VW Touareg R i vinterlandskap
VW Touareg R i vinterlandskap
VW Touareg R i vinterlandskap

Erbjudanden

Aktuella erbjudanden

Just  nu har vi många fina erbjudanden på flera av våra modeller, både för dig som privat person och för företaget.

Klicka in här om du vill läsa mer:

Privatleasing

Business Lease

På den här sidan har vi valt att lista några aktuella erbjudanden men du kan alltid gå till modellsidorna för att hitta fler.

Till modellöversikten

Volkswagen Arteon Shooting Brake

Helt nya Arteon Shooting Brake - 379 900 kr

En praktisk bil behöver inte innebära att den inte samtidigt kan vara elegant. Designen på nya Arteon Shooting Brake talar sitt tydliga språk, där den breda kylargrillen och eleganta taklinjen är en del av den exklusiva nya designen, samtidigt som bagageutrymmet är imponerande stort.

Business Lease från 5 675 kr/mån
Förmånsvärde: 3 423 kr/mån
Kontakta återförsäljare
Läs mer om Arteon Shooting Brake

Volkswagen ID.4 parkerad vid skog

Vår elektriska SUV ID.4 - från 446 900 kr

Vår första helt eldrivna SUV med dragkrok och takreling som standard och en räckvidd upp till 52 mil. Dessutom har den en fantastisk design kombinerat med vändradien hos en småbil och imponerande utrymmen.
 
Kvinna framför Volkswagen ID.3

Helt nya Tiguan - från 289 900 kr

Alla har olika behov av att åka långt eller kort, lämna på förskolan, köra byggvaror, ta bilen till jobbet, lyssna igenom favoritspellistan, fylla bagaget med vintersportutrustning eller kanske till och med dra en och annan häst. Det är precis det som är idén med nya Tiguan – att vara en mångsidig, uppkopplad och säker hjälp. Alla dagar i veckan. 

 
Volkswagen Passat Sportscombi

Passat Sportscombi GT TDI 200 DSG 4MOTION Executive R Edition

Rymlig, komfortabel och välutrustad. Nya Passat Sportscombi Executive R Edition har gott om utrymme för såväl passagerare som last. Den är även utrustad med bländfria smarta strålkastare, R-Line designpaket, 18 tums lättmetallfälgar, adaptiv farthållare med nödbroms, filhållnings- och köassistent, elbaklucka, trådlös smartphonekoppling med mera.

Business Lease från 3 695 kr/mån  
Förmånsvärde: 2 428 kr/mån

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev håller du dig uppdaterad om vad som händer inom Volkswagen. Vårt nyhetsbrev skickas ut ett antal gånger per år och innehåller spännande nyheter, tips och erbjudanden.

Vi rekommenderar att du uppdaterar din webbläsare

För att få en bättre upplevelse kan du använda Chrome eller Firefox..