• Pris från från314 900 kr
  • WLTP consumption petrol combined5,7 - 5,8 l/100km
  • Motoreffekt116 - 150 hk
  • VäxellådaDSG

Visar karaktär. Varje dag.

Taigo är ett sätt att få vardagen att lyfta lite extra – och helgen också för den delen. Det är en kompakt suv med eleganta coupélinjer och en modernt sportig design.

Minst lika viktigt är att den smidigt hanterar såväl vägarna som dagens utmaningar. Den har gott om utrymme för passagerare och bagage. Du kan även välja den med panoramaglastak och dragkrok.

R-Line

Visualiserar den inneboende sportigheten.

Digital Cockpit

Relevant information på den individuellt anpassningsbara skärmen.

Trådlös App-Connect

Använd din mobiltelefon under resan utan laddningskabeln.

Testrapporter & Omdömen

Taigo bäst i test!

”Testets bästa utrymmen, rostskydd, säkerhetsnivå, åkkomfort och köregenskaper” – Vi Bilägare utser nya Taigo till testvinnare.
Foto: James Holm

Köpa & Äga

Välj rätt finansiering

När du ska välja ny bil kan det vara svårt att veta om du ska köpa eller leasa bilen. Passar ett Billån bättre än Privatleasing? Vad skiljer mellan de olika finansieringarna och vad passar mig. Vi har försökt att göra det enklare för dig att välja genom att beskriva skillnaderna mellan att leasa eller låna. 

Privatleasa din nya Volkswagen

Med Volkswagen Privatleasing får du ett enkelt bilinnehav, gör som många andra och leasa din bil. Du betalar ingen insats och betalar endast en kostnad per månad. När leasingavtalet löper ut lämnar du enkelt tillbaka din bil till din återförsäljare. Du behöver alltså inte bry dig om bilens framtida värde.

Låna till din nya Volkswagen

Anpassa lånet efter dina villkor. Vid ett billån betalas 20 % i kontantinsats (inget formellt krav för företag). Välj en avtalstid mellan 12-84 månader efter vilken du kan köpa loss bilen, byta till en ny Volkswagen eller förlänga finansieringen. Om du väljer ett upplägg med garanterat restvärde kan du även lämna tillbaka bilen efter avtalstiden.

Exteriör & Interiör

Iögonfallande sportig

Taigo R-Line ger sportentusiaster högkvalitativ utrustning med mycket att glädjas åt både vad gäller design, bekvämlighet och teknik – både invändigt och utvändigt.

Det viktiga i fokus

På vägen är det viktigt att fokusera på den viktiga körinformationen. Den digitala mätartavlan visar de klassiska instrumenten, som hastighetsmätare och varvtal på en högupplöst 8" (20,3 cm) färgskärm. Pro-versionen låter dig anpassa innehållet själv på en 10,25" (ca 26 cm) skärm. Du kan exempelvis välja att få en visuell presentation av assistanssystemen, eller en kombination av karta och mediabiblioteket. Allt med tilltalande grafik och animeringar.

IQ. Drive & Teknik

IQ.DRIVE – Våra assistanssystem

IQ.DRIVE – Våra assistanssystem

Red VW Taigo R-Line, the side is visible from above, optional tilting and sliding panoramic sunroof

Taigo har både Lane Assist och Front Assist som standard. Andra assistanssystem finns som tillval, exempelvis Travel Assist.

Bygg din bil

App:ar & Tillbehör

Himmelska vyer

Väljer du till panoramaglastak får du en glasyta som sträcker sig över takets hela bredd. Det är elektriskt skjutbart och iögonfallande i sig självt. Men det mest iögonfallande finns utanför fönstret: den vidsträckta himlen, strålande solsken och frisk luft. Du bestämmer själv hur mycket du vill ha. Glastaket kan öppnas helt och blir det för ljust kan det mildras av både det tonade glaset och den stabila persiennen1.

1. Takreling är inte möjlig vid tillvalet panoramaglastak.

Fler modeller

Slående design. Volkswagen T-Roc.

Nya Volkswagen Touareg
Sportig. Elegant. Stilren.

En del av livet. Golf.

Hitta närmaste Volkswagenpartner

Utforska alla våra modeller

Hitta rätt Volkswagen utifrån typ och användningsområde.