Upptäck We Connect
1
Upptäck We Connect
1
Upptäck We Connect
1

Håll enkelt kontakten. Med tjänster och service från We Connect.

Så aktiverar du och använder We Connect

Här får du veta mer om hur du aktiverar Volkswagen We Connect med bara några steg och kopplar upp bilen. 

Upptäck We Connect

Redo för nästa generation mobila onlinetjänster: Från och med årsmodell 2021 är större delen av aktuella nybilar från Volkswagen förberedda för We Connect. Tack vare det permanent installerade eSIM-kortet är din Volkswagen online direkt från början. Samtidigt kan du som har We Connect-appen koppla din smartphone till din Volkswagen och därmed få åtkomst till särskilda fordonsfunktioner och fordonets status. Upptäck anslutningserbjudandet från We Connect.1

 • Med navigering – kommer du fram mer avslappnad
  Med navigering – kommer du fram mer avslappnad
 • Komfort – gör det bekvämt för dig
  Komfort – gör det bekvämt för dig
 • Underhållning – fortsätt att lyssna
  Underhållning – fortsätt att lyssna
 • Säkerhet – lämna inte något åt slumpen
  Säkerhet – lämna inte något åt slumpen
 • Fordonsöverblick – behåll överblicken
  Fordonsöverblick – behåll överblicken
 • Alla tjänster
  2,3
  2.
  Bränsleförbrukning, l/100 km: blandad körning 1,7‐1,6; elförbrukning, kWh/100 km: blandad körning 15,7‐15,1; CO₂ utsläpp blandad körning, g/km: 39-37; effektivitetsklass: A+
  Alla tjänster
  2,3
  2.
  Bränsleförbrukning, l/100 km: blandad körning 1,7‐1,6; elförbrukning, kWh/100 km: blandad körning 15,7‐15,1; CO₂ utsläpp blandad körning, g/km: 39-37; effektivitetsklass: A+

Skicka resmål direkt till bilen

 • Med navigering – kommer du fram mer avslappnad
  Med navigering – kommer du fram mer avslappnad

Håll koll på trafiken i realtid och var säker på att du får den bästa rutten.

Hämtning av We Connect-appen

Hämtning av We Connect-appen

Upplev alla fördelar med We Connect i en app. Ladda ner We Connect-appen till din smartphone och anslut den till din Volkswagen.

We Connect Start för ID-familjen

We Connect Start - helt elektriskt, helt ansluten
4
4.
Elförbrukning i kWh/100 km: 15,4-14,5 (blandad körning); CO2-utsläpp i g/km: 0; energiklass: A+

Helt elektriskt, helt ansluten 

Hitta laddstationer, få information i realtid eller värm upp kupén redan vid frukost: We Connect Start5 ansluter dig till din ID-modell och en värld av information. Hemma, på vägen, över hela Europa.

In-Car Shop och In-Car Appar - Så fungerar det

Med We Connect kund kan du köpa och ladda ner praktiska funktioner och tjänster direkt i In-Car-Shop i deras infotainmentsystem. Precis så som du är van vid från din smartphone. Du kan till och med enkelt utöka We Connect Plus-licensen för din bil via In-Car-Shop och på så sätt dra nytta av hela sortimentet av We Connect mobila onlinetjänster under ytterligare ett år eller två.

Villkor från Volkswagen
1.
För att kunna använda We Connect-tjänsterna behöver du ett Volkswagen ID användarkonto och du måste logga in på We Connect med ditt användarnamn och lösenord. Dessutom måste du sluta ett separat We Connect- eller We Connect Plus-avtal med Volkswagen AG via internet. För We Connect Plus har du 90 dagar på dig efter överföring av fordonet för att registrera fordonet på www.portal.volkswagen-we.com och använda tjänsterna under hela den kostnadsfria perioden.Användning av We Connect mobila är möjligt via en integrerad internetanslutning. De kostnader som uppstår inom Europa uppbärs av Volkswagen AG i enlighet med omfånget för nätverkstäckning, med undantag för ”Streaming- och internettjänster”, liksom enskilda tjänster i In-Car appar. Datapaket för användning av ”Streaming & Internet”-tjänsterna, enskilda tjänster i In-Car appar kan hämtas från den externa mobiltelefonpartnern ”Cubic Telecom”. De kan användas i området för nätverkstäckning i flera europeiska länder. Information om priser och de länder som stöds finns på https://vw.cubictelecom.com. Alternativt är det möjligt att använda webbradio och mediastreaming via mobila enheter (t.ex. smartphoner) som har möjlighet att fungera som mobila aktiva WLAN-punkter. I sådana fall är motsvarande tjänster endast tillgängliga med ett befintligt eller separat mobiltelefonkontrakt mellan dig och din mobiltelefonleverantör, och endast med täckningen för respektive nätverk för mobiltelefoner. Mottagning av datapaket från internet kan leda till ytterligare kostnader (t.ex. avgifter för roaming), avhängigt av ditt mobiltelefonabonnemang och speciellt vid användning utomlands. För att använda den kostnadsfria We Connect-appen behöver du en smartphone med lämpligt iOS- eller Android-operativsystem och ett SIM-kort med datamöjlighet och ett befintligt eller separat mobiltelefonkontrakt mellan dig och din mobiltelefonleverantör.  Tillgängligheten av individuella We Connect- och We Connect Plus-tjänster som beskrivs i paketen kan variera från land till land och är beroende av både fordonet och utrustningen. Tjänsterna är tillgängliga under den överenskomna avtalsperioden och kan komma att ändras eller upphöra under avtalsperioden. Ytterligare information finns på www.portal.volkswagen-we.com och genom ditt Volkswagen-ombud. Kontakta din mobilleverantör för information om villkor för avgifter.
3.

