En vit Passat Sportscombi parkerad vid en sjö.

Erbjudanden

Erbjudanden

Här hittar du några av våra aktuella erbjudanden. Du kan också besöka våra modellsidor för att hitta priser och erbjudanden för specifika modeller. 

Just nu kan vi erbjuda flera av våra mest populära elbilar med snabb leverans. Nya ID.3 har en leveranstid på omkring 2 till 3 månader. Just nu finns ett stort urval helt nya ID.4 och ID.5 för omgående leverans hos våra Volkswagenpartner.Opens an external link

Våra aktuella tjänstebilserbjudanden hittar du här.

Se erbjudanden

Se erbjudanden för elbilar

Till modellsidornaOpens an external link

Erbjudanden

Vårkampanj

Vårkampanj

Just nu kan vi erbjuda flera av våra mest populära modeller till riktigt bra kampanjpriser. Modellerna är rikligt utrustade och anpassade för svenska förhållanden. 

Oavsett om du vill ha elbil eller förbränningsbil, tvåhjulsdrift eller fyrhjulsdrift, manuell eller automatisk växellåda – så finns det en Editionsmodell för dig.

Nya Golf

Med sina eleganta designelement och mångsidiga funktioner är nya Golf den perfekta följeslagaren för ditt vardagsliv. Med ökad prestanda och innovativa tekniklösningar får du ännu mer komfort på dina resor.

Privatleasa nya Golf Edition från 3 995kr/månOpens an external link

Nya Golf Sportscombi

Mångsidig och dynamisk ger Golf Sportscombi utrymme att växa. Med tanke på att du ofta kanske har fullastade händer blir vardagen mycket smidigare med Easy Open & Close-funktionen (tillval). Med hjälp av den kan bagageutrymmet enkelt öppnas och stängas.

Privatleasa nya Golf Sportscombi från 3 695kr/mån – kontakta närmaste  Volkswagenpartner

En röd VW Arteon Shooting Brake i rörelse

ID.3

Nu uppdaterad, uppgraderad och laddad med egenskaper som snabbare och enklare laddning, högre kvalitetskänsla, automatisk parkering och mycket mer.

Bygg ID.3Opens an external link

Grön Taigo parkerad framför vit husvägg

Taigo

Taigo har tilltalande detaljer och hanterar på ett smidigt sätt såväl vägarna som vardagens utmaningar. Den har gott om utrymme för passagerare och bagage, och du kan välja till dragkrok om du behöver lasta mer. Gör varje dag mer minnesvärd med den kompakta suven. 

Privatleasa Taigo från 3 795 kr(lagerbilar)Opens an external link

Läs mer om Taigo

Volkswagen Passat Alltrack längs en väg med skog i bakgrunden

Nya Passat  

Det finns många aspekter på framgång. Men det är ofta detaljer i vardagen som gör skillnad. Som att anlända avslappnad till sin destination – oavsett om det är en affärslunch eller fotbollsträning för barnen. Nya Passat, som för övrigt i framtiden bara kommer att finnas i kombiversion, erbjuder dig nu mer utrymme än någonsin tidigare och imponerar med sin sportiga design, höga komfortnivå och innovativa teknik.

Bygg nya PassatOpens an external link

Privatleasing från 4 995 kr/månOpens an external link

Volkswagen Tiguan Allspace parkerad vid en sjö

Nya Tiguan

Den tredje generationen av Volkswagen Tiguan är äntligen här – med ännu mer progressiv design och mängder av ny teknik.

Bygg nya TiguanOpens an external link

Elektriska erbjudanden

Just nu: ID. Charger Connect laddbox från Volkswagen för 1 899 kr

Med en laddbox kan du ladda din elbil upp till åtta gånger snabbare än via ett vanligt eluttag. Med vår smarta laddbox ID. Charger Connect, kan du till exempel koppla samman din laddbox med din smartphone – och därigenom styra allt från säkerhet och laddning via din mobiltelefon.

Vinterkampanj på våra elbilar

Just nu har vi vinterkampanj på våra elbilar i välutrustade Editionsmodeller. Hitta alla erbjudanden på kampanjsidan.

Fler aktuella erbjudanden

Just nu har vi många fina erbjudanden på flera av våra modeller, både för dig som privatperson och för företaget. Klicka in här om du vill läsa mer:

Privatleasing onlineOpens an external link

Business Lease onlineOpens an external link

Du kan också besöka våra modellsidor för att se vilka kampanjer som finns.

Till modellöversikten

Upptäck mer

Kontakta oss

Upptäck mer