Passat GTE sportscombi står på laddning utanför garage

Våra laddhybrider

Bensindrift plus eldrift. Det bästa av två världar.

En elmotor som är perfekt för att köra runt i stan med. En bensinmotor som gör de längre turerna till ett nöje. Med en knapptryckning kombinerar du båda till en ”boost” med ren GTE-kraft. Här nedanför hittar du våra laddhybrid-modeller.

Våra laddhybrider:

• Touareg R PHEV
Passat Sportscombi GTE
Golf GTE
Tiguan eHybrid
• Arteon Shooting Brake eHybrid

VW Touareg R eHybrid

Touareg R eHybrid

Den nya versionen av Touareg R representerar fortsättningen på ett genomgående testat och beprövat koncept: Det är en laddhybrid från Volkswagen R och därmed en symbios av hög prestanda och effektiv elektrisk drivning. Kör upp till 50 kilometer på en laddning, enligt WLTP.

Upptäck Touareg R eHybrid

Passat GTE sportscombi står på laddning utanför garage

Passat Sportscombi GTE

Nya Passat GTE har 40 % längre räckvidd på el, så du kan köra utsläppsfritt ännu mer – upp till 56 kilometer på en laddning. När det sedan är dags att åka långt, på helger och semestrar, gör du det bränslesnålt eftersom hybridtekniken håller nere förbrukningen.

Upptäck Passat Sportscombi GTE

VW Golf GTE från sidan

Golf GTE

Här får du en kombination av två bra egenskaper. En väl beprövad bensinmotor för längre sträckor och en elmotor för kortare turer. Med plugin-hybriden Golf GTE kan du ladda batteriet till elmotorn på bara cirka 4 timmar med laddbox. Då har du återigen en räckvidd på upp till 62 km (NEDC).

Upptäck Golf GTEOpens an external link

Volkswagen Arteon

Arteon Shooting Brake eHybrid

Arteon Shooting Brake eHybrid kombinerar de egenskaper som utmärker en långfärdsbil med de fördelar det innebär att kunna köra eldrivet. Tack vare sin räckvidd på eldrift på upp till 57 kilometer kan det stora flertalet av de som pendlar till jobbet uppnå noll lokala utsläpp under större delen av deras dagliga resor.
 

Frågor & svar om elbilar

Elbilarna kommer förändra våra liv. Många saker kommer bli lättare och smartare. Elbilar är framtiden men det finns många frågor. Här har vi samlat de vanligaste frågorna gällande elbilar.