Servicekvinna i VW-verkstad

Volkswagen Service 

Volkswagen Service och reparation.
För alla milen med bilen.

Vi har utvecklat servicepaket som passar bilen genom alla skeden i dess livslängd. Det betyder bland annat lägre pris på service och reparationer när den blir äldre. Alltid med en ”stämpel” i bilens digitala servicehistorik och vi fyller samtidigt på med Mobilitetsgaranti eller Vägassistans.

Din Volkswagen vet själv när det är dags för service och säger till när du ska boka. Hos våra auktoriserade Volkswagenverkstäder är den alltid i trygga händer hos experterna. De vet vad din bil behöver för ett långt och friktionsfritt liv.

ÅRSMODELL 2021 och nyare

Volkswagen Original­service

Volkswagen Originalservice är det smarta sättet att bevara din Volkswagens höga kvalitet. Vid behov uppdaterar vi även bilens programvara. Dessutom förlängs Volkswagen Mobilitetsgaranti automatiskt.

Läs mer om Originalservice

ÅRSMODELL 2020 till 2017

Volkswagen Original­service 4+

Volkswagen Originalservice med lägre pris för din bil som är av årsmodell 2020 - 2017. Vid behov uppdaterar vi även bilens programvara. Volkswagen Mobilitetsgaranti förlängs automatiskt. Dessutom lägre pris även på reparationer.

Läs mer om Originalservice 4+

ÅRSMODELL 2016 och äldre

Volkswagen Original­service 8+

Volkswagen Originalservice, men med ännu lägre pris för din bil som är av årsmodell 2016 eller äldre. Vid behov uppdaterar vi även bilens programvara. Volkswagen Mobilitetsgaranti förlängs automatiskt. Du får också lägre pris på reparationer.

Läs mer om Originalservice 8+

Volkswagen Basservice

För dig som har en Volkswagen som är av årsmodel 2016 eller äldre finns även Volkswagen Basservice. Samma detaljomsorg och Volkswagen originalkvalitet men med färre åtgärdspunkter och till ett fast pris: 1 995 kr. Vid behov uppdaterar vi även bilens programvara. Vägassistans i 12 månader ingår.

Läs mer om Basservice

 • Servicemedarbetare framför Volkswagenbil

  Ekonomiservice

  Det ska alltid löna sig att underhålla din Volkswagen hos en auktoriserad Volkswagen Serviceverkstad, även när den blivit äldre. Volkswagen Ekonomiservice är vårt nya verkstadskoncept för dig som äger en Volkswagen som är fem år eller äldre.

 • Skadespecialist står framför gul Volkswagen i ett garage

  Skadereparation

  En Skadespecialist garanterar alltid att bilen reparerats enligt tillverkarens anvisningar, med senaste teknik av personal utbildad enligt Volkswagens utbildningsprogram. Dessutom används alltid Originaldelar.

 • Elbil lämnas in för service

  Service av elbil

  Underhållet av en elbil kräver färre besök på verkstaden och lägre kostnader för det underhåll som behöver göras i jämförelse med bilar med förbränningsmotorer.

ServiceCam – En trygghet för dig som kund

Volkswagen Servicecam, för din trygghet i serviceverkstaden

Nu kan mekanikerna filma och skicka ett kort klipp till dig om fel hittas i bilen. Du får förklarat konsekvenserna av att inte åtgärda felet och även ett pris på vad det kommer att kosta. Sen är det bara att godkänna eller neka åtgärden genom ett klick.

Boka service online

Servicebokning online ger dig möjlighet att snabbt och enkelt boka en tid.

Mobilitetsgaranti

Volkswagen Basservice