Våra kombibilar – Allt utrymme du behöver

I våra kombibilar får stort utrymme, men också en bil som är mångsidig och anpassningsbar i din vardag. Utforska och upptäck alla våra modellvarianter, så kommer du att upptäcka varför de är så populära.

 • Volkswagen Golf Sportscombi från sidan, den perfekta kombibilen

  Golf Sportscombi

  Legendaren Golf Sportscombi med sitt väl tilltagna bagageutrymme kommer nu med helt nya motorer, ännu renare linjer i formgivningen, nya assistans­system och en helt ny generation av infotainment­system.

 • Volkswagen Passat - kombibil

  Passat

  Rymlig, lätt att lasta, skön att köra – det är inte undra på att Passat sedan decennier är en av de populäraste bilarna i Sverige. Nya Passat är mer uppkopplad än någonsin, med avancerade säkerhetssystem, delvis självkörande och med nya funktioner.

 • Kombibilen Passat Alltrack

  Passat Alltrack

  Med högre markfrigång och 4MOTION fyrhjulsdrift är Passat Alltrack förberedd för det mesta. Den ger dig helljus utan att blända, nödbromsar för hinder på vägen och kan delvis köra sig själv.

 • Röd Arteon Shooting Brake kör på stadsgata.

  Arteon Shooting Brake

  En bil som är både praktisk och med elegant design. Bagageutrymmet är stort och flera assistanssystem ingår i standardutförandet. 

 • Arteon Shooting Brake

  Arteon Shooting  Brake eHybrid

  Laddhybriden har gott om plats i kupé och bagageutrymme. Den hjälper dig att köra, undviker farliga situationer, anpassar instrumenteringen som du vill ha den. Dessutom kommer du upp till 61 km helt på el, perfekt för vardagens pendlingskörning.

 • ID.7 Tourer

  D.7 Tourer har nästan allt man kan önska sig. En effektiv elektrisk drivlina, modern design och ett rymligt bagageutrymme tack vare den klassiska kombikarossen. Tillsammans med en rad assistanssystem och effektiv laddning sätter ID.7 Tourer en ny standard på elbilsmarknaden.

Hitta rätt Volkswagen utifrån typ och användningsområde.

För att göra det lite enklare för dig att hitta vad du söker har vi kategoriserat våra modeller utifrån typ och användningsområde.

Bilar i lager för snabb leverans