En röd ID.5 GTX fotad snett bakifrån, parkerad utanför en villa.

Elsuvcoupén ID.5 GTX. Dubbla motorer och 4MOTION.

Just nu erbjuder vi snabb leverans på cirka 2 till 3 månader på ID.5 GTX.

  • Pris från688 900 kr
  • Räckvidd531 km
  • Dragvikt1 200 kg
Vinterkampanj

ID.5 GTX Edition

Vinterkampanj

ID.5 GTX Edition

Just nu erbjuder har vi kampanjpris på uppdaterade ID.5 GTX Edition. 

Vi har också kampanjpriser på flera andra modeller.

Extra kraft i ny form.

Imponerar i längden

Fyrhjulsdrift med dubbla motorer, strömlinjeformad kaross och acceleration som får dig att tappa andan. Upplev sportiga elektriska prestanda i en ID. som kombinerar ansvarsfull körning med sann körglädje.

En röd VW ID.5 GTX sedd snett bakifrån körandes på en bergsväg.

4MOTION fyrhjulsdrift med dubbla motorer

Sportig körglädje för dig som ibland vill köra till platser som inte går att nå på asfalterade vägar.

Interiör från en röd VW ID.5 GTX där man ser ratten, huvudskärmen, sätena, instrumentpanelen och backspegeln.

För stora äventyr

Den intelligent och generöst utformade interiören med öppna utrymmen ger dig mer frihet och utrymme för allt som är viktigt för dig.

En röd VW ID.5 GTX stående framför ett hus. Bilen är ansluten till en laddbox med en kabel.

Helt elektrisk körglädje med ID.5 GTX

ID.5 GTX kombinerar styrkan hos en suv med elegant coupédesign och hållbar körglädje hos en ID. Upplev inspirerande elektrisk prestanda.

Testrapporter & Omdömen

Motorpressen om ID.5 GTX

”Sportig och säker – med digitala finesser”

Köpa & Äga

Privatleasa din nya Volkswagen

Med Volkswagen Privatleasing får du ett enkelt bilinnehav, gör som många andra och leasa din bil. Du betalar ingen insats och betalar endast en kostnad per månad. När leasingavtalet löper ut lämnar du enkelt tillbaka din bil till din återförsäljare. Du behöver alltså inte bry dig om bilens framtida värde.

Förmånligt enkelt. Business Lease.

Attraktivt helhetserbjudande. Leasing, serviceavtal och försäkring samlat på en faktura. 

Service för din ID.5 GTX

På den här sidan hittar du användbar information om underhåll och inspektion av din ID.5 GTX. Här kan du till exempel ta reda på när en service behövs eller läsa mer om omfattningen av olika inspektioner. Är du redan bekant med våra +däck? De är optimerade för lågt rullmotstånd och är särskilt energieffektiva för elbilar. Din ID.5 GTX har redan sådana däck installerade från fabrik som standardutrustning. Du hittar alla fördelar här tillsammans med annan information.

Gör bytet nu: Volkswagen Lease&Care från Volkswagen Financial Services ger dig lugn i sinnet.

Vill du få alla fördelar med en elbil, samtidigt som du slipper oroa dig? I så fall är Lease&Care något för dig. Då får du både leasing och service i samma paket, till mycket konkurrenskraftigt pris.

Så fungerar värmepumpen i en ID. 5 GTX

--:--

Exteriör & Interiör

--:--

Kommunicera med ljus

Omgivningen lyser verkligen upp redan vid första anblicken av nya ID.5 GTX, med innovativa funktionen IQ.LIGHT. Matristekniken gör att du kan köra permanent med helljus utan att blända andra trafikanter. Mellan LED-matrisstrålkastarna och Volkswagen-märket sträcker en elegant ljuslist ut sig. Och logotypen som möter trafikanterna framtill återkommer där bak, tillsammans med 3D LED-bakljus med animerat bromsljus och integrerade dynamiska blinkers som anger den avsedda riktningen med en dynamiskt flödande ljusrörelse.

Sportig in i minsta detalj

Kraftfull, sportig och uttrycksfull. Med sin karakteristiska karosslinje sticker nya ID.5 GTX ut i sin klass. Den känns tydligt igen som en GTX tack vare 20-tums lättmetallfälgar i exklusiv GTX-design, takramlisten och C-stolparna i antracit och det svarta taket som är typiskt för ID.5 och som skiljer den från andra modeller. Ytterligare en höjdpunkt är den aerodynamiska konturen på den mjukt sluttande bakdelen med den distinkta bakspoilern. Spoilern ger toppmodellen inom ID.-familjen ett sportigt och personligt utseende. Speciellt när den körs av dig.

Boka provkörning av ID.5 GTX

Vill du uppleva ID.5 GTX i verkligheten?

Föreslå en tid för provkörning, så kommer en Volkswagen-återförsäljare att kontakta dig.

Red VW ID.5 GTX driving dynamically on a mountain road. View of front, wheels and side.

IQ.Drive & Teknik

IQ. Drive – Våra assistanssystem

IQ. Drive – Våra assistanssystem

Travel Assist med molndata.

Din ID.5 GTX har som standard nödbromssystemet Front Assist. Car2X-varningssystemet för trafikfara är också standardutrustning. På begäran kan ID.5 GTX utrustas med ytterligare assistanssystem, till exempel Travel Assist.

Fullt uppkopplad med din ID.5 GTX

Volkswagens uppkopplingsmöjligheter ger dig mer bekvämlighet och underhållning. Genom att ansluta din ID.5 GTX till internet och din smarta mobiltelefon kan du ta dig dit du ska på ett mer avslappnat sätt – det enda du behöver göra är att köra.