Volkswagen nya Golf från sidan, en kvinna står framför bilen
1

En del av livet.
Helt nya Golf.

Pris från
267 900kr
Motoreffekt
110 - 333hk
Bagagerumsvolym Upp till
1.237liter
Dragvikt
1 300 - 1 600kg

Golf har många bra funktioner.

Der neue Golf mit Innovision Cockpit

Innovision Cockpit

Skräddarsydd bara för dig.

Exteriör

Påtaglig Golfkänsla.

Körkomfort

Från supersportig till utmärkt bekväm.
 

Testrapporter & Omdömen

Motorjournalisterna har redan upptäckt den.

”Komforten är i toppklass för storleken och återigen sätter Golf en ny standard för övriga biltillverkare att svara upp mot.” (DI Weekend, 10 jan 2020)

”En säker, trygg, rymlig familjebil som räcker för de flesta. Som aldrig blir omodern. Varken när det gäller egenskaper eller form.” (Aftonbladet.se, 13 dec 2019)

Köpa & Äga

--:--
--:--

Exteriör & Interiör

Uppseendeväckande kraftfull med påtaglig Golf-känsla.

Golf har en framträdande design med låg front, smala LED Matrix-strålkastare och så den uppdaterade Volkswagen-logotypen i mitten. Formgivningen är harmonisk och konsekvent. Baktill är det de lika smala bakljusen som dominerar. Avgasrören avslutas strax under den eleganta nedre bakspoilern.

Skräddarsydd bara för dig

Din Golf känner igen dig och aktiverar automatiskt din personliga körprofil (beroende på vilken utrustning bilen har). Inställningarna inkluderar sätesjustering, belysning och önskad temperatur. Du kan enkelt justera dina personliga inställningar med tillvalet Innovision Cockpit. Förutom de traditionella mätarna, som hastighetsmätare, varvtal och miltal, kan hela skärmen på den digitala instrumentpanelen användas för att visa en navigationskarta. Den stora skärmen på navigationssystemen kan användas för en mängd olika funktioner, med avancerad grafik och animationer. Precis som din mobiltelefon. Du kan också göra hemskärmen i systemet mer personlig med fotografier och valda funktioner

2.
Förutsatt att du installerat systemet och loggat in med ett Volkswagen ID första gången.

IQ.Drive & Teknik

Från supersportig till utmärkt bekvämlighet med Adaptiv chassikontroll (DCC).