Två par par framför ID. Vizzion

Om Volkswagen

Volkswagen Personbilar är en del av Volkswagen Group Sverige AB, som är Sveriges största bilorganisation. Under 2020 köpte svenska kunder 42 817 personbilar av märket Volkswagen. Det gör oss till tvåa på den svenska bilmarknaden med en marknadsandel på 14,7 procent.

Vårt huvudkontor finns i Södertälje och där ansvarar vi för produktplanering, marknadsföring och kommunikation, service och andra övergripande frågor. Vår viktigaste kanal mot dig som kund är våra återförsäljare och auktoriserade verkstäder. Det är till dem vi i första hand rekommenderar att du vänder dig om du har frågor.

Hitta din närmsta återförsäljare och verkstadOpens an external link

Helt elektriska Volkswagen ID.4

Vår vision: Vi elektrifierar Sverige

Vi står inför en ny värld där mycket måste förändras.  Men förändringarna kommer inte om vi inte gör något. Nu.  Det betyder att vi här i Sverige i högsta fart driver på utvecklingen som vi redan startat med bland annat Sveriges mest sålda laddhybrid. 2025 kommer vi att erbjuda mer än 20 helt eldrivna modeller.

Volkswagen Personbilars märkeschef heter Sten Forsberg och för pressfrågor hänvisar vi till kommunikationschef Marcus Thomasfolk. 

Till vår pressida

Vill du veta mer om Volkswagen Group Sverige så finns mer information på www.vwgroup.seOpens an external link

Visselblåsning

Vi strävar efter att upprätthålla ett öppet affärsklimat och en hög affärsetik samt driva Volkswagen Group Sverige AB på ett långsiktigt och hållbart sätt. Vi är därför måna om att missförhållanden som berör företaget, och som allvarligt kan skada verksamheten eller våra anställda, uppmärksammas och utreds så tidigt som möjligt.

Av denna anledning har vi inrättat en funktion för visselblåsning. Medarbetare och andra kan rapportera iakttagelser som rör beteenden som bedöms kunna vara oetiska eller olagliga. Den som rapporterar riskerar inte att drabbas av några konsekvenser av rapporteringen. Tjänsten hanteras av en extern part, WhistleB, och uppfyller de högsta säkerhetskraven när det gäller kryptering, datasäkerhet och skydd av visselblåsares anonymitet. Rapporterna hanteras konfidentiellt av GRC-avdelningen på Volkswagen Group Sverige AB.

Lämna en rapport härOpens an external link

Vänligen observera att visselblåsarsystemet inte är en meddelandekanal för kundtjänstärenden. Om du vill framföra kundklagomål eller har frågor i övrigt ber vi dig kontakta Volkswagen Group Sverige AB:s kundtjänstOpens an external link.

Följ oss på våra sociala kanaler

kvinna och man sitter framför konceptbilen ID. Buzz

Är du nyfiken på vad som händer i Volkswagen-världen är du välkommen att följa oss i våra sociala kanaler. Här får du hänga med på provköringar, lära dig smarta car-hacks, ta del av nyheter och mycket mer. 

InstagramOpens an external link

FacebookOpens an external link

LinkedInOpens an external link

YoutubeOpens an external link

TwitterOpens an external link

 

Vill du ta del av de senaste nyheterna kan du starta en prenumeration på vårt nyhetsbrev.

Starta prenumerationOpens an external link

CO2-neutral med Volkswagen ID.

Volkswagen har signerat ett omfattande program för minskade koldioxidutsläpp för att år 2050 uppnå CO2-neutral balans inom alla områden − från fordonsflotta och produktion till administration.

Volkswagen Magasin

Utforska alla våra modeller

Kontakta oss