Två par par framför ID. Vizzion
Två par par framför ID. Vizzion
Två par par framför ID. Vizzion

Om Volkswagen

Volkswagen Personbilar är en del av Volkswagen Group Sverige AB, som är Sveriges största bilorganisation. Under 2019 köpte svenska kunder 53 469 personbilar av märket Volkswagen. Det gör oss till tvåa på den svenska bilmarknaden med en marknadsandel på 15,1 procent.

Vårt huvudkontor finns i Södertälje och där ansvarar vi för produktplanering, marknadsföring och kommunikation, service och andra övergripande frågor. Vår viktigaste kanal mot dig som kund är våra återförsäljare och auktoriserade verkstäder. Det är till dem vi i första hand rekommenderar att du vänder dig om du har frågor.

Hitta din närmsta återförsäljare och verkstad

Helt elektriska Volkswagen ID.4

Vår vision: Vi elektrifierar Sverige

Vi står inför en ny värld där mycket måste förändras.  Men förändringarna kommer inte om vi inte gör något. Nu.  Det betyder att vi här i Sverige i högsta fart driver på utvecklingen som vi redan startat med bland annat Sveriges mest sålda laddhybrid. 2025 kommer vi att erbjuda mer än 20 helt eldrivna modeller.

Volkswagen Personbilars märkeschef heter Sten Forsberg och för pressfrågor hänvisar vi till kommunikationschef Marcus Thomasfolk. 

Till vår pressida

Vill du veta mer om Volkswagen Group Sverige så finns mer information på www.vwgroup.se

Visselblåsning

Vi strävar efter att upprätthålla ett öppet affärsklimat och en hög affärsetik samt driva Volkswagen Group Sverige AB på ett långsiktigt och hållbart sätt. Vi är därför måna om att missförhållanden eller oegentligheter som berör företaget, och som allvarligt kan skada verksamheten eller våra anställda, uppmärksammas och utreds så tidigt som möjligt.

Därför har vi inrättat en funktion för visselblåsning. Medarbetare eller andra kan rapportera iakttagelser som rör beteenden som bedöms kunna vara oetiska eller olagliga. Du riskerar inte att drabbas av några konsekvenser på grund av att du rapporterar. Denna tjänst hanteras av en extern part, WhistleB och uppfyller de högsta säkerhetskraven när det gäller kryptering, datasäkerhet och skydd av visselblåsares anonymitet. Rapporterna hanteras konfidentiellt av GRC-avdelningen på Volkswagen Group Sverige AB.

Här hittar du mer information och kan lämna en rapport

Följ oss på våra sociala kanaler

kvinna och man sitter framför konceptbilen ID. Buzz

Är du nyfiken på vad som händer i Volkswagen-världen är du välkommen att följa oss i våra sociala kanaler. Här får du hänga med på provköringar, lära dig smarta car-hacks, ta del av nyheter och mycket mer. 

Instagram

Facebook

Youtube

Twitter

 

Vill du ta del av de senaste nyheterna kan du starta en prenumeration på vårt nyhetsbrev.

Starta prenumeration

Vi rekommenderar att du uppdaterar din webbläsare

För att få en bättre upplevelse kan du använda Chrome eller Firefox..