ID.3 kommer med många funktioner:

En ung man står lutad mot en vit ID.3.

Komfort

Intelligent belysningskoncept. 

e-Teknik

Pålitlig prestanda. Snabb laddning.

Frågor & svar om ID.3

Testrapporter & Omdömen

ID.3 får beröm av motorjournalisterna

Vi Bilägare utser ID.3 till testvinnare i nr 8, 2022

ID.3 vinner Teknikens Världs stora elbilstest – Läs testet i sin helhet här

Auto motor & sport utser ID.3 till testvinnare (Auto motor & Sport november, 2020)

"ID.3 är en kompetent, okomplicerad och trygg upplevelse" (Dagens Industri, 14 september, 2020)

”Det här ska vara för alla … och det folket vill ha är en säker, bekväm och praktisk bil. Och det får man med ID.3. Den är föredömligt rymlig, behaglig och levererar trygga resor.” (Ny Teknik, 2 september, 2020)

Köpa & Äga

Välkommen till en ny era elbilar.

ID.3 innebär en ny tid i världen av elektrisk mobilitet. Elektrifierande prestanda möter banbrytande design och räckvidder med eldrift som passar vardagens behov. För människor som söker förändring. Och framtiden är redan här. Välkommen ombord.

Alla ID.3-batteristorlekar går inte att beställa för närvarande. Det kan dock finnas färdigproducerade fordon med den batteristorlek du önskar. Det är bara att kontakta din Volkswagen-återförsäljare.Opens an external link

Finansiering anpassad för din ID.3:
Volkswagen Lease&Care

Ung kvinna med hörlurar

Vill du få alla fördelarna med elektrisk mobilitet på ett avslappnat sätt?
Då är de individuella Lease&Care-paketen precis rätt för dig. Du kan leasa din bil och välja mellan olika servicepaket, allt till attraktiva priser.

Frågor och svar om ID.3

En grå ID.3 på en vinterväg i Malå.

Nio tips för bättre räckvidd med ID.-modellerna i vinter

Är det möjligt att minska förlusten av räckvidd i din helt eldrivna ID.-modell i vinter, utan att kompromissa med komforten? Självklart!

Exteriör & Interiör

ID.3 säger ”Hej”. Med ljus.

ID.3 känner igen dig så snart du närmar dig med bilnyckeln i kombination med Keyless Access (tillval). De eleganta LED-matrisstrålkastarna (tillval) blinkar till, vilket gör att ID.3 nästan verkar mänsklig. 

IQ. Drive & Teknik

En avslappnad blick på vägen.

AR Head-up display (tillval) projicerar användbar information inom ditt synfält på vindrutan och hjälper dig att köra mer avslappnat under resan. Den visar till exempel var du behöver svänga. Projektionen på vindrutan och det som faktiskt händer på vägen ser ut att smälta samman.

Pålitlig prestanda. Snabb laddning

Köra till och från jobbet, kanske lämna och hämta barnen i skolan på vägen och sen köra vidare för att uträtta dagens ärenden. Det kan klaras av på en laddning. Var och ett av de tre batteristorlekarna för ID.3 hanterar detta utan problem. Du kan välja mellan 45 kWh, 58 kWh eller 77 kWh. Och inte bara det, det är möjligt att snabbladda på cirka 30 minuter (0-80%). 

I praktiken varierar räckvidden beroende på många faktorer så som körstil, hastighet, utomhustemperatur och antal passagerare. Beroende på förarprofil kan ID.3- förarna köra mellan 230-330 km med det mindre batteriet PURE (45 kWh), mellan 300 -420 km med mellanbatteriet PRO (58 kWh) och mellan 390-550 km med det största batteriet PRO S (77 kWh) utan behov av laddning.

 

IQ. Drive – Våra assistanssystem

IQ. Drive – Våra assistanssystem

Travel Assist med molndata.

Din ID.3 har som standard nödbromssystemet Front Assist. Car2X-varningssystemet för trafikfara är också standardutrustning. På begäran kan ID.3 utrustas med ytterligare assistanssystem, till exempel Travel Assist.

Säg Hej till din ID.3

Du kan hålla ögonen på vägen och enkelt styra radion, navigationssystemet eller telefonen med hjälp av den intuitiva röststyrningen. Säg bara ”Hej ID.” så förstår bilen vad du menar.

Fortsätt läsa om elbilar och laddning