Perfekt temperatur i bilen

I våra elbilar kretsar allt kring dig. Det gäller även temperaturen i din elbil. 

En kvinna går mot en ID.3

Tack vare enzons klimatanläggning, möjlighet att ställa in temperaturen i förväg och den nya funktionen ”Fast Heat-up”. Självklart har klimatanläggningen även Air Care som är både skonsam för omgivningen och ger dig fräsch kupéluft.

Vilken är den perfekta tempraturen för dig?

Vore det inte trevligt om innetemperaturen i din elbil vore exakt så som du vill ha den när du sätter dig vid ratten? I ID.3 och ID.4 är det fullt möjligt, eftersom du i förväg kan ställa in klimatanläggningen med appen We Connect ID. Om det passar dig bättre kan du även ställa in så att klimatanpassningen påbörjas precis när du låser upp bildörren, eller när du sätter dig i bilen.

illustration - klimatanläggningen ställs in via appen We Connect

Enzons klimatanläggning

Vill du bara påverka temperaturen på förarplatsen? Eller i hela bilen? Det kan du välja själv. Som tillval i ID.3 finns dessutom 2-zons klimatanläggning som gör att du kan välja separat för höger eller vänster sida fram.I ID.4 1st Edition går det i välja mellan 2- och 3-zons klimatanläggning beroende på vilken version av bilen du väljer.

VW ID.3 with personalised air conditioning and ID.3 with air conditioning  of the entire vehicle interior
Individuell 2-zons klimatanläggning.

Bästa uppvärmningen i klassen

Interiören i ID.-bilarna värms upp snabbare än i någon annan elbil i kompaktklassen. Det är möjligt genom en värmepump kombinerat med värmeelement i luftintagen som fungerar som värmefläkt.

Läs mer om värmepumpen

Hand pushes button best in class heating

Du kanske också är intresserad av:

Garanti och underhåll för högspänningsbatteriet

Så fungerar batteriet i elbilen

Effektivt och långsiktigt hållbart bromssystem i ID.-bilarna

Du kanske också är intresserad av: