Livet förändras, och Golf med det.

Precis som tidigare generationer är helt nya Golf smidig, praktisk, pålitlig, trevlig och pigg. Den är också mer uppkopplad än någonsin, har avancerade säkerhetssystem som standard och en helt ny användarvänlig förarmiljö med touch-skärmar. Det gör det enkelt att använda och ställa in alla funktioner, så att du får bilen som du vill ha den: anpassad till ditt liv.

Välkommen att upptäcka en helt ny Golf.  

Motorjournalisterna har redan upptäckt den.

”Komforten är i toppklass för storleken och återigen sätter Golf en ny standard för övriga biltillverkare att svara upp mot.” (DI Weekend, 10 jan 2020)

”En säker, trygg, rymlig familjebil som räcker för de flesta. Som aldrig blir omodern. Varken när det gäller egenskaper eller form.” (Aftonbladet.se, 13 dec 2019)

Nya Golf har många bra funktioner.

Der neue Golf mit Innovision Cockpit

Innovision Cockpit

Skräddarsydd bara för dig.

Exteriör

Påtaglig Golfkänsla.

Körkomfort

Från supersportig till utmärkt bekväm.
 

Anpassad efter dig

Skräddarsydd bara för dig

Din Golf känner igen dig och aktiverar automatiskt din personliga körprofil (beroende på vilken utrustning bilen har). Inställningarna inkluderar sätesjustering, belysning och önskad temperatur. Du kan enkelt justera dina personliga inställningar med tillvalet Innovision Cockpit. Förutom de traditionella mätarna, som hastighetsmätare, varvtal och miltal, kan hela skärmen på den digitala instrumentpanelen användas för att visa en navigationskarta. Den stora skärmen på navigationssystemen kan användas för en mängd olika funktioner, med avancerad grafik och animationer. Precis som din mobiltelefon. Du kan också göra hemskärmen i systemet mer personlig med fotografier och valda funktioner

1.
Förutsatt att du installerat systemet och loggat in med ett Volkswagen ID första gången.

Design

Uppseendeväckande kraftfull med påtaglig Golf-känsla.

Golf har en framträdande design med låg front, smala LED Matrix-strålkastare och så den uppdaterade Volkswagen-logotypen i mitten. Formgivningen är harmonisk och konsekvent. Baktill är det de lika smala bakljusen som dominerar. Avgasrören avslutas strax under den eleganta nedre bakspoilern.

Innovation

Från supersportig till utmärkt bekvämlighet med Adaptiv chassikontroll (DCC).

Tillvalet Adaptiv chassikontroll (DCC) gör det möjligt att finjustera inställningar med skjutkontroller, rörelsekontroll eller till och med röststyrning om du vill. Inställningarna för COMFORT, ECO och SPORT kan utvidgas för att passa dina behov och för att skapa inställningar utanför tidigare begränsningar. Vid förstärkt SPORT-läge minimeras chassits rörelser genom maximal dämpning, vilket ger mer direkt respons från bilen. Vid förstärkt COMFORT-läge, positioneras chassit så långt från vägen som möjligt för att öka körkomforten.