VW ID.5 GTX i rött, fronten synlig, kvinna kliver ur
1,3

En värld full av uppkopplade möjligheter
We Connect för ID. -modeller

2.
ID.5GTX Elförbrukning i kWh/100 km: blandad körning 17,1–15,6; CO₂-utsläpp i g/km: blandad körning 0; effektivitetsklass: A+++.

Välkommen till onlinetjänsterna för din ID.

We Connect innebär att du kan undvika bilkön tack vare trafikinformation online. Du kan förvärma kupén medan du äter frukost, upptäcka nya favoritkanaler och lyssna på podcastavsnitt med webbradion som finns i bilen. We Connect tar de digitala möjligheterna i din ID.- till nästa nivå med många smarta stöd i vardagen. Allt detta är möjligt från och med ID. Software 3.0, beroende på utrustning.1

Ta reda på om din ID.modell är förberedd för We Connect och We Connect Plus med hjälp av vår kompatibilitetskontrollOpens an external link.

Avslappnad till målet.

Optimera rutten och körtiden med kartuppdatering online och få exakt trafikinformation nästan i realtid. Skicka destinationer via app till din ID. Genom att söka upp destinationer onlinetar du dig enkelt fram och tillhandahåller också en mängd användbar information tack vare den stora databasen. Du kan till exempel få hjälp att hitta laddstationer och lediga parkeringsplatser. På så sätt blir din mobila vardag ännu enklare. Och helt enkelt bättre. 

Så aktiverar du We Connect i din ID. 

Följ vår aktiveringsanvisning för att ansluta till din ID. med hjälp av We Connect ID. -appen.  

We Connect ID. Ladda ner appen
9,10
9.
Bilderna kan skilja sig åt
10.
ID.3 Pro Performance: Elförbrukning i kWh/100 km: blandad körning 13,5–12,9; CO₂-utsläpp i g/km: blandad körning 0; effektivitetsklass: A+++. ID.3 Pro S (4 & 5-dörrars): Elförbrukning i kWh/100 km: blandad körning 13,7–13,1; koldioxidutsläpp i g/km: blandad körning 0; effektivitetsklass: A+++.

We Connect ID. Ladda ner appen

Skapa en anslutning till din elbil med valda fjärrfunktioner, relevant fordonsinformation och laddningstjänsten We Charge. Skanna koden och ladda hem appen direkt på mobiltelefonen.

Ytterligare funktioner i In Car Shop

Din ID. har en bra uppkoppling. På så sätt kan du ladda ner praktiska digitala produkter direkt till din bil, aktivera produkterna och förlänga befintliga avtal. Alla produkter i We Connect WebshopOpens an external link och i In-Car Shop som är kompatibla med din ID. visas direkt på ditt infotainmentsystem. Om det rör sig om en avgiftsbelagd produkt kan den aktiveras direkt efter betalning. Kontrollera bara uppgifterna och betalningsuppgifterna innan du slutför beställningen. Då är funktionen tillgänglig nästa gång du startar din elbil med onlineanslutning.

Anslutningsmöjligheter för ID. -modeller med ID. -programvara 2.4 eller tidigare

Så länge din modell har minst ID. Software 3.0 kan du använda trafikinformation online, underhållning och fjärrfunktioner i We Connect Start. 

En vit VW ID.3 syns från sidan, en kvinna går mot bilen, logotypen projiceras i fokus

We Connect Start

We Connect Start11 ansluter dig till din ID. och ger flera användbara fördelar. Så här tar du reda på vilken programvaruversion du har i din ID.: Öppna menypunkten ”Inställningar” i infotainmentsystemet på din ID. Navigera till ”Systeminformation”. Versionen för din ID. Software visas i avsnittet ”ID. Software”. 

Detta kan också intressera dig

We Connect. Så gör vi din Volkswagen till en uppkopplad bil.

Kompatibilitetskontroll. Kontrollera om din fordonsmodell är kompatibel med We Connect eller Car-Net.

