Röd VW ID.5 GTX snett framifrån i en modern carport, en man går längs med motorhuven
2
1.
Elförbrukning i kWh/100 km: blandad körning 19,2- 16,9; CO2-utsläpp i g/km: blandad körning 0. För bilen finns endast förbruknings- och utsläppsvärden enligt WTLP och inte enligt NEDC. Förbrukning och koldioxidutsläpp beror på bilens utrustning.

Upgrades för din ID. 

Ge din ID. nya förmågor

Navigering, assistanssystem eller smart klimatreglering. Som We Connect3-kund kan du enkelt uppgradera din ID. med nya funktioner även efter köpet, förutsatt att bilen från fabrik är utrustad med ID. software 3.1 eller högre.4

Bekvämt, direkt från bilen och utan att behöva köra till verkstaden. Beställ nya funktioner direkt i bilen eller i We Connect-webshop.

  • Beställ fordonsfunktioner efter behov
  • Aktivera Upgrades direkt i din ID.-bil utan att uppsöka en verkstad
  • Få passande voucher hos din Volkswagen-partner
  • Öka bilens värde med nya funktioner
--:--

Beroende på utrustning finns dessa Upgrades tillgängliga för din ID.:

Inget navigeringssystem i bilen? Inga problem!

Aktivera den intuitiva navigeringsfunktionen med aktuell trafikinformation och intressepunkter i efterhand för ditt infotainmentsystemet ”Ready 2 Discover” eller ”Ready 2 Discover Max”.

Via navigeringens e-ruttplanerare kan du automatiskt planera in laddstopp längs med rutten. Och i kombination med onlinetjänsterna från We Connect Plus3 får du regelbundna kartuppdateringar och trafikinformation för hela Europa. 

Giltighetsperiod

Testa själv hur enkelt det är att uppgradera din ID. Som We Connect-huvudanvändare kan du köpa passande Upgrades. Därefter har du och alla förare tillgång till funktionen under hela bilens livslängd.

Så aktiverar du Upgrades för din ID.

Mjukvaruversion och registrering

För att kunna köpa Upgrades4 måste din ID. från fabrik ha software 3.1 eller högre samt uppfylla de tekniska förutsättningarna för respektive funktion. När du har registrerat dig för We Connect3 och är verifierad som huvudanvändare i ditt fordon, är det bara att sätta igång.

Detta kan också intressera dig

Villkor från Volkswagen

2.

Angivna förbruknings- och utsläppsvärden har uppmätts i enlighet med lagstadgade mätmetoder. 1 januari 2022 ersatte WLTP-testcykeln helt NEDC-testcykeln vilket innebär att för fordon med typgodkännande efter detta datum saknas NEDC-värden.

Uppgifterna avser inte ett separat fordon och utgör inte en del av erbjudandet, utan anges endast för att möjliggöra en jämförelse mellan olika fordonstyper. Extrautrustning och valda tillbehör (påbyggnader, däckdimensioner osv.) kan ändra relevanta fordonsparametrar såsom vikt, rullmotstånd och aerodynamik och därmed vid sidan om väderlek, trafikförhållanden och individuellt körbeteende påverka bränsleförbrukning, elförbrukning, CO₂-utsläpp och fordons körprestanda. På grund av de mer realistiska testvillkoren blir värden på bränsleförbrukning och CO₂-utsläpp uppmätta enligt WLTP i många fall högre än de som uppmätts enligt NEDC. Detta kan leda till motsvarande ändringar av fordonens beskattning fr.o.m. 1 september 2018. Mer information om skillnaderna mellan WLTP och NEDC finns på https://www.volkswagen.se/sv/om-volkswagen/wltp.html.

Mer information om den officiella bränsleförbrukningen och officiella, specifika CO₂-utsläpp för nya personbilar finns i ”Guide för bränsleförbrukning, CO₂-utsläpp och strömförbrukning på nya personbilar” som finns att få gratis på alla försäljningsställen och hos DAT Deutsche Automobil Treuhand GmbH, Hellmuth-Hirth-Str. 1, D-73760 Ostfildern, Tyskland eller på www.dat.de/co2.

3.
För att kunna använda We Connect- och We Connect Plus-tjänsterna för ID.-familjen behöver du ett Volkswagen ID-användarkonto och du måste logga in på We Connect/We Connect Plus med ditt användarnamn och lösenord. Dessutom måste du ingå ett separat We Connect-/We Connect Plus-avtal med Volkswagen AG online. Giltighetsperioden för avtalet för We Connect för ID.-familjen är inte begränsat till tre år. We Connect Plus är initialt begränsat till en giltighetsperiod om tre år och kan därefter förlängas mot en avgift. Efter överlämnandet av fordonet har du 90 dagar på dig att registrera fordonet på myvolkswagen.net eller via We Connect ID.-appen (tillgänglig i App Store och Google Play Store) för att kunna använda tjänsterna från We Connect Plus under hela den avtalade kostnadsfria giltighetsperioden. Vid en registrering senare förkortas den kostnadsfria perioden. Vissa mobila onlinetjänster i We Connect/We Connect Plus kan endast användas via We Connect ID.-appen. För att använda den kostnadsfria appen behöver du en smartphone med lämpligt iOS- eller Android-operativsystem och ett SIM-kort med datamöjlighet och ett mobilabonnemang (befintligt eller separat) med din mobiloperatör. Att ta emot datapaket från internet kan leda till ytterligare kostnader (t.ex. avgifter för roaming), beroende på ditt mobiltelefonabonnemang, i synnerhet vid användning utomlands.De mobila onlinetjänsterna är tillgängliga under den överenskomna avtalsperioden och dess innehåll kan komma att ändras under avtalsperioden. Vilka tjänster som ingår i paketen We Connect och We Connect Plus kan variera från land till land. Tillgängligheten är också beroende av fordonsmodell, utrustning och installerad mjukvaruversion. Detta gäller även för tjänster från tredjepartsleverantörer. Ytterligare information finns på www.connect.volkswagen-we.com och hos ditt Volkswagen-ombud. Observera dessutom de aktuella allmänna affärsvillkoren för de digitala tjänsterna för ID.-familjen.
4.
För att kunna köpa uppgraderingar måste du ha ett Volkswagen ID-användarkonto, ett giltigt We Connect-avtal och vara verifierad som huvudanvändare, vilket innebär att ditt användarkonto är anslutet till ett konkret fordon. Dessutom behöver fordonet inneha de nödvändiga tekniska funktionerna, hård- och programvaran som behövs för varje Upgrade. Tillgängligheten för Upgrades kan också vara beroende av årsmodell och produktionsdatum. Huvudanvändaren kan se tillgängliga Upgrades för respektive fordon i In-Car-Shop i infotainmentsystemet eller i We Connect-webshop på shop.volkswagen-we.com. Kostnadspliktiga artiklar kan köpas både i In-Car-Shop och i We Connect-webshop med de betalningsmetoder som visas och finns tillgängliga där. Din Volkswagen-partner hjälper dig gärna om du har frågor gällande Upgrades och dess tillgänglighet. Köpta och aktiverade Upgrades är kopplade till det specifika fordonet under aktiveringsperioden och kan inte överföras till andra fordon. De kan användas av fordonets alla förare.
  • Bilden kan avvika från svensk standard.