De angivna förbruknings- och avgasvärdena har fastställts enligt lagligt föreskrivna mätmetoder. Sedan 1 september 2017 blir vissa nya bilar typgodkända enligt den globalt harmoniserade testmetoden för personbilar och lätta lastbilar (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP), en realistisk testmetod för mätning av bränsleförbrukning och CO₂-utsläpp. Fr.o.m. 1 september 2018 kommer WLTP att allt eftersom ersätta den nya europeiska körcykeln (NEDC). På grund av mer realistiska testvillkor är de värden för bränsleförbrukning och CO₂-utsläpp som mätts i enlighet med WLTP i många tillfällen högre än de som mätts i enlighet med NEDC. Detta kan leda till motsvarande ändringar fordonsskatten fr.o.m. 1 september 2018. Mer information om skillnaderna mellan WLTP och NEDC finns på https://www.volkswagen.se/sv/om-volkswagen/wltp.html.

För tillfället måste fortfarande NEDC-värdena anges. När det handlar om nya bilar som har ett typgodkännande enligt WLTP beräknas NEDC-värdena med hjälp av WLTP-värdena. Det är frivilligt att ange WLTP-värdena fram tills de är obligatoriska. När NEDC-värdena anges med max.- och min.-värde gäller de inte ett enskilt, individuellt fordon och är inte en del av erbjudandet. De används då bara till att jämföra olika fordonstyper. Ytterligare utrustning och tillbehör (tillbehör, däckstorlek, etc.) kan användas för att bestämma relevanta fordonsparametrar, t.ex. fordonsparametrar som vikt, rullmotstånd och aerodynamik, ändra och påverka vid väder- och trafikförhållanden och individuellt körbeteende, bränsleförbrukning, strömförbrukning, CO₂-utsläpp och fordons körprestanda.

Mer information om den officiella bränsleförbrukningen och det officiella, specifika CO₂-utsläppet på nya personbilar finns i ”Guide för bränsleförbrukning, CO₂-utsläpp och strömförbrukning på nya personbilar” som finns att få gratis på alla försäljningsställen och hos DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen (www.dat.de/co2).

5.
För att kunna använda We Connect-tjänsterna behöver du ett Volkswagen ID användarkonto och du måste logga in på We Connect Start med ditt användarnamn och lösenord. Dessutom måste du ingå ett separat We Connect Start-avtal med Volkswagen AG online. Efter överföring av fordonet har du 90 dagar på dig att registrera fordonet med We Connect ID-appen och använda tjänsterna i We Connect Start under hela den kostnadsfria perioden.
Användning av We Connect Starts mobila onlinetjänster möjliggörs via en integrerad internetanslutning. De kostnader som uppstår inom Europa uppbärs av Volkswagen AG i enlighet med omfånget för nätverkstäckning.
För att använda den kostnadsfria We Connect ID-appen behöver du en smartphone med lämpligt iOS- eller Android-operativsystem och ett SIM-kort med datamöjlighet och ett befintligt eller separat mobiltelefonkontrakt mellan dig och din mobiltelefonleverantör. 
Tillgängligheten av individuella tjänster som beskrivs i paketen kan variera från land till land. Tjänsterna är tillgängliga under den överenskomna avtalsperioden och kan komma att ändras eller upphöra under avtalsperioden. Ytterligare information finns på www.connect.volkswagen-we.com och genom ditt Volkswagen-ombud. Kontakta din mobilleverantör för information om villkor för avgifter.
6.
För att använda artiklar från ”We Upgrade” behövs ett Volkswagen ID-användarkonto, ett giltigt We Connect-avtal och din legitimation som huvudanvändare, vilket innebär att ditt användarkonto är anslutet till ett konkret fordon. Dessutom behöver fordonet inneha de nödvändiga tekniska funktionerna och hårdvaruanordningar som behövs. Huvudanvändaren kan se tillgängliga artiklar från We Upgrade för varje fordon i In-Car-shoppen i infotainmentsystemet. För avgiftsbelagda produkter måste ett betalningsmedel läggas till en gång i We Connects webbshop https://shop.volkswagen-we.com. Förvärvade och aktiverade ”We Upgrade”-funktioner blir kvar i fordonet och kan inte överföras till andra fordon.

Vi rekommenderar att du uppdaterar din webbläsare

För att få en bättre upplevelse kan du använda Chrome eller Firefox..