VW Golf GTE från sidan, framför bilen sitter två kvinnor
1

Dubbelt nöje.
Golf GTE

Dubbelt nöje.
Golf GTE

Maxeffekten i Golf GTE är 180 kW (245 hk) tack vare effektiv plugin-hybrid-teknik. Du kommer upp till 62-68 km enligt WLTP när du kör i helt elektriskt läge.

Välj och bygg din Golf GTE

Utforska Golf GTE

Hitta lagerbil med snabb leveransOpens an external link

  • Pris från482 900 kr
  • WLTP koldioxidutsläpp bensin blandad27 g/km
  • Räckvidd el61 km
  • Motoreffekt150 hk

Golf GTE har många spännande funktioner:

VW Golf GTE parkerad vid en trottoar. En kvinna sitter bakom bilen.

Exteriör

Ger ett sportigt och elegant uttryck. 

Plugin-hybrid-teknik

Det är bra med kraft. Ännu bättre med effektivitet.


Interiör

Njut av en härligt sportig bekvämlighet.

Exteriör & Interiör

Ger ett sportigt och elegant uttryck

Smidighet och lågt luftmotstånd. Det har varit ledorden för Golf GTE. Som en visuell signal till omvärlden visas detta med den blå kantlisten som löper utmed hela sidan från VW-märket i fronten till bakljusen. LED-bakljusen, takspoilern och den nedre bakspoilern, med kromapplikationer, ger den sportiga Golf GTE en markerad avslutning.

Utsidan: Snabbt tempo. 
Insidan: Softa.

Alla komponenter inuti Golf GTE är noggrant anpassade till varandra för att ge bilen sitt distinkta och sportiga utseende. Det här syns tydligt på exempelvis pedalerna i rostfritt stål, dekorlisterna, det broderade märket och det svarta innertaket. Omgivningsbelysningen skapar ljuspunkter på rätt ställen. Ännu tydligare blir det att den digitala framtiden har anlänt till förarplatsen. Där dominerar de högupplösta bildskärmarna och de flesta funktionerna kan styras med fingertopparna, med känsliga digitala skjutreglage och digitala knappar. Se och absolut röra.

IQ.Drive & Teknik

Din Golf GTE är både kraftfull och effektiv

Den kraftfulla hybriddrivningen i Golf GTE skapas genom en nästan ljudlös motor med sömlös kraftöverföring och en innovativ 1,4 liters TSI-motor med direktinsprutning och bensindrift på 150 hk (110 kW), som genererar en fantastiskt dynamisk drivning med låg bränsleförbrukning. Med båda motorerna kombinerade får Golf GTE en acceleration från 0 till 100 km/h på bara 6.7 sekunder, och en tillfällig maxhastighet på 225 km/h. 

Kraftutvecklingen är då så hög som 245 hk (180 kW) med ett vridmoment på 400 Nm. Förutom de tre intuitiva hybridlägena, är den elektriska motorn i e-läge perfekt för stadskörning och klarar avstånd på upp till 62-68 km (WLTP). Du kan alltså köra elektriskt inne i staden, använda båda motorerna för säkrare omkörningar, samt enbart TSI-motorn under långa motorvägssträckor för att få bra räckvidd. Väl hemma igen kan du med en laddbox återfå full laddning på cirka fyra timmar.

 

Läs mer om Golf GTE:

Oräkneliga möjligheter till specialanpassning ger dig chansen att skapa din alldeles egna Golf GTE.

Fler funktioner