En ID.4 och en ID.3 står parkerade vid en fotbollsplan

Erbjudanden

Erbjudanden

Här hittar du några av våra aktuella erbjudanden och pågående kampanjer. För att hitta fler erbjudanden på våra bilar kan du alltid besöka våra modellsidor.

Elsuvcoupén ID.5

Tillökning i elektriska familjen.

Nya ID.5 är helt eldriven, koldioxidneutral när den levereras och erbjuder smart, kraftfull elektrisk körning. Det mest utmärkande med nytillskottet i ID.familjen är att den förenar funktion och utrymme med sportiga coupélinjer. Välkommen att upptäcka mer om nya elsuvcoupén.

Elsuvcoupén ID.5 GTX. Dubbla motorer och fyrhjulsdrift.

Extra kraft i ny form.

Nya ID.5 GTX är helt eldriven, koldioxidneutral när den levereras och förenar funktion och utrymme med sportiga coupélinjer. Det mest utmärkande med den är den elektrifierande kraften. ID.5 GTX har dubbla elmotorer och fyrhjulsdrift. Den kan till och med ladda kraftfullt – upp till 10 mil på bara 6 minuter. Upptäck mer om den extra kraftfulla elsuvcoupén.

ID.3.

ID.3 bjuder på en elektrifierande upplevelse på vägen, samtidigt som den är rymlig för sin storlek, fullt uppkopplad och uppdaterar sig trådlöst med den allra senaste programvaran. Beroende på batteristorlek kommer du upp till 54 mil mellan laddningarna och snabbladdar 29 mil på en halvtimme.

Bygg din ID.3Opens an external link

Hitta en ID.3 med snabb leveransOpens an external link

Privatleasa din ID.3 från 4 295 kr/månOpens an external link

ID.4.

En rymlig familjesuv som tar dig upp till 51 mil mellan laddningarna, och snabbladdar 32 mil på en halvtimme. Behöver du lasta extra mycket? Takreling är standard och dragkrok finns som tillval. Utsedd till World Car of the Year 2021 av motorjournalister världen över, och finns även i en fyrhjulsdriven version, ID.4 GTX.

Bygg din ID.4Opens an external link

Hitta en ID.4 med snabb leveransOpens an external link

Privatleasa din ID.4 från 5 095 kr/månOpens an external link

En röd T-Roc Cab parkerad vid sidan av gatan.

Komponera din egen nya T-Roc.

16 färgkombinationer. Många interiöra designdetaljer att välja bland. Ett brett sortiment av fälgar. Informationen visas som du vill på skärmarna. Svart tak, panoramasoltak eller inget tak alls. Framhjulsdrift eller 4MOTION fyrhjulsdrift. Du har osedvanligt stora möjligheter att få nya sportiga kompakt-suven T-Roc precis som du vill ha den.

Tiguan laddhybrid.

Laddbara Tiguan eHybrid klarar vardagspendlingen helt på el upp till 49 km och är redo för riktigt långa färder när så behövs. Den är rymlig i både kupén och bagageutrymmet, den är full med säkerhetsfunktioner, fullt uppkopplad och kan dra upp till 1,8 tons släpvagnsvikt. Den är helt enkelt en mångsidig hjälp för dig. Alla dagar i veckan.

Bygg din Tiguan eHybridOpens an external link

Hitta en Tiguan eHybrid med snabb leveransOpens an external link

T-Roc

Med vässad design, högre kvalitetsnivå på invändiga material, elegantare interiör och förbättrad teknik utstrålar nya T-Roc stort självförtroende och framhäver sin starka personlighet.

Bygg din T-RocOpens an external link

Privatleasa T-Roc från 3 260 kr/månOpens an external link

Touareg parkerad på en stenstrand med havet i bakgrunden

Touareg Edition X

Touareg Edition X är fullutrustad med bland annt 4MOTION fyrhjulsdrift och teknik som hjälper dig i körningen, till exempel Night Vision som upptäcker människor och djur i mörker, adaptiv luftfjädring och fjärrstyrd parkeringsvärmare. Allt för att du ska ta dig fram säkert och bekvämt.

Bygg din Touareg Edition XOpens an external link

Touareg Edition X med Business LeaseOpens an external link

Passat Sportscombi i rörelse

Passat Sportscombi GT Executive Edition

Denna välutrustade version av Passat Sportscombi ger dig de rätta förutsättningarna att ta dig fram längs vägarna. Passat Sportscombi GT Executive Edition är mer uppkopplad än någonsin och med 4MOTION fyrhjulsdrift kan du räkna med ett fast grepp om vägarna.

Bygg din Passat Sportscombi GT Executive EditionOpens an external link

Kontakta återförsäljare

Serviceavtal från 99 kr/månad

När du finansierar din bil hos oss. Välj bland vårt utbud av begagnade Volkswagen.

Collage begagnade VW bilar: Golf, T-Cross, Polo

Fler aktuella erbjudanden

Just nu har vi många fina erbjudanden på flera av våra modeller, både för dig som privatperson och för företaget. Klicka in här om du vill läsa mer:

Privatleasing onlineOpens an external link

Business Lease onlineOpens an external link

Du kan också besöka våra modellsidorna för att se vilka erbjudanden som finns.

Till modellöversikten

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att prenumerera på vårt nyhetsbrev håller du dig uppdaterad om vad som händer inom Volkswagen. Vårt nyhetsbrev skickas ut ett antal gånger per år och innehåller spännande nyheter, tips och erbjudanden.

Upptäck mer

Kontakta oss

Upptäck mer