Våra helt elektriska bilar

Våra ID.-modeller innebär starten för en helt ny era eldrivna bilar: intelligenta, innovativa och hållbara. Och framför allt: för alla. För en ny idé kan bara förändra världen om alla kan vara en del av den.

Den första ID.-bilen att rulla ut på vägarna var kompakta ID.3 som snart fick sällskap av suven ID.4 och fyrhjulsdrivna versionen ID.4 GTX. Nästa modell som lanserades var suv-coupén ID.5 och ID.5 GTX. Senaste medlemen i ID.-familjen är eldrivna ”folkabussen” ID. Buzz.

Nya ID.7 Tourer

Nya ID.7 Tourer

ID.7 Tourer har nästan allt man kan önska sig. En effektiv elektrisk drivlina, modern design och ett rymligt bagageutrymme tack vare den klassiska kombikarossen. Tillsammans med en rad assistanssystem och effektiv laddning sätter ID.7 Tourer en ny standard på elbilsmarknaden.

Nya Volkswagen ID.3

ID.4 GTX. Sportig elsuv.

ID.4
Det enklaste valet. 

Helt elektriska ID.5 GTX 

Nya ID. Buzz & ID. Buzz Cargo

Vi hämtar inspiration från en traditionstyngd och ikonisk design med nya, helt elektriska ID. Buzz. Vår nya modell erbjuder den senaste tekniken och en flexibel och rymlig interiör som ger dig bekvämlighet på vägen du inte upplevt tidigare.

Världspremiär för konceptbilen ID. 2all

Volkswagen fortsätter sin framgångssaga med kompaktbilar in i elbilseran och ger nu en första glimt av en helt eldriven modell som förväntas kosta mindre än 25 000 euro: konceptbilen ID. 2all.

Utforska fler laddade nyheter

ID. AERO Vår första eldrivna sedanmodell.

ID. LIFE – Crossover i nytolkning

Konceptbilar. 
Den elektriska framtiden

Utforska fler laddade nyheter

Enkelt förklarat – så fungerar din ID.

Här får du tips på hur du kan använda olika funktioner i din ID.-bil. Du hittar allt från hur du startar din ID. till hur du maximerar räckvidden, aktiverar nyckellös tillgång eller lossar laddningshandtaget manuellt, och mycket mer. 

Så funkar MEB-plattformen

--:--

Läs mer om laddning av elbilar

ID. Charger – laddboxen från Volkswagen

Laddstationer – Här kan du ladda

Så laddar du din elbil

Läs mer om laddning av elbilar

Frågor & svar om elbilar

Elbilarna kommer förändra våra liv. Många saker kommer bli lättare och smartare. Elbilar är framtiden men det finns många frågor. Här har vi samlat de vanligaste frågorna gällande elbilar.

Våra laddhybrider. Det bästa av två världar.

Våra laddhybrider är en praktisk lösning för dig som ännu inte känner dig redo för en helt eldriven bil. Med kombinationen av bensinmotor för längre sträckor och elmotor inne i stan får du det bästa av två världar.

Begagnade elbilar och laddhybrider

Hos Das Welt Auto hittar du begagnade bilar med garantier. Bilarna är högst fem år gamla och har gått max 12 000 mil. Dessutom ingår 12 månaders garanti för alla bilar med Das Welt Auto-cerifiering utan milbegränsning.

Bilar i lager för snabb leverans