Kvinna med mobil framför en VW med takbox

Multimedia

Multimedia

I vår tillbehörskatalog hittar du alla multimediaprodukter du behöver för att din Volkswagen alltid ska hålla sig uppdaterad och uppkopplad enligt den senaste standarden.

Se till att underhållningsfaktorn håller Volkswagen-klass – med multimediautrustning från Volkswagen tillbehör.

Håll dig alltid på rätt spår

Att ta sig med bilen från A till B låter som en självklarhet men ibland kan man behöva en hjälpande hand när man hamnar i snåriga eller obekanta trafikmiljöer. Våra integrerade navigationssystem är en helhetslösning för dig som vill uppgradera din Volkswagen med det där lilla extra. Enheten innehåller bland annat en högupplöst skärm, GPS-system och stereo med Bluetooth-modul och USB-ingång för smartphones samt AUX in och SD-kortläsare. Söker du en portabel GPS erbjuder vi i samarbete med Garmin även en rad bärbara navigationsskärmar som passar alla behov. Och med våra kartuppdateringar på DVD eller SD-kort ser du till att alltid hålla spåret.

Bägge händerna på ratten - med Bluetooth handsfree

Saknar din Volkswagen handsfreefunktion? Inga problem, vi har lösningen. Med Bluetooth OnCarDisplay för din bils original informationsskärm kan du fortsätta att tala i telefon när du kör. Produkten är helt integrerad med bilens infotainmentsystem vilket göra att du kan sköta samtalet med existerande knappar i bilen och visning av telefonens information sker i displayfönstret på bilens originalmonterade radio- eller navigationsenhet.

Skapa rätt tryck i din Volkswagen

Uppgradera ljudbilden i din Volkswagen med ett ljudsystem från Volkswagen Originaltillbehör. Systemet finns till flera Volkswagen-modeller och består av en 5-kanals Klass AB-förstärkare med integrerad digital ljudprocessor samt en kraftfull subwoofer. Resultatet är imponerande. Systemet utnyttjar bilens befintliga högtalarsystem och ljudjusteringen sköts smidigt via bilens befintliga radio-/navigationsenhet. Möt sommaren med rätt tryck i din Volkswagen.