ID.3 kommer med många funktioner:

kvinna står vid sidan av elbilen Volkswagen ID.3

Komfort

Intelligent belysningskoncept. 

e-Teknik

Pålitlig prestanda. Snabb laddning

Design

ID.3 säger ”hej”. Med ljus

Frågor & svar om ID.3

Testrapporter & Omdömen

ID.3 får beröm av motorjournalisterna

Vi Bilägare utser ID.3 till testvinnare i nr 8, 2022

ID.3 vinner Teknikens Världs stora elbilstest – Läs testet i sin helhet här

Auto motor & sport utser ID.3 till testvinnare (Auto motor & Sport november, 2020)

"ID.3 är en kompetent, okomplicerad och trygg upplevelse" (Dagens Industri, 14 september, 2020)

”Det här ska vara för alla … och det folket vill ha är en säker, bekväm och praktisk bil. Och det får man med ID.3. Den är föredömligt rymlig, behaglig och levererar trygga resor.” (Ny Teknik, 2 september, 2020)

Köpa & Äga

Välkommen till en ny era elbilar.

ID.3 bjuder på en elektrifierande upplevelse på vägen, samtidigt som den är rymlig för sin storlek, fullt uppkopplad och uppdaterar sig trådlöst med den allra senaste programvaran. Du kommer upp till 54 mil mellan laddningarna och snabbladdar 29 mil på en halvtimme. Dessutom är elkostnaden per mil lika låg som förmånsvärdet är förmånligt.

ID.3 Business Lease från 4 780 kr/månOpens an external link

Finansiering anpassad för din ID.3:
Volkswagen Lease&Care

Ung kvinna med hörlurar

Vårt mål är att så många som möjligt ska ha tillgång till nya ID.3. Därför har vi tagit fram konkurrenskraftiga erbjudanden som ger dig en stor rörelsefrihet och ett enkelt och förmånligt bilinnehav.

Frågor och svar om ID.3

En grå ID.3 på en vinterväg i Malå.

Nio tips för bättre räckvidd med ID.-modellerna i vinter

Är det möjligt att minska förlusten av räckvidd i din helt eldrivna ID.-modell i vinter, utan att kompromissa med komforten? Självklart!

Exteriör & Interiör

ID.3 säger ”hej”. Med ljus.

ID.3 känner igen dig när du kommer tack vare nyckeln med tillvalet ”Keyless Advanced” lås- och startsystem. De eleganta strålkastarna LED-matrix (tillval) blinkar till som hälsning. Även på insidan blir du välkomnad av ID.Light, så du alltid känner dig som hemma. När du startar bilen, ger den ifrån sig ett litet ljud så att du vet att ni är på väg. Även när du stiger ur bilen blir du hälsad med en blinkning.

IQ. Drive & Teknik

Intelligent belysningskoncept.

ID.Light talar till dig genom ljus och gör det enklare att navigera i trafiken i samverkan med navigationssystemet, som är ett tillval. Om du använder röststyrningen kommer en ljussignal att ge respons på din röst. Och när du kliver ur bilen kommer ID.Light att säga ”hejdå” med en strimma ljus.

Pålitlig prestanda. Snabb laddning

Köra till och från jobbet, kanske lämna och hämta barnen i skolan på vägen och sen köra vidare för att uträtta dagens ärenden. Det kan klaras av på en laddning. Var och ett av de tre batteristorlekarna för ID.3 hanterar detta utan problem. Du kan välja mellan 45 kWh, 58 kWh eller 77 kWh. Och inte bara det, det är möjligt att snabbladda på cirka 30 minuter (0-80%). 

I praktiken varierar räckvidden beroende på många faktorer så som körstil, hastighet, utomhustemperatur och antal passagerare. Beroende på förarprofil kan ID.3- förarna köra mellan 230-330 km med det mindre batteriet PURE (45 kWh), mellan 300 -420 km med mellanbatteriet PRO (58 kWh) och mellan 390-550 km med det största batteriet PRO S (77 kWh) utan behov av laddning.

 

Fortsätt läsa om elbilar och laddning

Bygg din bil

Välj din ID.3

Välj vilken version av ID.3 du vill bygga och klicka sedan på Bygg bilen.

Har du redan byggt en ID.3?

Skriv in din Volkswagenkod nedan för att hämta den bil du tidigare byggt.

App:ar & Tillbehör

Fler modeller

Upptäck fler av våra helt elektriska bilar

ID.4.
Elektrifiera livet. 

ID.4 GTX. Sportig elsuv.

Elsuvcoupén ID.5

Upptäck fler av våra helt elektriska bilar