller separat) med din mobiloperatör. Att ta emot datapaket från internet kan leda till ytterligare kostnader (t.ex. avgifter för roaming), beroende på ditt mobilabonnemang, i synnerhet vid användning utomlands.   De mobila onlinetjänsterna är tillgängliga under den överenskomna avtalsperioden och dess innehåll kan komma att ändras under avtalsperioden. Vilka tjänster som ingår i paketen VW Connect och VW Connect Plus eller We Connect och We Connect Plus kan variera från land till land. Tillgängligheten är också beroende av fordonsmodell, utrustning och installerad mjukvaruversion. Detta gäller även för tjänster från tredjepartsleverantörer. Mer information finns på connect.volkswagen.com och hos din Volkswagen-partner. Observera dessutom de aktuella allmänna affärsvillkoren för de digitala tjänsterna för ID.-familjen.  
  • Bilden kan avvika från svensk standard.
  • Varje Volkswagenpartner är fri att sätta sina egna priser (undantaget ID.3, ID.4, ID.5 och ID.7 som säljs genom en agentmodell).