Upptäck VW Connect och We Connect

Helt enkelt online. Med VW Connect och We Connect.

Upptäck fördelarna med VW Connect och We Connect

Din Volkswagen är, om du så önskar, uppkopplad och förberedd för att du ska kunna använda det omfattande utbudet av onlinefunktioner från VW Connect eller We Connect. Använd en mängd praktiska funktioner och onlinetjänster inom följande områden:

  • Navigation
  • Komfort
  • Entertainment
  • Säkerhet
  • Fordonsstatus   

Med Volkswagen-appen kan du enkelt koppla ihop bilen med din smartphone för att hålla kolla på alla viktiga tjänster och funktioner – även när du inte sitter i din Volkswagen.

Här får du en första glimt av vilka mobila onlinetjänster som finns tillgängliga i din Volkswagen

En man står intill en Volkswagen med öppen förardörr.

En översikt över alla onlinetjänster

Varje hjälte har sina medhjälpare. Och med onlinetjänsterna från VW Connect/We Connect har du en hel rad av dem. Ta reda på vilka tjänster som passar bäst för din vardag och vilka krav som måste uppfyllas. Här kan du se alla tjänster och alternativ med en snabb titt.

Kvinna använder Volkswagen-appen på en mobiltelefon

Så aktiverar och använder du VW Connect/We Connect

Här får du reda på hur du aktiverar dina mobila onlinetjänster via Volkswagen-appen.

En man lutar sig mot en Volkswagen och tittar på sin mobil

Registrera dig nu och dra nytta av fördelarna

Du måste vara inloggad med ditt Volkswagen-användarkonto för att kunna ansluta din bil till VW Connect-/We Connect-tjänsterna. Använd bara länken nedan och klicka därefter på ”Logga in eller registrera”. 

Volkswagen-appar

Volkswagen-appen – den digitala följeslagaren till din Volkswagen

Volkswagen-appar

Volkswagen-appen – den digitala följeslagaren till din Volkswagen

En man sitter i en Volkswagen och tittar på sin mobil

I appen Volkswagen” har vi samlat hela utbudet från VW Connect, We Connect och Car-Net. Här hittar du alla viktiga funktioner och tjänster direkt och bekvämt. Du kan ladda ner appen nu på en gång.

In-Car Shop och In-Car Appar - Så fungerar det

Köp och ladda ner praktiska funktioner och tjänster direkt i In-Car-Shop i ditt infotainmentsystem – på samma sätt som du är van vid från din smartphone. Du kan till och med enkelt förlänga tjänstepaketen VW Connect Plus eller We Connect Plus för din bil via In-Car-Shop eller i Volkswagen Connect ShopÖppnar nytt fönster/tab och dra nytta av hela utbudet av mobila onlinetjänster från VW Connect och We Connect under ytterligare ett år eller två. Förläng dem bekvämt direkt online eller besök din Volkswagen-partner för att få råd. Där kan du dessutom köpa en voucher som också kan användas för köp av tillgängliga digitala produkter i shoppen.

--:--

Upgrades

Med Upgrades kan du i efterhand och flexibelt utrusta din Volkswagen med utvalda ytterligare funktioner.

VW Connect och We Connect för din ID.

VW ID.5 GTX i rött, fronten synlig, kvinna kliver ur
5
5.
ID.5 GTX: Energiförbrukning vid blandad körning: 18,6–16,2 kWh/100 km; CO₂-utsläpp vid blandad körning: 0 g/km; CO₂-klass: A. Uppgifter om förbrukning och CO₂-utsläpp anges med intervall, varvid faktiskt värde beror på den utrustning som valts för bilen.

Helt elektriskt, helt ansluten 

Med VW Connect och We Connect för din ID. förenklar du din laddhantering, styr du fordonsfunktioner via smartphone och använder trafikinformation nästan i realtid, så att du bekvämt tar dig genom dagen. 

Så funkar We Connect ID.

--:--

Paket & priser för förlängning

VW Connect- och We Connect-kompatibla bilar är som standard förberedda för onlinefunktioner. För nya bilar, beroende på utrustning, finns vissa tjänstepaket gratis tillgängliga under en första period.Tjänsterna kan till exempel förlängas via din In-Car-Shop i infotainmentsystemet eller via Volkswagen Connect ShopÖppnar nytt fönster/tab. Alternativt kan du också besöka din Volkswagen-partner för att få råd. Där kan du dessutom köpa en voucher som också kan användas för köp av en licensförlängning i våra shoppar.

