Volkswagen T-Rock kör med vinterdäck i vinterlandskap
Volkswagen T-Rock kör med vinterdäck i vinterlandskap
Volkswagen T-Rock kör med vinterdäck i vinterlandskap
Volkswagen T-Rock kör med vinterdäck i vinterlandskap

Däck & Fälg 

Däck & Fälg 

Lämna inte säkerheten åt slumpen

När vi utvecklar en ny bilmodell tänker vi på att däcken är bilens enda kontakt med vägen som är knappt större än fyra fotavtryck. Därför lämnar varje ny Volkswagen fabriken med däck och fälgar vars egenskaper är optimerade för just den specifika modellen.

Hitta däck och fälgar via Volkswagen Tillbehörskatalog

Med Volkswagen originalfälgar och premiumdäck från världens ledande däcktillverkare kan du vara säker på att körsäkerheten, körglädjen och prestandan i din Volkswagen fortsätter att vara på topp, år efter år, i ur och skur. Så lämna inte säkerheten åt slumpen. Prata med oss när det är dags för nya däck och fälgar till din Volkswagen. Vi vet vad som passar på din bil. Vi byggde den ju. 

Kontakta din Volkswagen-återförsäljare

Hitta närmaste serviceverkstad

Prata däck med de som kan din Volkswagen

Däcken på din Volkswagen är viktiga. Kanske viktigare än du inser. Ett bildäck rullar under sin livslängd i genomsnitt varv runt jorden och utsätts för ständigt skiftande väder-, temperatur- och körförhållanden. För att garantera att din Volkswagen behåller sina goda kör- och bromsegenskaper i alla lägen, inte minst i en skarp trafiksituation, samarbetar vi med världens ledande däcktillverkare för att kunna erbjuda ett brett utbud av sommar- och vinterdäck som är optimerade för just din bil.

Prata däckval, hjulbyte eller däckförvaring med din Volkswagen Serviceverkstad eller hitta däck som passar din Volkswagen i vår tillbehörskatalog. 

Fortsätt till Volkswagen Originaltillbehörskatalog
Hitta din närmaste däckexpert!

Närbild på VW fälg
Närbild på VW däck

Volkswagen Originalfälgar - när design blir en säkerhetsdetalj

En fälg ska fungera felfritt och se snygg ut under många hårda mil. Originalfälgar från Volkswagen är en kvalitetsprodukt som genomgått hårda tester för att erbjuda högsta möjliga precision, säkerhet och livslängd. Volkswagen Originalfälgar finns i en mängd varianter, storlekar och dimensioner för alla smaker. Satsa på kvalitet som gör ett starkt och stilrent intryck – hitta dina nya Volkswagen Originalfälgar i vår tillbehörskatalog eller prata fälgar, dimensioner och modeller med din Volkswagen-återförsäljare/serviceverkstad. 

Fortsätt till Volkswagen tillbehörskatalog  
Kontakta din Volkswagen-återförsäljare  
Kontakta din Volkswagen Serviceverkstad

Däck- och hjulbyte – låt de som kan din Volkswagen byta hjul och däck på din bil

Dags för hjulbyte? Se till att vara ute i god tid och låt oss byta hjulen åt dig! Boka tid hos din Volkswagen Serviceverkstad – vi kontrollerar dina däck och fälgar efter skador och monterar hjulen snabbt och korrekt så att du kör säkert när våren är i antågande.

Behöver du nya däck till din Volkswagen? Vi hjälper vi dig att hitta rätt däckmodell och korrekta däckdimensioner till din bil. En av fördelarna med att ha byggt din Volkswagen är nämligen att vi vet exakt vad som passar till den. 

Kontakta din Volkswagen Serviceverkstad
Hitta din närmaste däckexpert!

A VW service employee fixes the wheel after the tyre change of a blue VW car
VW tyre bags – Volkswagen Accessories Exterior

Däckförvaringservice – smidigare och säkrare blir det inte

Spar tid och utrymme – låt oss skifta hjulen åt dig och så förvarar vi sommar- eller vinterhjulen du inte använder. Du bokar tid för hjulbyte, vi monterar dina hjul korrekt och förvarar de andra hjulen i en sval, mörk och torr miljö. Dessutom ser vi till att kontrollera däckens mönsterdjup och balansera om hjulen så att däck och fälgar är i topptrim när det är dags att skifta hjul nästa gång. Med vår hjulförvaringsservice slipper du ha hjulen liggande hemma och så vet du att du kör maximalt säkert när den nya säsongen kommer. Smidigare och säkrare blir det inte. Kontakta din Volkswagen Serviceverkstad så löser vi hjulfrågan åt dig.

Hitta Volkswagen Serviceverkstad

Vi rekommenderar att du uppdaterar din webbläsare

För att få en bättre upplevelse kan du använda Chrome eller Firefox..