VW bilar framför Berlins skyline i motljus

Köp en begagnad VolkswagenMed garanti.

Det är alltid tryggt att köpa en Volkswagen. Det gäller oavsett om den är ny eller begagnad.  Via våra Volkswagenpartner erbjuder vi begagnade bilar med garanti – en så kallad Volkswagen Approved-certifiering.

För att en begagnad bil ska bli Volkswagen Approved-certifierad krävs godkänt på en omfattande kvalitetskontroll.  Servicepersonal undersöker noggrant bilen innan försäljning för att säkerställa att den är i bästa skick. Dessutom ingår 12 månaders garanti, bytesrätt och en rad andra förmåner.

Populära Volkswagenmodeller

Passat Sportscombi i vinterlandskap
Volkswagen Passat

Passat Sportscombi är en favorit bland svenska familjer och det är lätt att förstå varför. En Passat Sportcombi erbjuder ett stort bagageutrymme, gott om plats i kupén och moderna säkerhetssystem. En perfekt familjebil helt enkelt.

Volkswagen T-Cross i sommarlandskap.
Volkswagen T-Cross

T-Cross är en stor liten bil. Kompakt kaross och rymlig interör. En pålitlig SUV i kompakt format – byggd för både stad och landsbyggd.

Volkswagen Tiguan i stadsmiljö.
Volkswagen Tiguan

Tiguan är bilen för dig med många behov. En Tiguan klarar nämnligen det mesta. Den är bekväm på långresan, ett stort bagage som rymmer hela familjens packning, den är mycket kompetent som dragbil. Och dessutom, den har ett tilltalande yttre.

Certifierade begagnade Volkswagen

Volkswagen Approved-certifiering

Das Volkswagen Approved-certifiering innebär att du kan vara helt trygg när du köper en begagnad bil av oss. Alla bilar genomgår en kvalitetskontroll och vi bistår med garantier, erbjuder bytesrätt och hjälper till med finansiering och försäkring.

Privatleasa en begagnad Volkswagen
Blå Tiguan
Service­avtal
från 159 kr/månad
Begagnade Volkswagen

När du finansierar din begagnade Volkswagen årsmodell 2017 eller nyare genom Volkswagen Financial Services. Serviceavtalet gäller i 3 år/ 1.500 mil per år för levererade bilar t.o.m 2023-12-31.

Hitta en begagnad Volkswagen