• Pris från556 900 kr
  • Motoreffekt320 - 333 hk

Golf har många bra funktioner.

Der neue Golf mit Innovision Cockpit

Innovision Cockpit

Skräddarsydd bara för dig.

Exteriör

Påtaglig Golfkänsla.

Körkomfort

Från supersportig till utmärkt bekväm.
 

Testrapporter & Omdömen

Motorjournalisterna har redan upptäckt den.

”Komforten är i toppklass för storleken och återigen sätter Golf en ny standard för övriga biltillverkare att svara upp mot.” (DI Weekend, 10 jan 2020)

”En säker, trygg, rymlig familjebil som räcker för de flesta. Som aldrig blir omodern. Varken när det gäller egenskaper eller form.” (Aftonbladet.se, 13 dec 2019)

Köpa & Äga

Välj rätt finansiering

När du ska välja ny bil kan det vara svårt att veta om du ska köpa eller leasa bilen. Passar ett Billån bättre än Privatleasing? Vad skiljer mellan de olika finansieringarna och vad passar mig. Vi har försökt att göra det enklare för dig att välja genom att beskriva skillnaderna mellan att leasa eller låna. 

Låna till din nya Volkswagen

Anpassa lånet efter dina villkor. Vid ett billån betalas 20 % i kontantinsats (inget formellt krav för företag). Välj en avtalstid mellan 12-84 månader efter vilken du kan köpa loss bilen, byta till en ny Volkswagen eller förlänga finansieringen. Om du väljer ett upplägg med garanterat restvärde kan du även lämna tillbaka bilen efter avtalstiden.

--:--
--:--

Exteriör & Interiör

Tydligt dynamisk. Tydligt en Golf.

Golf har en dynamisk design med en låg front och smala LED-matrisstrålkastare med fyra ”ögon” som tillval. Som alltid hos Golf är hela designen harmonisk och sammanhängande. Bakpartiet domineras av de lika smala bakljusen med Volkswagen-logotypen och Golf-märket däremellan. Avgasrören försvinner diskret under den bakre diffusorn.

Allt anpassar sig till dig

Din Golf känner igen dig – och aktiverar din personliga körprofil automatiskt beroende på utrustning. Både sätets inställning och dina val för belysning och temperatur registreras.

Du kan enkelt justera dina personliga inställningar i Innovision Cockpit – med hjälp av 10-tumsskärmen (26 cm) på Digital Cockpit Pro tillsammans med tillvalet av den lika stora skärmen (10 tum) på navigationssystemet Discover Pro. Digital Cockpit Pro kan visa klassiskt innehåll som varvräknare, hastighetsmätare och miltal, men även andra användbara data. Du kan till exempel använda hela skärmen för att visa navigationskartan.

På skärmen i navigationssystemet Discover Media, som är ett tillval, eller i tillvalet Discover Pro kommer du åt en rad funktioner som representeras av elegant grafik och animationer – precis som på din mobiltelefon. Du kan till och med anpassa startskärmen med foton och favoritfunktioner.

3.
Förutsatt att du installerat systemet och loggat in med ett Volkswagen ID första gången.