En ID.4 och en ID.3 står parkerade vid en fotbollsplan

Erbjudanden

Erbjudanden

Här hittar du några av våra aktuella erbjudanden och pågående kampanjer. För att hitta fler erbjudanden på våra bilar kan du alltid besöka våra modellsidor.

ID.4.

I en ID.4 har du gott om plats för både passagerare och all typ av packning. Den är dessutom full av användbar teknisk utrusting, femstjärnig säkerhet och en räckvidd på upp till 51 mil.

ID.5 GTX.

ID.5 GTX har dubbla elmotorer, fyrhjulsdrift och kommer upp till 49 mil mellan laddningarna. Upptäck mer om den extra kraftfulla elsuvcoupén.

T-Cross.

Unikt mångsidig. Ojämförligt kompakt. En blandning av trendig crossover och vardagligt slitgöra. Kort sagt, T-Cross är en modern äventyrare och en mästare på förändring.

T-Roc.

Med vässad design, högre kvalitetsnivå på invändiga material, elegantare interiör och förbättrad teknik utstrålar nya T-Roc stort självförtroende och framhäver sin starka personlighet.

Tiguan laddhybrid.

Laddbara Tiguan eHybrid klarar vardagspendlingen helt på el upp till 49 km och är redo för riktigt långa färder när så behövs. Den är rymlig i både kupén och bagageutrymmet, den är full med säkerhetsfunktioner, fullt uppkopplad och kan dra upp till 1,8 tons släpvagnsvikt. Den är helt enkelt en mångsidig hjälp för dig. Alla dagar i veckan.

Bygg din Tiguan eHybridOpens an external link

Hitta en Tiguan eHybrid med snabb leveransOpens an external link

Golf R "20 Years"

Volkswagen R firar 20-årsjubileumet för Golf R med en exceptionell specialutgåva. Vissa saker kan inte uttryckas med ord. Golf R är en av dem. Den ger en körglädje utan vokabulär. Känslornas värld tar över när man trycker på R-knappen. Då är det dags att uppleva R.

Välj och bygg Golf R "20 år"Opens an external link

Touareg parkerad på en stenstrand med havet i bakgrunden

Touareg Edition X

Touareg Edition X är fullutrustad med bland annt 4MOTION fyrhjulsdrift och teknik som hjälper dig i körningen, till exempel Night Vision som upptäcker människor och djur i mörker, adaptiv luftfjädring och fjärrstyrd parkeringsvärmare. Allt för att du ska ta dig fram säkert och bekvämt.

Bygg din Touareg Edition X (Endast lagerbilar)Opens an external link

Kontakta återförsäljare

Passat Sportscombi i rörelse

Passat Sportscombi GT Executive Edition

Denna välutrustade version av Passat Sportscombi ger dig de rätta förutsättningarna att ta dig fram längs vägarna. Passat Sportscombi GT Executive Edition är mer uppkopplad än någonsin och med 4MOTION fyrhjulsdrift kan du räkna med ett fast grepp om vägarna.

Bygg din Passat Sportscombi GT Executive Edition (Endast lagerbilar)Opens an external link

Kontakta återförsäljare

Fler aktuella erbjudanden

Just nu har vi många fina erbjudanden på flera av våra modeller, både för dig som privatperson och för företaget. Klicka in här om du vill läsa mer:

Privatleasing onlineOpens an external link

Business Lease onlineOpens an external link

Du kan också besöka våra modellsidorna för att se vilka erbjudanden som finns.

Till modellöversikten

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev håller du dig uppdaterad om vad som händer inom Volkswagen. Vårt nyhetsbrev skickas ut ett antal gånger per år och innehåller spännande nyheter, tips och erbjudanden.

Upptäck mer

Kontakta oss

Upptäck mer