Volkswagen originalkamrem

Volkswagen Originalkamremmar 

Ger motorn i din Volkswagen perfekt driv.

Kamremmen i en motor måste hålla spänningen konstant och samtidigt vara flexibel för att pålitligt överföra motorns kraft under lång tid och även klara de extrema temperaturer som uppstår både i och utanför motorn. Att Volkswagen Originalkamremmar ser ut som de gör är ingen slump – de är utvecklade och konstruerade med extrem precision för att passa motorn i din Volkswagen exakt.

Vill du köpa en ny kamrem gör du det enklast hos en auktoriserad Volkswagenverkstad.

Därför är Volkswagen Originalkamremmar det självklara valet för din Volkswagen

Skräddarsydda för din Volkswagen
Våra Originalkamremmar är särskilt utvecklade för att fungera perfekt ihop med Volkswagens motorer och dess komponenter såsom spännare och remskivor för att minimera friktion och missljud samt för att göra körningen mjukare.

Pålitligt driv – en skön huvudkudde
Med Volkswagen Originalkamremmar kan du vara säker på att en av motorns mest kritiska komponenter är tillverkad med högsta möjliga kvalitet och precision för optimal kraftöverföring i alla lägen. 

Slitstyrka som imponerar – i upp till 36 000 mil
Tack vare glasfibrer, syntetiska fibrer och en nötningsbeständig beläggning har våra Originalkamremmar en imponerande slitstyrka över tid – även under de mest extrema förhållanden. Ett bevis för det är utbytesintervallet som kan vara så högt som 36 000 mil.

Volkswagen kamremmar: FAQ