Detta kan också intressera dig

Villkor från Volkswagen

1.
För att kunna använda We Connect- och We Connect Plus-tjänsterna för ID.-familjen behöver du ett Volkswagen ID-användarkonto och du måste logga in på We Connect/We Connect Plus med ditt användarnamn och lösenord. Dessutom måste du ingå ett separat We Connect-/We Connect Plus-avtal med Volkswagen AG online. Giltighetsperioden för avtalet för We Connect för ID.-familjen är inte begränsat till tre år. We Connect Plus är initialt begränsat till en giltighetsperiod om tre år och kan därefter förlängas mot en avgift. Efter överlämnandet av fordonet har du 90 dagar på dig att registrera fordonet på myvolkswagen.net eller via We Connect ID.-appen (tillgänglig i App Store och Google Play Store) för att kunna använda tjänsterna från We Connect Plus under hela den avtalade kostnadsfria giltighetsperioden. Vid en registrering senare förkortas den kostnadsfria perioden. Vissa mobila onlinetjänster i We Connect/We Connect Plus kan endast användas via We Connect ID.-appen. För att använda den kostnadsfria appen behöver du en smartphone med lämpligt iOS- eller Android-operativsystem och ett SIM-kort med datamöjlighet och ett mobilabonnemang (befintligt eller separat) med din mobiloperatör. Att ta emot datapaket från internet kan leda till ytterligare kostnader (t.ex. avgifter för roaming), beroende på ditt mobiltelefonabonnemang, i synnerhet vid användning utomlands.De mobila onlinetjänsterna är tillgängliga under den överenskomna avtalsperioden och dess innehåll kan komma att ändras under avtalsperioden. Vilka tjänster som ingår i paketen We Connect och We Connect Plus kan variera från land till land. Tillgängligheten är också beroende av fordonsmodell, utrustning och installerad mjukvaruversion. Detta gäller även för tjänster från tredjepartsleverantörer. Ytterligare information finns på www.connect.volkswagen-we.com och hos ditt Volkswagen-ombud. Observera dessutom de aktuella allmänna affärsvillkoren för de digitala tjänsterna för ID.-familjen.
3.

Angivna förbruknings- och utsläppsvärden har uppmätts i enlighet med lagstadgade rutiner. Sedan den 1 september 2017 blir vissa nya bilar typgodkända i enlighet med WLTP (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure) som är en mer realistisk testmetod för att mäta bränsleförbrukning och koldioxidutsläpp. Från och med den 1 september 2018 kommer WLTP successivt ersätta den nya Europeiska körcykeln (NEDC). På grund av de mer realistiska testvillkoren så är värden för bränsleförbrukning och koldioxidutsläpp uppmätta enligt WLTP i många fall högre än de som uppmätts utifrån NEDC. Detta kan leda till motsvarande ändringar i fordonsbeskattning fr.o.m. 1 september 2018. Mer information om skillnaderna mellan WLTP och NEDC finns på https://www.volkswagen.se/sv/om-volkswagen/wltp.html.

Det är för närvarande fortfarande obligatoriskt att rapportera NEDC-värden. När det handlar om nya bilar som har ett typgodkännande enligt WLTP beräknas NEDC-värdena med hjälp av WLTP-värdena. Det är frivilligt att ange WLTP-värdena fram tills de är obligatoriska. Om NEDC-värden anges som intervall så hänvisar de inte till ett enskilt fordon och ingår inte i erbjudandet. De används då bara som jämförelse mellan olika fordonstyper. Ytterligare utrustning och tillbehör (tillbehör, däckstorlek, etc.) kan ändra och påverka relevanta fordonsparametrar, t.ex. vikt, rullmotstånd och aerodynamik, och vid sidan av väder- och trafikförhållanden och individuellt körbeteende påverka bränsleförbrukning, strömförbrukning, CO₂-utsläpp och fordons körprestanda. Mer information om den officiella bränsleförbrukningen och officiella, specifika CO₂-utsläpp för nya personbilar finns i ”Guide för bränsleförbrukning, CO₂-utsläpp och strömförbrukning på nya personbilar” som finns att få gratis på alla försäljningsställen och hos DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Tyskland (www.dat.de/co2). Effektivitetsklasser bedömer fordon utifrån CO2-utsläpp med hänsyn till fordonets tjänstevikt. Fordon som motsvarar genomsnittet märks med D. Fordon som är bättre än det aktuella genomsnittet märks med A+++, A++, A+, A, B eller C. Fordon som är sämre än genomsnittet beskrivs med E, F eller G. Uppgifterna som lämnas här avser EG-typgodkännandet för respektive modell och dess standardutrustning enligt direktiv 2007/46/EG. Extrautrustning som du väljer i samband med konfigurationen kan leda till att din konfigurerade modell, på grund av den valda utrustningen, motsvarar en annan godkänd typ än vad som vore fallet utan den valda extrautrustningen. Detta kan medföra avvikande uppgifter för din konfigurerade modell. De CO2-värden som anges är värden som har identifierats inom ramen för fordonets typgodkännande.

