Arteon i stadsmiljö

Sedan och coupé

Eleganta linjer

Välkommen till våra eleganta sedan och coupé-modeller, som är rymligare och har mer sofistikerade tekniska lösningar än någonsin.

För att alltid vara säker på att du får den senaste informationen kan du besöka vår sida ”håll mig informerad” och skicka in formuläret.

Våra Sedan och Coupé-bilar:

ID.5
Arteon
• Arteon eHybrid
 

Volkswagen ID.5 suvcoupé kör längs en väg

Med kraftfull elektrisk prestanda och en elegant konturlinje lyckas nya ID.5 skapa en modern sammansmältning mellan suv och coupé. Det mest utmärkande är att den förenar funktion och utrymme med sportiga coupélinjer. Välkommen att upptäcka mer om nya elsuvcoupén.

Upptäck ID.5

Arteon i stadsmiljö

Arteon

Arteon kombinerar en coupés sportiga elegans med flexibilitet och generösa utrymmen samtidigt som den är fylld med den absolut senaste tekniken. Till exempel reagerar den på hastighetsgränser, kurvor och rondeller, den håller filen och undviker faror på vägen. 4MOTION fyrhjulsdrift och DSG-växellåda med dubbla kopplingar är alltid standard.

Utforska Arteon

Arteon eHybrid snett ovanifrån
1
1.
Bilden kan avvika från svensk standard.

Arteon eHybrid

Nya Arteon eHybrid är en plugin-hybrid med både elmotor och TSI-bensinmotor. Bilen startar nästan ljudlöst i elektriskt läge med körning helt utan lokala utsläpp. Arteon eHybrid R-Lines standardutrustning omfattar bland annat 3D-LED-bakljus med dynamiska blinkers, Digital mätartavla ”Digital Cockpit Pro” och navigationssystemet Discover Media.

Utforska Arteon eHybrid

Hitta rätt Volkswagen utifrån typ och användningsområde.

För att göra det lite enklare för dig att hitta vad du söker har vi kategoriserat våra modeller utifrån typ och användningsområde.

Fortsätt bygga din bil där du slutade

Med Volkswagenkoden kan du hämta en tidigare sparad konfiguration och fortsätta bygga bilen där du slutade.