Volkswagenbilar parkerade på kvällen med storstad i bakgrunden
Volkswagenbilar parkerade på kvällen med storstad i bakgrunden
Volkswagenbilar parkerade på kvällen med storstad i bakgrunden
Volkswagenbilar parkerade på kvällen med storstad i bakgrunden

Köp en begagnad Volkswagen. Med garanti.­

Köp en begagnad Volkswagen. Med garanti.­

  1. Begagnat

Hos Das Welt Auto hittar du begagnade bilar med garanti. Certifierade bilar är högst fem år gamla och har gått max 12 000 mil.

För att en begagnad bil ska bli Das Welt Auto-certifierad krävs godkänt på en omfattande kvalitetskontroll.  Servicepersonal undersöker noggrant bilen innan försäljning för att säkerställa att den är i bästa skick. Dessutom ingår 12 månaders garanti, bytesrätt och en rad andra förmåner.

Das WeltAuto är ett program som innebär att du kan köpa en begagnad Volkswagen hos våra återförsäljare med extra trygghet. Här hittar du även begagnade elbilar och laddhybrider från Volkswagen.

Hitta en begagnad Volkswagen

Sommarkampanj på begagnade Volkswagen
Volkswagen Passat GTE Sportscombi

När du köper en begagnad Volkswagen personbil under juli och augusti så kan du ta del av en generös sommarkampanj. Erbjudandet gäller hos landets alla Volkswagen-handlare när du finansierar bilen via Volkswagen Finans. Bilen kan vara upp till 5 år gammal och rullat max 12.000 mil. Följande saker ingår:

- Vi bjuder på de tre första månadsbetalningarna
- Volkswagen betalskyddsförsäkring ingår utan kostnad
- Teckna ett Serviceavtal för 36 månader/4.500 mil från 99 kr/mån

Hitta en begagnad Volkswagen

Certifierade begagnade Volkswagen
Hos VW-återförsäljaren

Kvalitetskontroll på 122 punkter

För att en bil ska få Das WeltAuto-certifieringen krävs godkänt på en kvalitetskontroll med 122 punkter. Varje bil undersöks och inspekteras noga av våra tekniker så att den är i bästa möjliga skick både invändigt, utvändigt och under huven.

1 års garanti på Das WeltAuto-certifierade begagnade Volkswagen

1 års garanti

Das WeltAuto-garantin är lika omfattande som en nybilsgaranti och ingår utan extra kostnad när du köper en kvalitetstestad begagnad bil. Den gäller i 12 månader utan milbegränsning.

Bytesrätt inom 10 dagar på certifierade begagnade bilar från Das WeltAuto gör begagnatköpet tryggt

Bytesrätt

Det är tryggt att köpa begagnad bil hos Das WeltAuto. Om du ångrar köpet har du möjlighet att byta till en annan bil i återförsäljarens begagnatlager inom 10 dagar.

Volkswagen Polo

Finansiering och försäkring

När du köper en begagnad bil hos någon av våra återförsäljare, kan du välja mellan flera olika förmånliga finansieringslösningar. Vi erbjuder rabatt på försäkringen och möjlighet att teckna serviceavtal. Med Volkswagenkortet VISA kan du dela upp betalningen på 12 månader utan ränta eller avgifter.

Vi rekommenderar att du uppdaterar din webbläsare

För att få en bättre upplevelse kan du använda Chrome eller Firefox..