Tips

Vägen till fjälls med ID.4 GTX

17 februari 2022

Det är alltid något speciellt med att köra till fjällen. Packa bilen, kroppen som sprudlar av förväntan, favoritmusiken i högtalarna och fikastoppet under laddning, på vägen dit.

--:--

Att resa till fjällen med fyrhjulsdrivna elbilen ID.4 GTX är ett bekvämt äventyr – hela vägen. Förnimmelsen väl uppe på fjälltoppen inger en känsla av total frihet, särskilt om vägen upp har gjorts av egen maskin.

Att gå på topptur till platser dit ingen annan går och att utforska nya åk, både på längd och utför, är en kittlande känsla även för den allra mest luttrade äventyraren.

Vi vill att framtida generationer också ska få uppleva våra fantastiska, vita vintrar i fjällmiljö. För det finns ingen mer mäktig känsla än naturen själv – och alla som vistas i naturen bär ett ansvar att faktiskt bevara den.

Ta hand om er därute, och planera varje äventyr noga i förväg genom att besöka 
lavinprognoser.seÖppnar nytt fönster/tab

ID.4 GTX. Sportig elsuv.

0 till 100 km/h på cirka 6.2 sekunder och noll lokala koldioxidutsläpp. Med nya ID.4 GTX får du både motorkraft och framtidssäkrad mobilitet. Upplev prestandan hos syskonet till ID.4 som har rejäl räckvidd och elektrisk drivning på alla fyra hjulen. ID.4 GTX är sportig som en GTI, bekväm som en SUV och långsiktigt hållbar som en ID.4.

TIPS - översikt

Det finns många tips och knep man kan ta till för att ta hand om sin bil. För att underlätta för dig har vi samlat våra bästa tips på ett ställe.

Bläddra vidare i VW eMagasin

Så klarar elbilarna den svenska vintern

Allt du behöver veta om elbilsladdning.

ID.4 GTX på hal is

Bläddra vidare i VW eMagasin