VW ID.5 GTX i rött, fronten synlig, kvinna kliver ur
2,3

En värld full av uppkopplade möjligheter
We Connect för ID. -modeller

1.
Elförbrukning i kWh/100 km: blandad körning 19,2- 16,9; CO2-utsläpp i g/km: blandad körning 0. För bilen finns endast förbruknings- och utsläppsvärden enligt WTLP och inte enligt NEDC. Förbrukning och koldioxidutsläpp beror på bilens utrustning.

Välkommen till onlinetjänsterna för din ID.

We Connect innebär att du kan undvika bilkön tack vare trafikinformation online. Du kan förvärma kupén medan du äter frukost, upptäcka nya favoritkanaler och lyssna på podcastavsnitt med webbradion som finns i bilen. We Connect tar de digitala möjligheterna i din ID.- till nästa nivå med många smarta stöd i vardagen. Allt detta är möjligt från och med ID. Software 3.0, beroende på utrustning.2

Ta reda på om din ID.modell är förberedd för We Connect och We Connect Plus med hjälp av vår kompatibilitetskontrollOpens an external link.

Avslappnad till målet.

Optimera rutten och körtiden med kartuppdatering online och få exakt trafikinformation nästan i realtid. Skicka destinationer via app till din ID. Genom att söka upp destinationer onlinetar du dig enkelt fram och tillhandahåller också en mängd användbar information tack vare den stora databasen. Du kan till exempel få hjälp att hitta laddstationer och lediga parkeringsplatser. På så sätt blir din mobila vardag ännu enklare. Och helt enkelt bättre.