ID. 3 och ID.4 vid en fotbollsplan.

Volkswagen Business – För arbetslivet. Och livet.

Volkswagen Business – För arbetslivet. Och livet.

Volkswagen är en av de största aktörerna på svensk tjänstebilsmarknad. Tack vare vårt breda modellprogram har vi modeller som passar dig – oavsett om det gäller ett enmansföretag, en stor bilflotta, små smarta citybilar eller modeller i premiumsegment. Bland våra tjänstebilsfavoriter finns Golf, Passat, Arteon, Arteon Shooting Brake, Tiguan, Tiguan Allspace, Sharan och Touareg. Dessutom har vi våra nya elbilar ID.3 och ID.4. Här kan du läsa mer om våra erbjudanden.

Få hjälp att hitta rätt tjänstebil

Volkswagen lägger stor vikt vid och har höga krav på säkerhet, miljö och prestanda och arbetar ständigt med att ge dig som företagskund en bil anpassad för ditt behov. Fyll i vårt kontaktformulär så tar vi kontakt och guidar dig så att du blir nöjd med ditt val av tjänstebil.

Tiguan eHybrid sedd från sidan.

Lär dig mer om förmånsbilar

Tjänstebilsmarknaden kan vara en djungel men vi vill göra det enkelt för dig att hitta rätt. Här kan du läsa om det mesta du behöver veta för att känna dig trygg med ditt val.

Tjänstebil eller förmånsbil?

Hur ser ditt eller ditt företags behov ut? Ska du välja tjänstebil eller förmånsbil – och vad skiljer egentligen dessa åt? 

Här är allt du behöver veta om tjänste- och förmånsbilar

Bonus malus?

Bonus malus-systemet reglerar bland annat förmånsvärdet och fordonsskatten. Sedan införandet 1 juli 2018 har reglerna ändrats flera gånger – detta behöver du känna till.

Det här innebär Bonus malus

Business Lease

Är ditt företag ute efter ett enkelt bilinnehav som har alla kostnader samlade på samma faktura – då kan vår förmånliga Business Lease vara något för dig.

Hitta erbjudanden Business Lease OnlineOpens an external link

Ordlista

När man letar tjänstebil stöter man ofta på ord och begrepp som kan vara otydliga eller okända. Därför har vi upprättat en ordlista som förklarar begreppen på ett begripligt sätt.

Här hittar du hela ordlistan

Vilket är ditt nästa steg?

Vilket är ditt nästa steg?