Volkswagen Servicecam, för din trygghet i serviceverkstaden

Nu kan mekanikerna filma och skicka ett kort klipp till dig om fel hittas i bilen. Du får förklarat konsekvenserna av att inte åtgärda felet och även ett pris på vad det kommer att kosta. Sen är det bara att godkänna eller neka åtgärden genom ett klick.

En trygghet för dig som kund

När du lämnar in din bil hos någon av våra auktoriserade verkstäder går våra mekaniker igenom din bil med stor noggrannhet. Det kan därför hända att de stöter på ett slitage eller hittar någon del på bilen som behöver lagas eller bytas ut, utöver det som bilen är där för att få servat och/eller reparerat. Vi vet att många kunder i detta läge gärna vill att verkstaden åtgärdar felet de upptäckt när bilen ändå är inne på ett verkstadsbesök. För att underlätta när detta händer är många av våra auktoriserade verkstäder utrustade med ServiceCam. 

Med ServiceCam kan mekanikerna filma och skicka ett kort klipp till dig där de visar och förklarar felet, konsekvensen av att inte åtgärda det och ett pris på vad det kommer att kosta. Du kan sedan med bara ett klick godkänna eller neka åtgärden. ServiceCam bidrar till att det går snabbt och smidigt, men också till att våra verkstäder kan vara helt öppna och transparenta. En trygghet för dig som kund. 

--:--

Boka service online

Servicebokning online ger dig möjlighet att snabbt och enkelt boka en tid.

Läs mer om våra olika typer av service

Volkswagen Originalservice

Volkswagen Basservice

Volkswagen Ekonomiservice

Läs mer om våra olika typer av service