VW Connect/We Connect

VW Connect Plus/We Connect Plus (för infotainmentsystem utan navigeringsfunktion)1

VW Connect Plus/We Connect Plus (för infotainmentsystem med navigeringsfunktion)1

Förlängning med 1 år 
(inkl. moms)

-

889 kr

1690 kr

Förlängning med 2 år
(inkl. moms)

-

1390 kr

2850 kr

Förlängning med 1 år 
(inkl. moms)

-

Förlängning med 2 år
(inkl. moms)

-

1) Modellerna Passat, Arteon och Touareg har navigationssystem som standard. Alla andra modeller har navigationssystem som tillval eller med möjlighet att uppgradera med navigation som ”function on demand” via bilens in car shop (We Upgrade) mot pristillägg.

Tabellen visar det aktuella försäljningsprogrammet.

Detta kan också intressera dig

På så sätt kommer du mer avslappnat genom dagen. Med onlinetjänsterna från Car-Net.

Kompatibilitetskontroll. Här får du en första glimt av vilka mobila onlinetjänster som finns tillgängliga i din Volkswagen.  

Har du frågor? Snabba svar eller personlig rådgivning gällande våra digitala tjänster hittar du här.

Detta kan också intressera dig

Villkor från Volkswagen

1.

När du köper ett nytt fordon kan du använda de digitala tjänsterna i VW Connect/VW Connect Plus eller We Connect/We Connect Plus under den första avgiftsfria avtalsperioden. För att kunna använda VW Connect-/VW Connect Plus- eller We Connect-/We Connect Plus-tjänsterna behöver du ett Volkswagen ID och du måste logga in med ditt användarnamn och lösenord. Efter att du har skapat ett Volkswagen ID och kopplat det till din bil kan du, beroende på bil, land, mjukvara och utrustning, använda olika digitala tjänster under en första avgiftsfri avtalsperiod. För detta måste du ingå ett separat VW Connect-/VW Connect Plus- eller We Connect-/We Connect Plus-avtal med Volkswagen AG online via www.myvolkswagen.net eller appen Volkswagen” (tillgänglig i App Store och Google Play Store). Den faktiska längden på den avgiftsfria avtalsperioden beror på när du aktiverar de digitala tjänsterna. Senast från och med den nittionde dagen efter att fordonet först levererades börjar den första avgiftsfria avtalsperioden automatiskt kortas ned. Exakt avtalsperiod för respektive fordon kan du se på myVolkswagen www.myvolkswagen.net.

För kunder med VW Connect och VW Connect Plus: De mobila onlinetjänsterna kan användas via en integrerad internetanslutning. Datapaket för att använda webbradio, wifi-hotspot och Alexa, i den mån dessa tjänster finns tillgängliga, kan köpas från den externa mobiloperatörspartnern ”Cubic Telecom”. De kan användas inom täckningsområdet i flera europeiska länder. Datavolymen i dessa paket kan användas av alla användare och medpassagerare. Information om villkor priser och vilka länder som stöds hittar du på vw.cubictelecom.com. Alternativt är det möjligt att använda webbradio, wifi-hotspot och Alexa, i den mån dessa tjänster finns tillgängliga, via en mobil enhet (t.ex. smartphone) som har möjlighet att fungera som en mobil wifi-hotspot. I detta fall är motsvarande tjänst/funktion endast tillgänglig med ett mobilabonnemang (befintligt eller separat) med din mobiloperatör och endast inom täckningsområdet för respektive mobilnät. Att ta emot datapaket från internet kan leda till ytterligare kostnader (t.ex. avgifter för roaming), beroende på ditt mobilabonnemang, i synnerhet vid användning utomlands.

För kunder med We Connect och We Connect Plus: De mobila onlinetjänsterna kan användas via en integrerad internetanslutning. Datapaket för att använda streaming-tjänsterna, enskilda tjänster i In-Car-appar samt wifi-hotspot kan köpas från den externa mobiloperatörspartnern ”Cubic Telecom”. De kan användas inom täckningsområdet i flera europeiska länder. Datavolymen i dessa paket kan användas av alla användare och medpassagerare. Information om villkor priser och vilka länder som stöds hittar du på vw.cubictelecom.com. Alternativt är det möjligt att använda dessa tjänster via en mobil enhet (t.ex. smartphone) som har möjlighet att fungera som en mobil wifi-hotspot. Tänk då på att tjänsterna endast fungerar om du har eller tecknar ett eget mobilabonnemang med en operatör som har täckning inom det aktuella området. Att ta emot datapaket från internet kan leda till ytterligare kostnader (t.ex. avgifter för roaming), beroende på ditt mobilabonnemang, i synnerhet vid användning utomlands.

För att använda den kostnadsfria appen Volkswagen” behöver du en smartphone med lämpligt iOS- eller Android-operativsystem och ett SIM-kort med datamöjlighet och ett mobilabonnemang (befintligt eller separat) med din mobiloperatör.    Vilka tjänster som ingår i paketen We Connect och We Connect Plus eller VW Connect och VW Connect Plus kan variera från land till land. Tillgängligheten är också beroende av fordonsmodell, utrustning och installerad mjukvaruversion. Detta gäller även för tjänster från tredjepartsleverantörer. Tjänsterna är tillgängliga under den överenskomna avtalsperioden och kan komma att ändras eller upphöra under avtalsperioden. Mer information finns på connect.volkswagen.com och hos din Volkswagen-partner. Kontakta din mobiloperatör för information om gällande villkor för ditt mobilabonnemang. 

