Ett barn går mot en VW ID.4 som står på laddning

Volkswagen ID. Drivers Club

ID. Drivers Club. En facebook-grupp för dig som kör en ID.

Det är något i luften ... snart kommer ID. Software 3.0 Over-the-Air

Det har varit en spännande tid för Volkswagen och ID.-familjen – den 21 mars presenterades officiellt fabriksversionen av nya mjukvaran ID. Software 3.0.

Eftersom Over-the-Air-versionen (OTA, uppdatering över nätet) av ID. Software 3.0 ännu inte har släppts, vi vill ta tillfället i akt att bygga vidare på denna spänning och ge dig lite inledande information innan den snart blir tillgänglig.

Viktig information för dig som är ID.-förare
 

Vi har under den senaste tiden fått flera frågor om några av funktionerna i våra ID.-modeller. För att underlätta för dig som ID.-förare har vi samlat alla svar på ett ställe.

Tillsammans in i den elektriska framtiden

Du som förare av en ID.3 eller ID.4 har inte bara tagit steget in i den elektriska framtiden, du har också fått tillgång till den exklusiva facebook-gruppen ID. Drivers Club. Genom gruppen får du kontakt med andra ID.-förare och kan utbyta erfarenheter, idéer och ni kan utforksa ID.-modellerna tillsammans.

Anslut dig och skapa elektrisk stämning

Att vara med i ID. Drivers Club är lika enkelt som att hantera din ID.3. Klicka bara på knappen nedanför och fyll i ditt unika VIN-nummer som du hittar i nederkant av vindrutan eller i bilens registreringshandlingar. Vi ser verkligen fram emot att få lära känna dig!

Träffa de andra experterna på ID.

Som elbilsentusiast vet du redan en hel del om din nya bil. Men kanske vet du inte allt. Här får du chansen att få svar på alla tänkbara frågor om ID. av Volkswagens experter men också av andra ID.-förare.

#NowYouCan

Träffa hela ID.-familjen på Instagram. Vi finns där för att dela vår glädje med den nya elbilen och vi vill gärna att du gör detsamma! Berätta för andra som gillar ID. om dina erfarenheter som First Driver. Visa upp din bil och ge inspiration till andra blivande ID.-förare.

ID. Event: Upplev elektriciteten

Fira e-mobiliteten och starten på en bättre och ny framtid med oss. På Instagram och Facebook hittar du kommande ID. Driver-event.

Gå med i ID. Drivers Club

Dela med dig av dina erfarenheter av ID.3 eller ID.4 och ta del av andras i Facebook-gruppen.