Kvinna med mobil framför en VW med takbox

Multimedia

Se till att underhållningsfaktorn håller Volkswagen-klass – med multimediautrustning från Volkswagen tillbehör. I vår tillbehörskatalog hittar du alla multimediaprodukter du behöver för att din Volkswagen alltid ska hålla sig uppdaterad och uppkopplad enligt den senaste standarden.

Håll dig alltid på rätt spår

Att ta sig med bilen från A till B låter som en självklarhet men ibland kan man behöva en hjälpande hand när man hamnar i snåriga eller obekanta trafikmiljöer. Våra integrerade navigationssystem är en helhetslösning för dig som vill uppgradera din Volkswagen med det där lilla extra. Enheten innehåller bland annat en högupplöst skärm, GPS-system och stereo med Bluetooth-modul och USB-ingång för smartphones samt AUX in och SD-kortläsare. Söker du en portabel GPS erbjuder vi i samarbete med Garmin även en rad bärbara navigationsskärmar som passar alla behov. Och med våra kartuppdateringar på DVD eller SD-kort ser du till att alltid hålla spåret.

Bägge händerna på ratten - med Bluetooth handsfree

Saknar din Volkswagen handsfreefunktion? Inga problem, vi har lösningen. Med Bluetooth OnCarDisplay för din bils original informationsskärm kan du fortsätta att tala i telefon när du kör. Produkten är helt integrerad med bilens infotainmentsystem vilket göra att du kan sköta samtalet med existerande knappar i bilen och visning av telefonens information sker i displayfönstret på bilens originalmonterade radio- eller navigationsenhet.

Skapa rätt tryck i din Volkswagen

Uppgradera ljudbilden i din Volkswagen med ett ljudsystem från Volkswagen Originaltillbehör. Systemet finns till flera Volkswagen-modeller och består av en 5-kanals Klass AB-förstärkare med integrerad digital ljudprocessor samt en kraftfull subwoofer. Resultatet är imponerande. Systemet utnyttjar bilens befintliga högtalarsystem och ljudjusteringen sköts smidigt via bilens befintliga radio-/navigationsenhet. Möt sommaren med rätt tryck i din Volkswagen.