kvinna framför e-up!
kvinna framför e-up!
kvinna framför e-up!

Våra mindre bilar

Liten storlek men med stort hjärta

Våra kompakta bilar är eleganta, bekväma och väldigt praktiska. Du kommer att bli förvånad över hur små parkeringsplatser du kan ställa bilen på. Här har du alla våra modeller med litet avtryck men stor personlighet.

Våra småbilar:

e-up!
Golf
T-Roc
T-Cross
e-Golf

Volkswagen ID.3

ID.3

ID.3 är helt utvecklad för att ta till vara elbilens alla fördelar. Interiören är rymlig, den är komfortabel och tyst, säkerheten är hög, den erbjuder uppkoppling och assisterad körning på en ny nivå. Du kommer upp till 54 mil på en laddning

Upptäck ID.3

kvinna laddar e-up!

e-up!

Nya kvicka och smidiga e-up! har 70 % längre räckvidd – upp till 260 km. Och den har fler nyheter: lastutrymmet är större, klimatanläggning ingår, den håller automatiskt filen och du kan hantera laddning, navigation och mycket mer med din smartphone.

Utforska e-up!

Nya golf parkerad vid vägkant, en kvinna går framför

Golf

Legendaren Golf kommer nu med helt nya motorer, ännu renare linjer i formgivningen, nya assistanssystem och en helt ny generation av infotainmentsystem.

Utforska Golf

T-Roc i vinterlandskap

T-Roc

Vill du ha en bil med gott självförtroende och som utmanar status quo, då har du kommit rätt. T-Roc är en SUV med fräck, effektfull design. Med avancerade förarassistanssystem och ypperlig väghållning får du mycket glädje bakom ratten.

Utforska T-Roc

T-Cross i rörelse

T-Cross

Unikt mångsidig. Ojämförligt kompakt. En blandning av trendig crossover och vardagligt slitgöra. Kort sagt, T-Cross är en modern äventyrare och en mästare på förändring.

Utforska T-Cross

Volkswagen e-Golf., den perfekta småbilen

e-Golf

Oavsett om du tar korta turer in till stan eller vill åka lite längre så kan e-Golf ta dig så långt som upp till 231 km på en laddning. Du kan lita på att kilometrarna inte bara avverkas, de är roliga också. Som det brukar vara med Golf.

Upptäck e-Golf

Fortsätt bygga din bil där du slutade

Med Volkswagenkoden kan du hämta en tidigare sparad konfiguration och fortsätta bygga bilen där du slutade.

Vi rekommenderar att du uppdaterar din webbläsare

För att få en bättre upplevelse kan du använda Chrome eller Firefox..