ID..Volkswagen

ID. Volkswagen

Elbilar för alla

Det är dags för en energiväxling. Det är dags för alla att kunna vara med i en ny rörelsefrihet. Med lanseringen av Volkswagens helt eldrivna ID.-familj blir elektrisk rörelsefrihet en möjlighet för många. Och det är bara genom att ge den möjligheten för många, som vi kan förändra världen.

Det är dags för elbilar för miljoner, inte miljonärer  

Helt eldrivna ID.-familjen handlar om mer än körning. En Volkswagen ID. är mer än en bil – den lyssnar på dig, talar till dig och lär känna dig. Den låter dig känna kraften i elektrisk acceleration. Den är en följeslagare som gör det möjligt för dig att nå resmålet tack vare snabbladdande batteriteknik med lång räckvidd. Och eftersom meningen med elbilar från Volkswagen är att de ska vara tillgängliga för många, kommer ID. i en mängd olika modeller, för att passa så många som möjligt.

Elektriskt blir överkomligt

Genom ID.-familjen gör Volkswagen eldriven körning till en verklighet för miljoner människor, inte bara för miljonärer. ID.-familjen erbjuder en avancerad elbil till samma pris som en likvärdig men fossildriven bil. För ingen idé kan förändra världen, om inte alla kan kan vara en del av den.

En kvinna lutar sig mot ID. Crozz, och ID. Crozz snett från ovan i rörelse.

En ny räckvidd

Volkswagens nya helt eldrivna ID.-familj betyder räckvidd för alla. Snabbladdande batterier och med en räckvidd över 50 mil (enligt WLTP) betyder smidiga resor utan avgaser.

Nya former av prestanda

Hejdå växellåda, hej elektrisk acceleration. Att köra elektriskt är en upplevelse. Utan växlingar är vi på väg in i en era av eldriven körning, och självkörande bilar kommer allt närmare.

En kvinna, och ID. Vizzion snett framifrån.

Mer uppkopplad

Att köra en ID. betyder mer än att köra en bil. Intelligent uppkoppling och avancerad teknik lär sig vad du vill, talar till dig och assisterar dig på vägen. Volkswagen ID.-familjens modeller utvecklas till mobilitetslösningar med en ny sorts interaktion mellan bilen och dem som åker i den.

Olika former för olika livsstilar

Den nya sortens rörelsefrihet måste passa alla. Därför har ID.-familjen en lång rad modeller för att passa olika behov. Elbilstekniken betyder gott om utrymme och interiören ger en känsla av hur framtidens självkörande bilar kommer att se ut.

Vad betyder ID.?

Våra elbilar heter ID. Det är en förkortning med fem olika innebörder: Iconic Design, Inspiring Dimensions, Intellicent Data, Infinite Drive och Intuitive Device.

Alla dessa symboliserar en del av vad en ID.-modell är. En ID.-modell har en ikonisk design, den är rymlig och den använder data på ett intelligent sätt. Lägg därtill en lång räckvidd och en imponerande användarvänlighet så har du fångat essensen av vad en ID.-modell är.