Mobilitetsgaranti - En varningstriangel på vägen, kvinna med reflexväst sitter vid en bil

Mobilitetsgaranti - hjälp på vägen

På väg till jobbet, sommarstugan eller ute på semester? När oturen är framme och bilen inte går att starta spelar det ingen roll var du befinner dig, eller vilken dag och tid det är. Med Volkswagen Mobilitetsgaranti kan du alltid känna dig trygg med att få hjälp på vägen. Här kan du läsa mer om mobilitetsgarantin och även ta del av vanliga frågor och svar angående garantin.

Dygnet runt, alla dagar i veckan – i hela Europa

Skärmen på en mobiltelefon som ringer larmcentralen efter akut driftstopp

När du och din Volkswagen behöver en hjälpande hand finns vi där för dig. Dygnet runt, alla dagar i veckan – i hela Europa. Om din bil stannar längs vägen eller inte går att starta erbjuder vi fri bärgning och fri lånebil. Vill du hellre ha en fri övernattning eller fortsätta resan med exempelvis tåg eller taxi till ett liknande pris täcker vi kostnaden. Volkswagens mycket omfattande Mobilitetsgaranti ingår när du köper en ny bil direkt av våra återförsäljare och förlängs sedan automatiskt till nästa servicetillfälle när du servar bilen hos en auktoriserad Volkswagen-verkstad.


Ring vår dygnet runt-öppna larmcentral när du behöver hjälp med bilen vid ett akut driftstopp/okörbar bil:

  • 020-66 55 00 · inom Sverige
  • +46 771-66 55 00 · från övriga Europa

Här nedan hittar du ytterligare information om hur vår mobilitetsgaranti fungerar och vad som ingår.

Boka hjälp via Mobilitetsgarantin onlineÖppnar nytt fönster/tab
 

1.
Onlinebokning gäller ej ID.-modellerna

Mobilitetsgaranti för dig med ID.-bil

För dig som äger en av våra ID.-bilar gäller Mobilitetsgarantin för ID.-familjen när som helst – nästan var som helst i Europa. Med den får du hjälp med reparation på plats och hjälp med laddning av högspänningsbatteriet och 12-voltsbatteriet. Om din bil stannar längs vägen erbjuder vi fri bärgning och står även för transportkostnader för att få hem bilen. Vill du hellre ha en fri övernattning eller fortsätta resan med exempelvis tåg eller taxi till ett liknande pris täcker vi kostnaden.

Med Mobilitetsgarantin för ID.-familjen täcker Volkswagen dessutom kostnaderna i händelse av ett haveri, en olycka, vandalisering eller stöld. Vi ser också till att du får assistans efter vandalisering eller stöld som gör det omöjligt eller förbjudet att fortsätta resan. Så att du alltid kan känna dig i trygga händer längs vägen.

Nybilsgaranti

Här kan du läsa våra garantivillkor:

Nybilsgaranti

Förlängd nybilsgaranti

Volkswagen Mobilitetsgaranti –  snabb hjälp om din Volkswagen skulle bli akut okörbar

Kontakta oss

Välj rätt kontaktväg från listan efter vad din fråga gäller. Ta gärna också en titt på vår samling av vanliga frågor och svar först. Kanske hittar du redan där svaret på just din fråga.