Passat GTE sportscombi står på laddning utanför garage

Våra laddhybrider

Bensindrift plus eldrift. Det bästa av två världar.

En elmotor som är perfekt för att köra runt i stan med. En bensinmotor som gör de längre turerna till ett nöje. Med en knapptryckning kombinerar du båda till en ”boost” med ren GTE-kraft. Här nedanför hittar du våra laddhybrid-modeller.

Våra laddhybrider:

• Touareg R PHEV
Passat Sportscombi GTE
Golf GTE
Tiguan eHybrid
• Arteon eHybrid 
• Arteon Shooting Brake eHybrid

VW Touareg R PHEV som laddhybrid

Touareg R PHEV

Nya Touareg R PHEV som pluginhybrid är vår kraftfullaste serietillverkade Volkswagen någonsin, med en genomtänkt balans mellan eldrift och bensindrift plus fantastisk prestanda. Räckvidden på enbart eldrift är upp till 47 km enligt WLTP.

Upptäck Touareg R PHEV

Passat GTE sportscombi står på laddning utanför garage

Passat Sportscombi GTE

Nya Passat GTE har 40 % längre räckvidd på el, så du kan köra utsläppsfritt ännu mer – upp till 56 kilometer på en laddning. När det sedan är dags att åka långt, på helger och semestrar, gör du det bränslesnålt eftersom hybridtekniken håller nere förbrukningen.

Upptäck Passat Sportscombi GTE

VW Golf GTE från sidan

Golf GTE

Här får du en kombination av två bra egenskaper. En väl beprövad bensinmotor för längre sträckor och en elmotor för kortare turer. Med plugin-hybriden Golf GTE kan du ladda batteriet till elmotorn på bara cirka 4 timmar med laddbox. Då har du återigen en räckvidd på upp till 62 km (NEDC).

Upptäck Golf GTEOpens an external link

Tiguan eHybrid

Nu elektrifieras Tiguan med en ny modern laddhybridversion. Nya Tiguan eHybrid kan köras i helt elektriskt läge i upp till 49 km enligt WLTP och därmed utan lokala utsläpp. eHybrid är ett motoralternativ som går att välja till Tiguan Elegance och Tiguan R-Line när du bygger din bil.

Upptäck Tiguan

Volkswagen Arteon

Arteon eHybrid och nya Arteon Shooting Brake eHybrid

Arteon eHybrid och Arteon Shooting Brake eHybrid kombinerar de egenskaper som utmärker en långfärdsbil med de fördelar det innebär att kunna köra eldrivet. Tack vare sin räckvidd på eldrift på upp till 59 kilometer respektive 57 kilometer kan det stora flertalet av de som pendlar till jobbet uppnå noll lokala utsläpp under större delen av deras dagliga resor.
 
 

Ladda bilen med 100 % förnybar energi. Just nu tre år fritt!

Vi är glada över att tillsammans med Jämtkraft kunna erbjuda förnybar energi till din laddbara bil. Just nu får du ett fördelaktigt elavtal med 100 % förnybar el från jämtländsk vattenkraft. Ingenting annat. Och i avtalet ingår inte mindre än tre års fri laddning av bilen där hemma. Allt för att du ska kunna köra förnybart med din laddbara bil.

Frågor & svar om elbilar

Elbilarna kommer förändra våra liv. Många saker kommer bli lättare och smartare. Elbilar är framtiden men det finns många frågor. Här har vi samlat de vanligaste frågorna gällande elbilar.