Volkswagen ID.4 laddas

Laddning och räckvidd

Laddning och räckvidd

Det finns det många möjligheter att ladda din elbil – hemma, offentligt eller på jobbet. 

Elektrisk effektivitet:
Volkswagens laddningskoncept

Hållbarhet måste vara enkel. Därför kan du skaffa allt du behöver från Volkswagen för att kunna köra på el, från själva elbilen till förnybar el. Här hittar du även tips på statligt investeringsstöd du kan ansöka om när du köper och installerar en laddbox.

Räckvidd – Så långt kommer du

Så laddar du din elbil

Laddstationer – Här kan du ladda

Ladda hemma

Visste du att ID.3-förare med en privat parkeringsplats troligen kommer att göra 80% av sin laddning i hemmet?

Därför erbjuder vi i samarbete med Jämtkraft vårt eget elavtal för hemmet, så att du kan ladda förnybart hemma och vara koldioxidneutral på vägen. Det är bra för miljön och med Volkswagens laddbox blir det både snabbt och enkelt att ladda bilen.

Förnybar el

Förnybar el genom samarbete mellan Volkswagen och Jämtkraft

Volkswagen har inlett ett samarbete med Jämtkraft för att du ska kunna ladda din ID.3 med förnybar el utan att skapa några koldioxidutsläpp. Vår förnybara el kan du självklart använda för hela hemmet. Det betyder 100% elektricitet från förnybara källor för 100% koldioxidneutral mobilitet.

Läs mer om erbjudandet

ID. Charger – laddboxen från Volkswagen

Nya ID. Charger från Volkswagen är den anpassade lösningen för att ladda din elbil i hemmet. Intelligent och effektiv.

Grönt ROT-avdrag - Skattereduktion för installation och laddbox

Väljer du att installera en laddningspunkt till din elbil täcks 50 % av installationen via Grönt ROT-avdrag. Avdraget innebär en helt ny skattereduktion för privatpersoner som väljer att installera grön teknik och fungerar på liknande sätt som ROT- och RUT-avdrag. Köparen får avdraget på 50 % direkt på fakturan för installationen och gäller installationer som påbörjas, avslutas och betalas från och med 1 januari 2021. Skattereduktionen får uppgå till högst 50 000 kr per person och år.

Ladda överallt med We Charge

Med We Charge, Volkswagens laddningstjänst, har du möjlighet att ladda på över 200 000 offentliga laddpunkter i hela Europa.

Betala med We Charge

Med We Charge är även betalningar och fakturahantering enkelt. Extra smidigt blir det med en smartphone och appen We Connect ID  från Volkswagen. Autentiseringen på laddningsstationen kräver antingen We Charge-kortet (ett RFID-kort), appen We Connect ID med QR-kod eller framöver Plug & Charge. Det sistnämnda gäller längre fram då denna kräver att du automatiskt blir identifierad genom din elbil. Medan du laddar bilen kan du passa på att hantera laddningsstatus så att du får ett meddelande när laddningen är klar. Framtiden är laddad med We Charge.

We Charge betalning

Anmäl dig nu för att hålla dig uppdaterad

Få uppdateringar om vår satsning på elbilar.

Du kanske också är intresserad av:

Mer - Laddbox för hemmet

Frågor & svar om elbilar

CO2-neutral med Volkswagen ID.

Du kanske också är intresserad av: