A VW service employee hands a customer the key to her VW ID.3
A VW service employee hands a customer the key to her VW ID.3
A VW service employee hands a customer the key to her VW ID.3

ID.3 mjukvaruuppdatering

Få tillgång till uppdateringen för ID.3

Få tillgång till uppdateringen för ID.3

Uppdateringen för din ID.3 är nu tillgänglig. Besök oss så att vi kan uppdatera mjukvaran i din bil. Här hittar du ytterligare information om hur du går tillväga för att boka en tid hos din verkstad.

Så här gör du
  1. Kom med din ID.3 till verkstaden på den bokade tiden. Uppdateringen beräknas ta 1-2 dagar beroende på modell. Vi erbjuder lånebil kostnadsfritt under besöket, om du valt lånebil vid bokningen.

  2. Du kommer sedan att få besked av återförsäljaren så snart mjukvaruuppdateringen är genomförd. Du kan då själv köra och hämta din uppdaterade ID.3 och samtidigt återlämna din eventuella lånebil.

  3. Lämna gärna ett omdöme om serviceåtgärden genom att besvara ett kort digitalt frågeformulär som du kommer erhålla via en QR-kod i samband med besöket.
En kund lämnar över sin ID.3 till en serviceansvarig
Vad gäller uppdateringen?

Förutom att lägga till nya funktioner som App-Connect och förbättrad AR Head-up Display, genomförs även andra uppgraderingar. Tidsstyrd förklimatisering och ”Connected ACC” är bara två exempel av den omfattande mjukvaruuppdateringen. Du som Volkswagen-förare kommer alltid i första rummet. Därför innehåller uppdateringen också förbättringar som bygger på förslag från förare av ID.3.

Förbättrad AR Head-up Display

Nu kommer du att kunna projicera färddata direkt i ditt synfält, som exempelvis nästa avtagsväg på din färdväg. Det gör att du alltid har bra koll på vägen och får en avslappnad resa.

Illustrerad Augmented Reality Head-up Display i ID.3
Mjukvaruuppdateringen utförs i en ID.3

Ytterligare fördelar med uppdateringen

 

Uppdateringen innebär många förbättringar och flera uppdateringar är dessutom på väg. Du kan boka en tid online eller genom att ringa din verkstad.

Boka tid hos din verkstad online Opens an external link

Hitta närmsta verkstadOpens an external link

En kvinna kopplar ihop sin smartphone med ID.3
Snabba frågor och svar

Har du fortfarande frågor?