Volkswagen ID.3 och ID.4 parkerade vid fotbollsplan

Vilken Volkswagen passar dig?

För att göra det lite enklare för dig att hitta vad du söker presenterar vi våra modeller utifrån typ och användningsområde. Här är alla våra Volkswagen-modeller uppdelade efter typ.

Kvinna framför ID.3

Elbilar

Häng med i starten för en helt ny era. Våra eldrivna bilar är intelligenta, innovativa och hållbara. Och framför allt: för alla.

Upptäck våra elbilar

Passat GTE sportscombi står på laddning utanför garage

Laddhybrider

Våra laddhybrider är en praktisk lösning för dig som ännu inte känner dig redo för en helt eldriven bil. Med kombinationen av bensinmotor för längre sträckor och elmotor inne i stan får du det bästa av två världar.

Upptäck våra hybridbilar

Volkswagen Tiguan

SUV-modeller

En SUV från Volkswagen kan hantera det mesta. Fullt på alla platser, många väskor och tuff och utmanande vägsträckning. Det är då som våra suvar visar sig från sin bästa sida. 

Upptäck våra SUV-modeller

En kvinna sitter framför e-up!

Mindre bilar


Behöver du en mindre bil för att köra i stan? Något smidigt och praktiskt? Men samtidigt snygg och rolig att köra. Pröva våra mindre bilar, som också gör dig extra glad när du får den beskedliga månadsräkningen.

Upptäck våra mindre bilar

Nya golf parkerad vid vägkant, en kvinna går framför

Halvkombibilar


Halvkombin är lite av ett kännemärke för Volkswagen, med Golf i täten. De här modellerna är praktiska allroundbilar med mycket själ och hjärta. Praktiska i vardagen, smidiga att köra och väldigt trevliga.

Upptäck våra halvkombibilar

VW Golf R på en racerbana, sedd från sidan.

Sportiga bilar

Få upp pulsen med vår sportigare modeller. Det här är bilar som ger dig äkta körglädje.

Upptäck våra sportiga bilar

fyrhjulsdrivna Passat Alltrack

Fyrhjulsdrivna modeller

Våra fyrhjulsdrivna bilar är tåliga och pålitliga, gjorda för att klara de mest krävande och besvärliga väglag och körförutsättningar. Samtidigt är de bekväma, välutrustade och rymliga.

Upptäck våra fyrhjulsdrivna modeller

Sjusitsiga Tiguan Allspace

Sjusitsiga bilar

Om ni är fler än fem i familjen är dessa bilar något för dig. Stora och bekväma bilar, utrustade med assistanssystem och infotainment för nytta, säkerhet och nöje.

Upptäck våra sjusitsiga bilar

Golf sportscombi

Kombibilar


Vill du ha en bil där du kan packa in alla möjliga typer av bagage, där familjen sitter bra och du kör smidigt och bekvämt, då är våra kombimodeller något att titta på. Assistanssystem för ökad säkerhet och körglädje får du på köpet.

Upptäck våra kombibilar

Volkswagen Arteon

Sedan- och coupé-modeller

Med en design utöver det vanliga, den allra senaste tekniken, ypperlig bekvämlighet och härlig körglädje.

Upptäck våra sedan- och coupé-modeller

Familjebilen Volkswagen Passat

Familjebilar

Här hittar du bilar som är praktiska i vardagen, med gott om utrymme och assistanssystem som både ger bekvämlighet och säkerhet. Fast utan att tumma på körglädjen, förstås.

Upptäck våra familjebilar

Utforska alla våra modeller

Har du inte hittat din drömbil och vill titta vidare? Välkommen att fortsätta utforska våra bilar. Det finns mycket att titta och välja på i vårt modellprogram.