Helt elektriska Volkswagen ID.4. En blå och en gul bil.

Våra helt elektriska bilar

Våra ID.-modeller innebär starten för en helt ny era eldrivna bilar: intelligenta, innovativa och hållbara. 

Våra ID.-modeller innebär starten för en helt ny era eldrivna bilar: intelligenta, innovativa och hållbara. 

Starten på en ny era. Och framför allt: för alla. För en ny idé kan bara förändra världen om alla kan vara en del av den.

Den första ID.-bilen att rulla ut på vägarna var kompakta ID.3 som snart fick sällskap av suven ID.4 och fyrhjulsdrivna versionen ID.4 GTX. Nästa modell som lanserades var suv-coupén ID.5 och ID.5 GTX. Senaste medlemen i ID.-familjen är eldrivna ”folkabussen” ID. Buzz.

Upptäck våra helt elektriska bilar

ID.4 GTX. Sportig elsuv.

0 till 100 km/h på cirka 6.2 sekunder och noll lokala koldioxidutsläpp. Med nya ID.4 GTX får du både motorkraft och framtidssäkrad mobilitet. Upplev prestandan hos syskonet till ID.4 som har rejäl räckvidd och elektrisk drivning på alla fyra hjulen. ID.4 GTX är sportig som en GTI, bekväm som en SUV och långsiktigt hållbar som en ID.4.

Helt elektriska ID.5 GTX 

Fyrhjulsdrift med dubbla motorer, strömlinjeformad kaross och acceleration som får dig att tappa andan. Upplev sportiga elektriska prestanda i en ID. som kombinerar ansvarsfull körning med sann körglädje.

ID.3. Laddad för en ny era.

ID.4.
Det enklaste valet. 

ID.5 – Elektrisk elegans

Nya ID. Buzz & ID. Buzz Cargo

Vi hämtar inspiration från en traditionstyngd och ikonisk design med nya, helt elektriska ID. Buzz. Vår nya modell erbjuder den senaste tekniken och en flexibel och rymlig interiör som ger dig bekvämlighet på vägen du inte upplevt tidigare.

Så funkar MEB-plattformen

--:--

Utforska fler laddade nyheter

ID. AERO Vår första eldrivna sedanmodell.

ID. LIFE – Crossover i nytolkning

Konceptbilar. 
Den elektriska framtiden

Utforska fler laddade nyheter

Våra laddhybrider. Det bästa av två världar.

Våra laddhybrider är en praktisk lösning för dig som ännu inte känner dig redo för en helt eldriven bil. Med kombinationen av bensinmotor för längre sträckor och elmotor inne i stan får du det bästa av två världar.

Begagnade elbilar och laddhybrider

Hos Das Welt Auto hittar du begagnade bilar med garantier. Bilarna är högst fem år gamla och har gått max 12 000 mil. Dessutom ingår 12 månaders garanti för alla bilar med Das Welt Auto-cerifiering utan milbegränsning.

Läs mer om laddning av elbilar

ID. Charger – laddboxen från Volkswagen

Laddstationer – Här kan du ladda

Så laddar du din elbil

Läs mer om laddning av elbilar

Frågor & svar om elbilar

Elbilarna kommer förändra våra liv. Många saker kommer bli lättare och smartare. Elbilar är framtiden men det finns många frågor. Här har vi samlat de vanligaste frågorna gällande elbilar.