Barn i bilstol

Barn i bil

För oss på Volkswagen är barnsäkerhet en hjärtefråga. Vi är därför väldigt stolta över samarbetet med bilbarnstolstillverkaren BeSafe. Såväl våra bilmodeller som BeSafes bilbarnstolar har genomgått extrema krocktester där konstruktionen kontrollerats grundligt, det är det enda sättet att vara säker på att de minsta färdas så tryggt och behagligt som det går.

I samarbete med BeSafe erbjuder vi en serie bilbarnstolar som utvecklats och testats grundligt för maximal säkerhet. Bilbarnstolarna passar alla åldrar, från 0 månader upp till 12 år. Det gör bilbarnstolarna från BeSafe till det säkra förstahandsvalet i din Volkswagen.
 

1. BeSafe iZi Go Modular x1 i-Size

Högsta komfort för ditt barn. Den unika kombinationen av mjukt material och EPS tillsammans med mjuk stoppning i skalet gör BeSafe iZi Go Modular till en bilbarnstol med hög komfort. Integrerad solskärm med ventilation och solskydd SPF 50+ gör att den passar perfekt på barnvagnen som travelsystem. 

Läs mer

BeSafe iZi Go Modular i-Size

2. BeSafe iZi Go Modular i-Size bas

ISOfix bas för montering av BeSafe iZi Go Modular i-Size och BeSafe iZi Modilar RF i-Size. BeSafe iZi Modular i-Size bas är en ny Isofix bas godkänd enligt det nya bilstolsreglementet UNr 129, iSize..iZi Modular i-Size bas är en del av BeSafes nya, innovativa bilstolskoncept. 

Läs mer

BeSafe iZi Modular i-Size bas

3. BeSafe iZi Modular RF i-Size

Med det justerbara nackstödet, internbältet samt den medföljande body huggern anpassar sig iZi Modular RF till barnen i takt med att de växer. Bilbarnstolen har magneter som underlättar hanteringen av internbältet och ökar användarvänligheten. iZi Modular RF erbjuder flera lutningslägen som med ett enhandsgrepp enkelt kan justeras. 

Läs mer

BeSafe iZi Modular RF i-Size

Öka åkkomforten och säkerheten ombord för både stora och små

Vi erbjuder en rad smarta och praktiska tillbehör som gör färden både smidigare och säkrare såsom gravidbälten, sätesskydd, babyspeglar, barnstolsöglor, förankringsband och solskydd. I vår tillbehörskatalog hittar du hela utbudet från Volkswagen Originaltillbehör.

BeSafe Pregnant iZi FIX

1. BeSafe Pregnant iZi FIX

Pregnant iZi FIX skyddar både modern och det ofödda barnet i händelse av en olycka och rekommenderas från den andra månaden i graviditeten. BeSafe Pregnant bältet stör inte den grundläggande säkerheten med 3-punkts bilbältet, men det hjälper till att säkra höftbältet så att den alltid skyddar det ofödda barnet. 

Läs mer

BeSafe iZi Kid X3 i-Size

2. BeSafe iZi Kid X3 i-Size

iZi Kid X3 i-Size är godkänd enligt UN R129 (i-Size) och byggd på testvinnande gener då den erbjuder samma beprövade säkerhet som sin föregångare iZi Kid X2 i-Size. 

Läs mer

BeSafe iZi Flex Fix i-Size

3. BeSafe iZi Flex Fix i-Size

BeSafe iZi Flex FIX i-Size: En bältesstol som kombinerar högsta säkerhet, med hög komfort och flexibla funktioner. iZi Flex i-Size är lätt att installera och gör det möjligt för dig att placera upp till tre personer eller bilbarnstolar bredvid varandra i baksätet. Bältesstolen passar för barn som är 100-150 cm långa. 

Läs mer