Vy bakifrån av en röd VW ID.4 GTX, framför den korsar två personer gatan
2

Alla tjänster för ID. Modeller

1.
ID.4GTX Elförbrukning i kWh/100 km: blandad körning 17,2–15,8; CO₂-utsläpp i g/km: blandad körning 0; effektivitetsklass: A+++.

Alla tjänster för ID. Modeller

Med We Connect och We Connect Plus får du en rad praktiska onlinetjänster som ger dig stöd och underhållning. Här får du en översikt över våra digitala erbjudanden och respektive förutsättningar för användning. 

Tillgängligheten för tjänsterna som beskrivs i paketen We Connect och We Connect Plus kan variera beroende på land och beror på bilens modell, årsmodell och utrustning. Mer information om dina tillgängliga tjänster hittar du på kundsidorna myVolkswagenOpens an external link eller i din We Connect ID. -app.

Basfunktioner i din ID. 

Grundläggande funktioner som nödsamtalstjänsten och den digitala instruktionsboken är tillgängliga från början i din ID. utan registrering. Men för att göra uppdateringar krävs ett separat We Connect-avtal. 

We Connect – din ingång till online-tjänster

We Connect är den direkta anslutningen till din ID. som du får tillgång till när du har genomfört den kostnadsfria engångsaktiveringen. We Connect erbjuder digitala tjänster som hjälper dig i vardagen.

För användning av dessa gratistjänster måste ett separat We Connect-avtal med Volkswagen AG ingås online.

Tjänst

Aktivering

Tekniska förutsättningar

Servicenummer (inkl. uppgifter)

We Connect

Leverans från fabrik med minst ID. Software 3.0

Fordonsstatus (inkl. dörrar & belysning)

We Connect

-

Parkeringsposition

We Connect

-

Individuell anpassning

We Connect

Leverans från fabrik med minst ID. Software 3.0, funktionsomfånget beror på diverse extrautrustning

Meddelanden om temperatur

We Connect

Beroende på batteriets storlek1)

Over-the-Air Updates

We Connect

-

Wifi-hotspot

We Connect

krävs ytterligare datavolymer (via smartphone-tethering eller Cubic Telecom)

Aktivering

We Connect

Tekniska förutsättningar

Leverans från fabrik med minst ID. Software 3.0

1) Tillgängligheten är beroende av fordonsmodell, utrustning och installerad mjukvaruversion. Ytterligare information får du hos din Volkswagen-partner eller hos Volkswagen

Illustrationen visar det aktuella försäljningsprogrammet.

We Connect Plus – en värld av onlinetjänster

Genom att aktivera We Connect Plus utökar du urvalet av digitala tjänster på din ID. med allt från intelligent navigering till fjärrfunktioner för fjärråtkomst via smartphone.

För att använda dessa tjänster måste du ingå ett separat We Connect- eller We Connect Plus-avtal med Volkswagen AG online. Efter att bilen har överlämnats har du 90 dagar på dig att registrera bilen för We Connect Plus på www.myvolkswagen.netOpens an external link eller med We Connect ID. -appen och använda tjänsterna under hela den kostnadsfria perioden.

Tjänst

Kategori

Aktivering

tekniska förutsättningar

Ivägkörningstid

Fordonsfunktioner

We Connect Plus

-

Klimatreglering

Fordonsfunktioner

We Connect Plus

-

förvara

Fordonsfunktioner

We Connect Plus

-

Online-röststyrning1)

Infotainment

We Connect Plus

-

Webbradio2)

Infotainment

We Connect Plus

-

Trafikinformation online

Navigering

We Connect Plus

Navigationsfunktion

Beräkning av rutt online

Navigering

We Connect Plus

Navigationsfunktion

Online-kartuppdatering

Navigering

We Connect Plus

Navigationsfunktion

Parkeringsplatser

Navigering

We Connect Plus

Navigationsfunktion

Import av mål online

Navigering

We Connect Plus

Navigationsfunktion

Sök intressepunkter online

Navigering

We Connect Plus

Navigationsfunktion

Laddstationer 

Navigering

We Connect Plus

Navigationsfunktion

Kategori

Fordonsfunktioner

Aktivering

We Connect Plus

tekniska förutsättningar

-

1) (online-)röststyrning finns för närvarande tillgänglig för följande språk: danska, engelska (GB och US), franska, italienska, nederländska, norska, polska, portugisiska, spanska, svenska, tjeckiska och tyska.

