Du använder en gammal webbläsare

Denna site fungerar bäst i nyare webbläsare, testa till exempel Google Chrome för en bättre upplevelse.

Data­skydds­förordningen och vår hantering av personuppgifter

Vad är cookies?

En cookie är en liten textfil som sparas ned till din enhet när du besöker en hemsida. Cookien tillåter hemsidan att känna igen din enhet och komma ihåg om du har besökt hemsidan tidigare. Cookies används till att ge dig som besökare en bättre upplevelse av webbplatsen, de används även för att ge dig tillgång till olika funktioner.

I en cookie är det möjligt att se/följa en användares surfande och vi använder cookies för att administrera och anpassa dina besök i våra onlinetjänster samt erbjuda tillgång till särskilt utvalda delar i våra onlinetjänster. På den här sidan kan du läsa mer om de olika typerna av cookies som vi använder.

För att få reda på mer om cookies, inklusive hur du kan se vilka cookies som har placerats på din enhet och hur du kan hantera och ta bort dem, besök www.allaboutcookies.org eller www.minacookies.se

För att uppdatera vilka typer av cookies vi får använd klicka här.

Hantering av personuppgifter

Dataskyddsförordningen, eller GDPR (General Data Protection Regulation), är en ny EU-gemensam förordning som trädde i kraft den 25 maj 2018 i hela EU. GDPR ersatte den svenska Personuppgiftslagen (PuL) och har utformats för att stärka den enskildes rättigheter.

De personuppgifter som vi hämtar in om dig är nödvändiga för att vi bl.a. ska kunna hantera dig som kund, fullgöra våra avtalsförpliktelser och tillhandahålla våra tjänster.

Uppgifterna kan också komma att användas för marknadsföring genom till exempel brev, mail eller sms. Vi delar även personuppgifter till bolag som vi samarbetar med. Personuppgifter lagras inte längre än nödvändigt.

Mer information om hur vi hanterar dina personuppgifter hittar du via nedanstående länkar.