2.
Inte tillgängligt för Touareg från årsmodell 2025.
3.
För att kunna köpa uppgraderingar måste du ha ett Volkswagen ID-användarkonto, ett giltigt VW Connect-/We Connect-avtal och vara verifierad som huvudanvändare, vilket innebär att ditt användarkonto är anslutet till ett konkret fordon. Dessutom måste fordonet vara utrustat med de tekniska funktioner och den maskin- och programvara som krävs för respektive Upgrade. Tillgängligheten för Upgrades kan också vara beroende av årsmodell och produktionsdatum. Huvudanvändaren kan se tillgängliga Upgrades för respektive fordon i In-Car-Shop i infotainmentsystemet eller i Volkswagen Connect Shop på connect-shop.volkswagen.com. Kostnadspliktiga artiklar kan köpas i In-Car-Shop och/eller i Volkswagen Connect Shop, med de betalningsmetoder som visas och finns tillgängliga där. Vilka Upgrade-funktioner som finns tillgängliga kan variera mellan webbshopen och In-Car-Shop. Din Volkswagen-partner hjälper dig gärna om du har frågor gällande Upgrades och deras tillgänglighet. Köpta och aktiverade Upgrades är kopplade till det specifika fordonet under aktiveringsperioden och kan inte överföras till andra fordon. De kan användas av fordonets alla förare.
4.
När du köper ett nytt fordon kan du använda de digitala tjänsterna i VW Connect/VW Connect Plus eller We Connect/We Connect Plus under den första avgiftsfria avtalsperioden. För att kunna använda VW Connect-/VW Connect Plus- eller We Connect-/We Connect Plus-tjänsterna för ID.-familjen behöver du ett Volkswagen ID och du måste logga in med ditt användarnamn och lösenord. Efter att du har skapat ett Volkswagen ID och kopplat det till din bil kan du, beroende på bil, land, mjukvara och utrustning, använda olika digitala tjänster under en första avgiftsfri avtalsperiod. För detta måste du ingå ett separat VW Connect-/VW Connect Plus- eller We Connect-/We Connect Plus-avtal med Volkswagen AG online via www.myvolkswagen.net eller appen Volkswagen” (tillgänglig i App Store och Google Play Store). Den faktiska längden på den avgiftsfria avtalsperioden beror på när du aktiverar de digitala tjänsterna. Senast från och med den nittionde dagen efter att fordonet först levererades börjar den första avgiftsfria avtalsperioden automatiskt kortas ned. Exakt avtalsperiod för respektive fordon kan du se på myVolkswagen www.myvolkswagen.net. Vissa mobila onlinetjänster i We Connect/We Connect Plus eller VW Connect/VW Connect Plus kan endast användas via appen Volkswagen”. För att använda den kostnadsfria appen behöver du en smartphone med lämpligt iOS- eller Android-operativsystem och ett SIM-kort med datamöjlighet och ett mobilabonnemang (befintligt eller separat) med din mobiloperatör. Att ta emot datapaket från internet kan leda till ytterligare kostnader (t.ex. avgifter för roaming), beroende på ditt mobilabonnemang, i synnerhet vid användning utomlands.   De mobila onlinetjänsterna är tillgängliga under den överenskomna avtalsperioden och dess innehåll kan komma att ändras under avtalsperioden. Vilka tjänster som ingår i paketen We Connect och We Connect Plus eller VW Connect och VW Connect Plus kan variera från land till land. Tillgängligheten är också beroende av fordonsmodell, utrustning och installerad mjukvaruversion. Detta gäller även för tjänster från tredjepartsleverantörer. Mer information finns på connect.volkswagen.com och hos din Volkswagen-partner. Observera dessutom de aktuella allmänna affärsvillkoren för de digitala tjänsterna för ID.-familjen.
6.
Angivna förbruknings- och utsläppsvärden avser inte ett separat fordon och utgör inte en del av erbjudandet, utan visas endast för att möjliggöra en jämförelse mellan olika fordonstyper. Extrautrustning och valda tillbehör (påbyggnader, däckdimensioner osv.) kan ändra relevanta fordonsparametrar såsom vikt, rullmotstånd och aerodynamik och därmed vid sidan om väderlek, trafikförhållanden och individuellt körbeteende påverka bränsleförbrukning, elförbrukning, CO₂-utsläpp och fordons körprestanda.
Bilden kan avvika från svensk standard.
Varje Volkswagenpartner är fri att sätta sina egna priser (undantaget ID.3, ID.4, ID.5 och ID.7 som säljs genom en agentmodell).