2) Användningen av de mobila onlinetjänster i We Connect/We Connect Plus möjliggörs via en integrerad internetuppkoppling. För att använda ”WLAN-hotspot” kan huvudanvändaren köpa datapaket mot en avgift från den externa mobiloperatörspartnern ”Cubic Telecom”. Datavolymen i dessa paket kan användas av alla användare och medpassagerare inom området för nätverkstäckning i flera europeiska länder. Information om priser och vilka länder som stöds finns på https://vw.cubictelecom.com. Alternativt är det möjligt att använda ”WLAN-hotspot” via en mobil enhet (t.ex. smartphone) som har möjlighet att fungera som en mobil WLAN-hotspot. I detta fall är motsvarande tjänst/funktion endast tillgänglig med ett mobilabonnemang (befintligt eller separat) med din mobiloperatör och endast inom täckningsområdet för respektive mobilnät. Att ta emot datapaket från internet kan leda till ytterligare kostnader (t.ex. avgifter för roaming), beroende på ditt mobiltelefonabonnemang, i synnerhet vid användning utomlands. 

Illustrationen visar det aktuella försäljningsprogrammet.

We Connect ID. Ladda ner appen
3,4
3.
Bilderna kan skilja sig åt
4.
ID.3 Pro Performance: Elförbrukning i kWh/100 km: blandad körning 13,5–12,9; CO₂-utsläpp i g/km: blandad körning 0; effektivitetsklass: A+++. ID.3 Pro S (4 & 5-dörrars): Elförbrukning i kWh/100 km: blandad körning 13,7–13,1; koldioxidutsläpp i g/km: blandad körning 0; effektivitetsklass: A+++.

We Connect ID. Hämtning av app 

Skaffa en anslutning till din ID. via din smartphone. Här hämtar du We Connect ID. -appen.

Detta kan också intressera dig

Ta de digitala möjligheterna i din ID. -modell till en ny nivå.

Använd online-navigeringen, för att köra ännu mer förutseende.

Detta kan också intressera dig

Villkor från Volkswagen

2.

Angivna förbruknings- och utsläppsvärden har uppmätts i enlighet med lagstadgade rutiner. Sedan den 1 september 2017 blir vissa nya bilar typgodkända i enlighet med WLTP (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure) som är en mer realistisk testmetod för att mäta bränsleförbrukning och koldioxidutsläpp. Från och med den 1 september 2018 kommer WLTP successivt ersätta den nya Europeiska körcykeln (NEDC). På grund av de mer realistiska testvillkoren så är värden för bränsleförbrukning och koldioxidutsläpp uppmätta enligt WLTP i många fall högre än de som uppmätts utifrån NEDC. Detta kan leda till motsvarande ändringar i fordonsbeskattning fr.o.m. 1 september 2018. Mer information om skillnaderna mellan WLTP och NEDC finns på https://www.volkswagen.se/sv/om-volkswagen/wltp.html.

Det är för närvarande fortfarande obligatoriskt att rapportera NEDC-värden. När det handlar om nya bilar som har ett typgodkännande enligt WLTP beräknas NEDC-värdena med hjälp av WLTP-värdena. Det är frivilligt att ange WLTP-värdena fram tills de är obligatoriska. Om NEDC-värden anges som intervall så hänvisar de inte till ett enskilt fordon och ingår inte i erbjudandet. De används då bara som jämförelse mellan olika fordonstyper. Ytterligare utrustning och tillbehör (tillbehör, däckstorlek, etc.) kan ändra och påverka relevanta fordonsparametrar, t.ex. vikt, rullmotstånd och aerodynamik, och vid sidan av väder- och trafikförhållanden och individuellt körbeteende påverka bränsleförbrukning, strömförbrukning, CO₂-utsläpp och fordons körprestanda. Mer information om den officiella bränsleförbrukningen och officiella, specifika CO₂-utsläpp för nya personbilar finns i ”Guide för bränsleförbrukning, CO₂-utsläpp och strömförbrukning på nya personbilar” som finns att få gratis på alla försäljningsställen och hos DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Tyskland (www.dat.de/co2). Effektivitetsklasser bedömer fordon utifrån CO2-utsläpp med hänsyn till fordonets tjänstevikt. Fordon som motsvarar genomsnittet märks med D. Fordon som är bättre än det aktuella genomsnittet märks med A+++, A++, A+, A, B eller C. Fordon som är sämre än genomsnittet beskrivs med E, F eller G. Uppgifterna som lämnas här avser EG-typgodkännandet för respektive modell och dess standardutrustning enligt direktiv 2007/46/EG. Extrautrustning som du väljer i samband med konfigurationen kan leda till att din konfigurerade modell, på grund av den valda utrustningen, motsvarar en annan godkänd typ än vad som vore fallet utan den valda extrautrustningen. Detta kan medföra avvikande uppgifter för din konfigurerade modell. De CO2-värden som anges är värden som har identifierats inom ramen för fordonets typgodkännande.

  • Bilden kan avvika från svensk standard.