En ID.4 och en ID.3 står parkerade vid en fotbollsplan

Erbjudanden

Erbjudanden

Här hittar du några av våra aktuella erbjudanden och pågående kampanjer. För att hitta fler erbjudanden på våra bilar kan du alltid besöka våra modellsidor.

Allt du behöver för att resa är ID.

Med ett nationellt ID-kort kan du resa inom större delen av Europa, och med en ID i vår elektriska familj färdas du dessutom helt på el. ID.4 och ID.5 är stora nog att fungera i vardagslivet – och på semestern. De är helt uppkopplade, räckvidden är lång och de finns med fyrhjulsdrift. Tillsammans elektrifierar vi sommaren.

ID.4.

ID.4 har gott om utrymme både för passagerare och sommarens packning, oavsett om det handlar om våtdräkter, vandringsryggsäckar eller kanske badflamingos. ID.4 är helt uppkopplad, du kommer upp till 51 mil mellan laddningarna och säkerheten är femstjärnig.

ID.5 GTX.

Mångsidiga ID.5 GTX har gott om plats för semestern under de sportiga coupélinjerna. Den har dessutom extra kraft med dubbla elmotorer, har 4MOTION fyrhjulsdrift och säkerheten är femstjärnig. Du kommer upp till 49 mil mellan laddningarna och du kan snabbladda upp till 10 mil på 6 minuter. Dessutom kan du dra upp till 1,2 ton.

Hemestertips: turista med stort T.

De är sportiga men samtidigt rymliga och du sitter lite högre med god överblick. De kompakta suvarna T-Cross och T-Roc är som gjorda för svemesteräventyr runt om i landet i sommar. Och alla andra årstider.

T-Cross.

T-Cross är suven som kombinerar kompakta yttermått med rymlighet och sportig smidighet. Bagageutrymme och baksäte är flexibla så du kan anpassa bilen till dina behov av att lasta olika saker. Att du sitter lite högre med god överblick är förstås perfekt både för körningen och för att se sevärdheterna längs vägarna. Den har gott om uppkopplade möjligheter och säkerheten är femstjärnig tack vare avancerad säkerhetsteknik.

T-Roc.

Komponera din egen T-Roc. Det här är den kompakta suven som du har ovanligt stora möjligheter att få precis som du vill. Du har inte mindre än 16 färgkombinationer att välja bland, och flera fälgar att matcha med. Vill du göra den mer speciell kan du välja den med svart tak eller panoramaglastak. På insidan har du flera spännande val att göra i en interiör med hög kvalitetskänsla. Säkerhetsnivån är femstjärnig och T-Roc hjälper dig i körningen tack vare avancerade assistanssystem.

Tiguan laddhybrid.

Laddbara Tiguan eHybrid klarar vardagspendlingen helt på el upp till 49 km och är redo för riktigt långa färder när så behövs. Den är rymlig i både kupén och bagageutrymmet, den är full med säkerhetsfunktioner, fullt uppkopplad och kan dra upp till 1,8 tons släpvagnsvikt. Den är helt enkelt en mångsidig hjälp för dig. Alla dagar i veckan.

Bygg din Tiguan eHybridOpens an external link

Hitta en Tiguan eHybrid med snabb leveransOpens an external link

Golf R "20 Years"

Volkswagen R firar 20-årsjubileumet för Golf R med en exceptionell specialutgåva. Vissa saker kan inte uttryckas med ord. Golf R är en av dem. Den ger en körglädje utan vokabulär. Känslornas värld tar över när man trycker på R-knappen. Då är det dags att uppleva R.

Välj och bygg Golf R "20 år"

Touareg parkerad på en stenstrand med havet i bakgrunden

Touareg Edition X

Touareg Edition X är fullutrustad med bland annt 4MOTION fyrhjulsdrift och teknik som hjälper dig i körningen, till exempel Night Vision som upptäcker människor och djur i mörker, adaptiv luftfjädring och fjärrstyrd parkeringsvärmare. Allt för att du ska ta dig fram säkert och bekvämt.

Bygg din Touareg Edition XOpens an external link

Touareg Edition X med Business LeaseOpens an external link

Passat Sportscombi i rörelse

Passat Sportscombi GT Executive Edition

Denna välutrustade version av Passat Sportscombi ger dig de rätta förutsättningarna att ta dig fram längs vägarna. Passat Sportscombi GT Executive Edition är mer uppkopplad än någonsin och med 4MOTION fyrhjulsdrift kan du räkna med ett fast grepp om vägarna.

Bygg din Passat Sportscombi GT Executive EditionOpens an external link

Kontakta återförsäljare

Serviceavtal från 99 kr/månad

När du finansierar din bil hos oss. Välj bland vårt utbud av begagnade Volkswagen.

Collage begagnade VW bilar: Golf, T-Cross, Polo

Fler aktuella erbjudanden

Just nu har vi många fina erbjudanden på flera av våra modeller, både för dig som privatperson och för företaget. Klicka in här om du vill läsa mer:

Privatleasing onlineOpens an external link

Business Lease onlineOpens an external link

Du kan också besöka våra modellsidorna för att se vilka erbjudanden som finns.

Till modellöversikten

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev håller du dig uppdaterad om vad som händer inom Volkswagen. Vårt nyhetsbrev skickas ut ett antal gånger per år och innehåller spännande nyheter, tips och erbjudanden.

Upptäck mer

Kontakta oss

Upptäck mer