Servicekvinna i VW-verkstad

Volkswagen – Service

Vi har utformat olika typer av serviceerbjudanden, allt för att passa just din Volkswagen.

Vi har utformat olika typer av serviceerbjudanden, allt för att passa just din Volkswagen.

Volkswagen Service och reparation.
För alla milen med bilen.

Vi har utvecklat servicepaket som passar bilen genom alla skeden i dess livslängd. Det betyder bland annat lägre pris på service och reparationer när den blir äldre. Alltid med en ”stämpel” i bilens digitala servicehistorik och vi fyller samtidigt på med Mobilitetsgaranti eller Vägassistans.

Din Volkswagen vet själv när det är dags för service och säger till när du ska boka. Hos våra auktoriserade Volkswagenverkstäder är den alltid i trygga händer hos experterna. De vet vad din bil behöver för ett långt och friktionsfritt liv.

ÅRSMODELL 2019 och nyare

Volkswagen Original­service

Volkswagen Originalservice är det smarta sättet att bevara din Volkswagens höga kvalitet. Vid behov uppdaterar vi även bilens programvara. Dessutom förlängs Volkswagen Mobilitetsgaranti automatiskt.

Läs mer om Originalservice

ÅRSMODELL 2018 till 2015

Volkswagen Original­service 4+

Volkswagen Originalservice med lägre pris för din bil som är av årsmodell 2018 - 2015. Vid behov uppdaterar vi även bilens programvara. Volkswagen Mobilitetsgaranti förlängs automatiskt. Dessutom lägre pris även på reparationer.

Läs mer om Originalservice 4+

ÅRSMODELL 2014 och äldre

Volkswagen Original­service 8+

Volkswagen Originalservice, men med ännu lägre pris för din bil som är av årsmodell 2014 eller äldre. Vid behov uppdaterar vi även bilens programvara. Volkswagen Mobilitetsgaranti förlängs automatiskt. Du får också lägre pris på reparationer.

Läs mer om Originalservice 8+

Volkswagen Basservice

För dig som har en Volkswagen som är av årsmodel 2014 eller äldre finns även Volkswagen Basservice. Samma detaljomsorg och Volkswagen originalkvalitet men med färre åtgärdspunkter och till ett fast pris: 1 895 kr. Vid behov uppdaterar vi även bilens programvara. Vägassistans i 12 månader ingår.

Läs mer om Basservice

ServiceCam – En trygghet för dig som kund

Nu kan mekanikerna filma och skicka ett kort klipp till dig om fel hittas i bilen. Du får förklarat konsekvenserna av att inte åtgärda felet och även ett pris på vad det kommer att kosta. Sen är det bara att godkänna eller neka åtgärden genom ett klick.

Boka service online

Servicebokning online ger dig möjlighet att snabbt och enkelt boka en tid.

Få kontroll över servicekostnader med Volkswagen Serviceavtal

Service hos auktoriserad Volkswagenverkstad med låg fast månadsbetalning och enkel kontroll över servicekostnaderna.

Mobilitetsgaranti

Volkswagen Basservice