Volkswagenbilar parkerade på kvällen med storstad i bakgrunden

Köp en begagnad Volkswagen. Med garanti.­

Köp en begagnad Volkswagen. Med garanti.­

Hos Das Welt Auto hittar du begagnade bilar med garanti. Certifierade bilar är högst fem år gamla och har gått max 12 000 mil.

För att en begagnad bil ska bli Das Welt Auto-certifierad krävs godkänt på en omfattande kvalitetskontroll.  Servicepersonal undersöker noggrant bilen innan försäljning för att säkerställa att den är i bästa skick. Dessutom ingår 12 månaders garanti, bytesrätt och en rad andra förmåner.

Das WeltAuto är ett program som innebär att du kan köpa en begagnad Volkswagen hos våra återförsäljare med extra trygghet. Här hittar du även begagnade elbilar och laddhybrider från Volkswagen.

Hitta en begagnad VolkswagenOpens an external link

Certifierade begagnade Volkswagen

Hos VW-återförsäljaren

Kvalitetskontroll på 122 punkter

För att en bil ska få Das WeltAuto-certifieringen krävs godkänt på en kvalitetskontroll med 122 punkter. Varje bil undersöks och inspekteras noga av våra tekniker så att den är i bästa möjliga skick både invändigt, utvändigt och under huven.

1 års garanti på Das WeltAuto-certifierade begagnade Volkswagen

1 års garanti

Das WeltAuto-garantin är lika omfattande som en nybilsgaranti och ingår utan extra kostnad när du köper en kvalitetstestad begagnad bil. Den gäller i 12 månader utan milbegränsning.

Bytesrätt inom 10 dagar på certifierade begagnade bilar från Das WeltAuto gör begagnatköpet tryggt

Bytesrätt

Det är tryggt att köpa begagnad bil hos Das WeltAuto. Om du ångrar köpet har du möjlighet att byta till en annan bil i återförsäljarens begagnatlager inom 10 dagar.

Volkswagen Polo

Finansiering och försäkring

När du köper en begagnad bil hos någon av våra återförsäljare, kan du välja mellan flera olika förmånliga finansieringslösningar. Vi erbjuder rabatt på försäkringen och möjlighet att teckna serviceavtal. Med Volkswagenkortet VISA kan du dela upp betalningen på 12 månader utan ränta eller avgifter.

Het marknad för begagnade bilar

Utforska alla våra modeller