6.
Online-röststyrning finns för närvarande tillgänglig för följande språk: danska, engelska (GB och US), franska, italienska, nederländska, norska, polska, portugisiska, spanska, svenska, tjeckiska och tyska.
8.
För att använda den kostnadsfria appen behöver du en smartphone med lämpligt iOS- eller Android-operativsystem och ett SIM-kort med datamöjlighet och ett mobilabonnemang (befintligt eller separat) med din mobiloperatör. Att ta emot datapaket från internet kan leda till ytterligare kostnader (t.ex. avgifter för roaming), beroende på ditt mobilabonnemang, i synnerhet vid användning utomlands.
11.
För att kunna använda We Connect Start-tjänsterna behöver du ett Volkswagen ID-användarkonto och du måste logga in på We Connect Start med ditt användarnamn och lösenord. Dessutom måste du ingå ett separat We Connect Start-avtal med Volkswagen AG online. Efter överlämnadet av fordonet har du 90 dagar på dig att registrera fordonet via We Connect ID.-appen (tillgänglig i App Store och Google Play Store) för att kunna använda tjänsterna från We Connect Start under hela den avtalade kostnadsfria giltighetstiden. Användning av We Connect Starts mobila onlinetjänster möjliggörs via en integrerad internetanslutning. De tillhörande datakostnaderna som uppstår övertas av Volkswagen AG inom ramen för nätverkstäckningen, med undantag för ”Webbradio” och ”WLAN-hotspot”. För användning av tjänsterna ”Webbradio” och ”WLAN-hotspot” kan kostnadspliktiga datapaket erhållas via den externa mobilkommunikationspartnern ”Cubic Telecom” och användas inom nätverkets täckning inom många europeiska länder. Information om priser och vilka länder som stöds finns på https://vw.cubictelecom.com. Alternativt är det möjligt att använda tjänsten ”Webbradio” och ”WLAN-hotspot” via en mobil enhet (t.ex. smartphone) som har möjlighet att fungera som en mobil WLAN-hotspot. I detta fall är motsvarande tjänster endast tillgängliga med ett befintligt mobilabonnemang eller ett separat mobilabonnemang som sluts med din mobiloperatör och endast inom täckningsområdet för respektive mobilnät. Att ta emot datapaket från internet kan leda till ytterligare kostnader (t.ex. avgifter för roaming), beroende på ditt mobilabonnemang, i synnerhet vid användning utomlands. För att använda den kostnadsfria We Connect ID.-appen krävs en smartphone med lämpligt iOS eller Android-operativsystem och ett SIM-kort med dataalternativ med ett befintligt mobilabonnemang eller separat mobilabonnemang som sluts med din mobiloperatör.  Tillgängligheten hos individuella tjänster som beskrivs i paketen kan variera beroende på utrustning, fordon och land. Tjänsterna är tillgängliga under den överenskomna avtalsperioden och dess innehåll kan komma att ändras under avtalsperioden. Ytterligare information finns på www.connect.volkswagen-we.com och hos ditt Volkswagen-ombud. Kontakta din mobiloperatör för information om villkor för avgifter.
  • Bilden kan avvika från svensk standard.