Kvinna som sitter på förarsidan i en Volkswagen

Komfort

Ge din Volkswagen ett snyggare sportigare eller elegantare utseende med stylingprodukterna från Volkswagen Originaltillbehör. Med en sänkningssats, nya bakljus eller en spoilersats förstärker du utstrålningen hos din Volkswagen.

Möt varje årstid med ett leende

Möt varje årstid med ett leende

Det finns många sätt att utrusta din Volkswagen så att resan blir ännu lite trevligare, säkrare och bekvämare. Under rubriken ”Komfort” i vår tillbehörskatalog hittar du allt som gör din Volkswagen snyggare, smartare och mer praktisk på både in- och utsidan. Vare sig du söker modellanpassade bagagerums- och golvmattor, styling-tillbehör, extraljus eller motor-/kupévärmare – se till att du möter varje årstid med ett leende med originaltillbehör från Volkswagen.

Espressobryggare

God espresso med en fantastisk crema

Du sitter fast i trafiken, hamnar på en väg utan serveringar eller bara blir akut sugen på en kopp Espresso. Nu går det att ordna tack vare Volkswagen AutoSet.

Golvmattor i kupén på en Taigo

Snygga, tål stryk, lever länge – mattorna från Volkswagen Originaltillbehör

Med tiden kommer interiören i din Volkswagen att bli både trampad på, nedtyngd och nött, det kan vi garantera. Det största slitaget i din Volkswagen kommer att lastutrymmet och golvet utsättas för. Men det är enkelt att skona interiören med modellanpassade mattor från Volkswagen Originaltillbehör. Golvmattorna finns i stilrena gummi- eller textilutföranden och är smutsavvisande, stryktåliga och lätta att rengöra när det behövs. De praktiska och robusta lastrumsmattorna finns i en mängd modellanpassade utföranden, bland annat formgjutna, som ser till att hålla bagaget på plats och som skyddar lastutrymmet från repor, smuts och fläckar.

Flicka på baksäte tittar genom isig fönster på en kvinna utanför. Kupévärmare från Volkswagen Originaltillbehör.

Se till att din Volkswagen håller rätt temperatur

Att kliva in i en behagligt tempererad kupé sommar som vinter tillhör en av bilägandets fröjder. Med en parkeringsvärmare kan du se till att skapa en perfekt temperatur i din Volkswagen året runt. Dessutom slipper du kallstarter vilket gör att motorn kommer upp i arbetstemperatur snabbare efter start. Smart, miljövänligt och skonsamt för motorn. I vår tillbehörskatalog hittar du en mängd modellanpassade parkerings- och kupévärmaralternativ till din Volkswagen.