Volkswagen ID.3 med man på trottoraren vänder sig om efter bilen.

Våra mindre bilar

Våra kompakta bilar är eleganta, bekväma och väldigt praktiska. Du kommer att bli förvånad över hur små parkeringsplatser du kan ställa bilen på. Här har du alla våra modeller med litet avtryck men stor personlighet.

 • Kompakt elbil ID.3

  ID.3

  ID.3 är helt utvecklad för att ta till vara elbilens alla fördelar. Interiören är rymlig, den är komfortabel och tyst, säkerheten är hög, den erbjuder uppkoppling och assisterad körning på en ny nivå. Du kommer upp till 54 mil på en laddning.

 • Grön Taigo parkerad framför vit husvägg

  Taigo

  Taigo är en kompakt suv med eleganta coupélinjer och en modernt sportig design. Den har gott om utrymme för passagerare och bagage. Du kan även välja den med panoramaglastak och dragkrok.

 • Golf - kompaktbil

  Golf

  Legendaren Golf kommer nu med helt nya motorer, ännu renare linjer i formgivningen, nya assistanssystem och en helt ny generation av infotainmentsystem.

 • T-Cross - kompaktbil

  T-Cross

  Unikt mångsidig. Ojämförligt kompakt. En blandning av trendig crossover och vardagligt slitgöra. Kort sagt, T-Cross är en modern äventyrare och en mästare på förändring.

 • T-Roc

  T-Roc

  Vill du ha en bil med gott självförtroende och som utmanar status quo, då har du kommit rätt. T-Roc är en SUV med fräck, effektfull design. Med avancerade förarassistanssystem och ypperlig väghållning får du mycket glädje bakom ratten.

Hitta rätt Volkswagen utifrån typ och användningsområde.

För att göra det lite enklare för dig att hitta vad du söker har vi kategoriserat våra modeller utifrån typ och användningsområde.

Bilar i lager för snabb leverans