Nya Volswagen Golf från sidan och kvinna som står framför
Nya Volswagen Golf från sidan och kvinna som står framför
Nya Volswagen Golf från sidan och kvinna som står framför

En del av livet.
Helt nya Golf.

Livet förändras, och Golf med det. Precis som tidigare generationer är helt nya Golf smidig, praktisk, pålitlig, trevlig och pigg. Den är också mer uppkopplad än någonsin, har avancerade säkerhetssystem som standard och en helt ny användarvänlig förarmiljö med touch-skärmar. Det gör det enkelt att använda och ställa in alla funktioner, så att du får bilen som du vill ha den: anpassad till ditt liv.

Välkommen att upptäcka en helt ny Golf.  

Motorjournalisterna har redan upptäckt den.

”Komforten är i toppklass för storleken och återigen sätter Golf en ny standard för övriga biltillverkare att svara upp mot.” (DI Weekend, 10 jan 2020)

”En säker, trygg, rymlig familjebil som räcker för de flesta. Som aldrig blir omodern. Varken när det gäller egenskaper eller form.” (Aftonbladet.se, 13 dec 2019)

”Den här bilen innebär ett stort kliv in i en digitaliserad verklighet.” (TT/Jönköpingsposten, 27 dec 2019)

”Komfortabel men spänstig, kompakt men rymlig, bränslesnål men pigg. Ingen av konkurrenterna i gruppen erbjuder en bättre helhet än Golf” (Automotorsport.se, 29 dec 2019)

Anpassad efter dig

Skräddarsydd bara för dig

Din Golf känner igen dig och aktiverar automatiskt din personliga körprofil1 (beroende på vilken utrustning bilen har). Inställningarna inkluderar sätesjustering, belysning och önskad temperatur. Du kan enkelt justera dina personliga inställningar med tillvalet Innovision Cockpit. Förutom de traditionella mätarna, som hastighetsmätare, varvtal och miltal, kan hela skärmen på den digitala instrumentpanelen användas för att visa en navigationskarta. Den stora skärmen på navigationssystemen kan användas för en mängd olika funktioner, med avancerad grafik och animationer. Precis som din mobiltelefon. Du kan också göra hemskärmen i systemet mer personlig med fotografier och valda funktioner