Volks­wa­gens SUV-familj

Vad är en SUV?

Eller SAV, stadsjeep, aktivitetsbil, 4x4? Kär biltyp har många namn. Medan det i allmänhet är snårigt att veta vad en SUV egentligen är – och enligt olika biltillverkare kan betyda lite vad som helst – så är det desto tydligare vad en Volkswagen SUV är. Förkortningen betyder egentligen Sports Utility Vehicle. För oss betyder den så mycket mer – en familj bilar i alla storlekar, med de gemensamma nämnarna kontroll, säkerhet och förmåga att ta sig fram genom Sverige. Oavsett väg, väder och årstid.

Varför en Volkswagen SUV?

Volkswagens SUVar är byggda för att klara kärvt väder. Ta sig fram på Sveriges ibland dåliga vägar. Utan problem ta sig an alla underlag från torr asfalt till isiga vintervägar, leriga skogsvägar och slaskiga stadsgator. De har, med något undantag, 4MOTION fyrhjulsdrift. Du sitter lite högre och har bra överblick. Och de är som standard utrustade med avancerade system som gör körningen säkrare – och bekvämare.

Bästa SUVen för dig.

Kanske har du en stor familj som måste få plats. Kanske gillar du sporter som betyder skrymmande utrustning, kanske har du ett ställe långt ut på landet, eller också sätter du värde på en mindre bil som är smidig i stadstrafiken.

Vi vet att ingen bilägare är den andra lik. Därför finns det Volkswagen SUVar i alla storlekar. Välkommen att se vilken som passar dig bäst.

 • VW ID.4 - helt elektriskt SUV

  Volkswagen ID.4

  Den helt elektriska SUVen. Ett revolutionerande utrymmeskoncept som ger dig frihet. Eldriven prestanda som inspirerar. Och tydlig och lättförståelig användning som gör livet så enkelt. Nya ID.4, en kraftfull och rymlig SUV för hela familjen.

 • En röd ID.4 GTX står parkerad

  Volkswagen ID.4 GTX

  Fyrhjulsdrift. Rejäl räckvidd. Helt elektriskt.

 • VW Tiguan parkerad

  Nya Volkswagen Touareg

  Sportig. Elegant. Stilren. Nu är nästa version av Touareg här. Den perfekta kombinationen av bekväm långfärdsbil, suverän dragbil och autentisk terrängbil.

 • Volkswagen Tiguan - SUV

  Volkswagen Tiguan

  Redo för nästan vad som helst. Den tredje generationen av Volkswagen Tiguan är äntligen här – med ännu mer progressiv design och mängder av ny teknik. 

 • Volkswagen Tiguan Allspace - SUV parkerad vid en sjö

  Volkswagen Tiguan Allspace

  Rum för äventyr. Rymliga Tiguan Allspace är sjusitsig, och de säten som inte behövs fäller du enkelt ner om du behöver mer utrymme för till exempel vintersemesterns bagage. Passagerarna har gott om plats och den som kör har 4MOTION fyrhjulsdrift och avancerade kör- och säkerhetssystem till sin hjälp. Med Executive Edition får du också bland annat fjärrstyrd parkeringsvärmare, 18 tums lättmetallfälgar, LED-strålkastare och eluppvärmd ratt. Allt för att hela familjen ska åka bekvämt och säkert.

 • Gul T-Cross på garageuppfarten, snett framifrån

  Volkswagen T-Cross

  Förberedd på vardagen. Men aldrig tråkig. Nya T-Cross kan du enkelt möblera om för att passa vad du nu vill eller behöver göra för stunden. Du kan till exempel flytta baksätet bakåt och framåt, för mer benutrymme eller mer bagageutrymme. Eller också kan du helt fälla baksätet och även passagerarsätet fram, så att du kan lasta långa saker. Något som alltid ryms oavsett hur du möblerar om interiören är de avancerade säkerhetssystemen som är standard. Allt för att du enkelt och tryggt ska ta dig genom dagens alla aktiviteter.

 • Volkswagen T-Roc - SUV

  Volkswagen T-Roc

  Imponerande direkt från start. En SUV i en ny storlek, med gott om utrymme, en mängd smarta funktioner och inte minst en uttrycksfull design. Du har över trettio olika färgkombinationer att välja på. Med 4MOTION fyrhjulsdrift och DSG automatväxellåda bemästrar du allt från vackert snöiga men förrädiska landsvägar till slaskiga stadsgator och leriga skogsvägar.

SUV – privatleasing, billån eller tjänstebil?

Precis som du har många modeller att välja bland, kan du också välja den ägandeform som passar dig bäst.

Kanske vill du äga bilen, och då kan vi hjälpa till med ett förmånligt Billån. Kanske väljer du en Volkswagen SUV som tjänstebil. Med Volkswagen Företagsleasing får ditt företag ett förmånligt enkelt bilinnehav, gör som många andra företag och leasa era bilar.

Det kanske enklaste sättet att ha en Volkswagen SUV är privatleasing. Du betalar ingen kontantinsats, bara en månadskostnad, och service och tre års nybilsgaranti ingår.

Leasa din nya Volkswagen

Det enklaste sättet att köra en ny Volkswagen. Inget krav på insats. Med garanterat restvärde får du ett förutsägbart bilinnehav. Efter avtalstiden återlämnar du helt enkelt tillbaka bilen till din Volkswagen-återförsäljare.

Låna till din nya Volkswagen

Anpassa lånet efter dina villkor. Vid ett billån betalas 20 % i kontantinsats (inget formellt krav för företag). Välj en avtalstid mellan 12-84 månader efter vilken du kan köpa loss bilen, byta till en ny Volkswagen eller förlänga finansieringen. Om du väljer ett upplägg med garanterat restvärde kan du även lämna tillbaka bilen efter avtalstiden.

Volkswagen Privatleasing

Med Volkswagen Privatleasing får du ett enkelt bilinnehav, gör som många andra och leasa din bil. Du betalar ingen insats och betalar endast en kostnad per månad. När leasingavtalet löper ut lämnar du enkelt tillbaka din bil till din återförsäljare. Du behöver alltså inte bry dig om bilens framtida värde.

Hitta rätt Volkswagen utifrån typ och användningsområde.

För att göra det lite enklare för dig att hitta vad du söker har vi kategoriserat våra modeller utifrån typ och användningsområde.

Bilar i lager för snabb leverans