En vit Passat eHybrid körandes på en väg.

Våra laddhybrider

En elmotor som är perfekt för att köra runt i stan med. En bensinmotor som gör de längre turerna till ett nöje. Med en knapptryckning kombinerar du båda till en ”boost” med ren GTE-kraft. Här nedanför hittar du våra laddhybrid-modeller.

Bensindrift plus eldrift. Det bästa av två världar.

 • Tiguan eHybrid

  Nya Laddhybriden Tiguan eHybrid  kommer med två olika systemeffekter – 204 hk respektive 272 hk. Dessutom med en elektrisk räckvidd på upp till cirka 120 km (WLTP).

 • Golf GTE körbild från sidan

  Golf GTE

  Här får du en kombination av två bra egenskaper. En väl beprövad bensinmotor för längre sträckor och en elmotor för kortare turer. Med plugin-hybriden Golf GTE kan du ladda batteriet till elmotorn på bara cirka 4 timmar med laddbox. Då har du återigen en räckvidd på upp till 62 km (NEDC).

 • Touareg R eHybrid

  Touareg R eHybrid

  Den nya versionen av Touareg R representerar fortsättningen på ett genomgående testat och beprövat koncept: Det är en laddhybrid från Volkswagen R och därmed en symbios av hög prestanda och effektiv elektrisk drivning. Kör upp till 50 kilometer på en laddning, enligt WLTP.

 • Volkswagen Arteon Shooting Brake eHybrid

  Arteon Shooting Brake eHybrid

  Arteon Shooting Brake eHybrid kombinerar de egenskaper som utmärker en långfärdsbil med de fördelar det innebär att kunna köra eldrivet. Tack vare sin räckvidd på eldrift på upp till 57 kilometer kan det stora flertalet av de som pendlar till jobbet uppnå noll lokala utsläpp under större delen av deras dagliga resor.

 • Passat GTE sportscombi

  Passat eHybrid

  Nya laddhybriderna Passat eHybrid har en systemeffekt på 204 hk respektive 272 hk. Dessutom en elektrisk räckvidd på upp till 131 km (WLTP, beroende på utrustningsversion) något som gör Passat eHybrid till en elbil i vardagen.

Frågor & svar om elbilar

Elbilarna kommer förändra våra liv. Många saker kommer bli lättare och smartare. Elbilar är framtiden men det finns många frågor. Här har vi samlat de vanligaste frågorna gällande elbilar.

Bilar i lager för snabb leverans